Yeme & İçme Şu an hangi yemek olsa hayır demezsin? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Kebap mı olsa, çorba mı olsa, köfte turşu mu olsa,...Kahvaltı yapmazsan böyle olur🤭😌 Şu an hangi yemek olsa hayır demezsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hamburgere hayır demezdim yanında da triliçe :) 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ev yemeğine hasretim.. Annemin içli tavası ne giderdi bee 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl 🥺 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tavuklu pilav turşu ayran üzerine baklava ya da tulumba🤤 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Afiyet olsun ☺️ Yorumla
Pisagorun_Teoremi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Şu an karnım aç değil. Hicbir şey de canım istemiyor şükür:) 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl 🤗 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiçbir şey yiyesim yok şu an pasta olsa yine yemem 1 3 Yorumla Melioraa +1 yıl Çikolata 🍫 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Senin için yerim 😌 Yorumla Melioraa +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an hangi yemek olursa olsun hayır derim gibi geliyor 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Karnım tok olunca aklıma bir şey gelmiyor. Buna rağmen içli köfte diyeyim. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne kadar totatiler olsamda yemekler konusunda eşitlik ilkesine göre hareket ediyorum. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hayır derim çünkü doydum😐 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Afiyet olsun Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İskender olsa şimdi harika giderdi 🤭🤤 1 5 Yorumla Melioraa +1 yıl Oy oy iskender severler🤭 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Canlarla beraber güzel giderdi 🤭 Yorumla Melioraa +1 yıl Tombiktolar🤭 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Bitaneler onlar 🤭 Yorumla Melioraa +1 yıl 😊🙏 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Şöyle güzel bir iskender olsa asla hayır diyemem. 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Mis gibi tereyağlı 😌 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Aynenn :) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Direkt yemeğe hayır diyemem ben 🤭 1 3 Yorumla Melioraa +1 yıl Can boğazdan gelir tabi🤭 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yiyen dikilir yemeyen yıkılır demişler 😂🤭 Yorumla Melioraa +1 yıl Doğru demişler 🤭😄 Yorumla
BirGençŞair Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ciğer ve yanında da ayran olsa hayır demem 1 4 Yorumla Melioraa +1 yıl Kavurma , kebap? Yorumla BirGençŞair +1 yıl Kebabı da kavurmayı da severim. Mesela kavurma pilavlı olacak yemeye doyamazsın) Yorumla Melioraa +1 yıl Kavurma müthiş :)) Yorumla BirGençŞair +1 yıl Gerçekten öyle) Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tavuk şiş sipariş ettim:) 1 3 Yorumla Melioraa +1 yıl Afiyet olsun :)) Yorumla LostThrones +1 yıl Sağolasın, sana da afiyet olsun:) Yorumla Melioraa +1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canım fena nohut dürümü istiyor 2 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Hepsine hayır derim çünkü tokum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. valal şu an sarımsaksız her yemeğe tav olurum :) 1 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Popeyes XL sandviçe hayır diyemem 1 0 Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl şu an bi ıslak burger olsa yeterli bana ya 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiçbirine hayır demezdim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,5b cevap paylaştı. pizza.. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Balık turevleri 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 798 cevap paylaştı. Mangal. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hamburgere hayır demezdim yanında da triliçe :)
Ev yemeğine hasretim.. Annemin içli tavası ne giderdi bee
🥺
Tavuklu pilav turşu ayran üzerine baklava ya da tulumba🤤
Afiyet olsun ☺️
Şu an karnım aç değil. Hicbir şey de canım istemiyor şükür:)
🤗
Hiçbir şey yiyesim yok şu an pasta olsa yine yemem
Çikolata 🍫
Senin için yerim 😌
Teşekkür ederim 🤗
Şu an hangi yemek olursa olsun hayır derim gibi geliyor
Karnım tok olunca aklıma bir şey gelmiyor. Buna rağmen içli köfte diyeyim.
Ne kadar totatiler olsamda yemekler konusunda eşitlik ilkesine göre hareket ediyorum.
Hayır derim çünkü doydum😐
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
İskender olsa şimdi harika giderdi 🤭🤤
Oy oy iskender severler🤭
Canlarla beraber güzel giderdi 🤭
Tombiktolar🤭
Bitaneler onlar 🤭
😊🙏
Şöyle güzel bir iskender olsa asla hayır diyemem.
Mis gibi tereyağlı 😌
Aynenn :)
Direkt yemeğe hayır diyemem ben 🤭
Can boğazdan gelir tabi🤭
Yiyen dikilir yemeyen yıkılır demişler 😂🤭
Doğru demişler 🤭😄
Ciğer ve yanında da ayran olsa hayır demem
Kavurma , kebap?
Kebabı da kavurmayı da severim. Mesela kavurma pilavlı olacak yemeye doyamazsın)
Kavurma müthiş :))
Gerçekten öyle)
Tavuk şiş sipariş ettim:)
Afiyet olsun :))
Sağolasın, sana da afiyet olsun:)
Teşekkürler :))
Tokum fakat tavuk sote iyi olurdu
Kebab ve çorba
Çorba olsa yeter aramam
Hatay usulü tavuk döner
Canım fena nohut dürümü istiyor
Hepsine hayır derim çünkü tokum
valal şu an sarımsaksız her yemeğe tav olurum :)
Popeyes XL sandviçe hayır diyemem
Canım bir Kokoreç çekiyor
şu an bi ıslak burger olsa yeterli bana ya
Hiçbirine hayır demezdim.
pizza..
Çiğ köfte
Lahmacun
Balık turevleri
bi beyti gömerdim
İskender 😋
İnan hiç farketmez
Lahmacun