Yeme & İçme 2 ay Şu an hangi yemek olsa hayır demezsiniz? Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Selamlar... Hamburger olsa mis mis. Güncellemeler2 ay Saniyesinde ss seçilmesi, herkes acıkmış jdjd Şu an hangi yemek olsa hayır demezsiniz? Cevapla 63 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ChungChaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mandu, gimbap, pizza, kimchi, yosun çorbası, hamburger 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun şu an benim için hiç fark etmez.. yani hamburger en sevdiğim yemek olduğu için ilk olarak hamburger derim ama şunları da yemek isterdim sdksdjkHamburgerPatates kızartmasıTavuk kızartmasıDönerPizzaMakarnaBurgerSandviçTacoQuesadillaBurritoNachosHot dogWafflePancakeDondurmaSmoothieMilkshake 1 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Şu an mangal yapmak isterim yaninada bir rakı actinmi harika olur 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Mantı...Sonra mantı..Sonra tekrar mantı... 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an aç değilim ama aç olmasam bile yiyebileceğim tek şey hatay dürüm bebek. 1 0 Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Benimde canım hamburger çekiyor ama o kadarcık şeye o parayı veresim yok😄 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 2 ay Hamburger bu devirde lüks oldu ben lahmacun alıyorum kuponlarla 😂😂😂 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Vallah suna açım pizza olsa yerim zaten sipariş verdim bekliyom😅 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 539 cevap paylaştı. Bir ezogelin olsaydı yanına da kıtır kıtır ekmek, hayır demezdim ben 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 2 ay Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Tavuk kızartması ve biber dolması olsa hayır demezdim 0 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% 2 ay Bu saatte alabalık iyi giderdi herhalde yanında salatası közde soğanı vs 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Kremalı mantarlı tavuklu makarna yaptım. canım onu istemişti az önce :) 0 0 Yorumla
Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% 2 ay Tokum. Çok çikolata yedim şeker komasına girecem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Herkes beğendiği fenomene yemek ısmarlasa ne güzel olurdu değil mi?Doğrusu tokum, en iyisi su içeyim :) 0 3 Yorumla Eoéa_Eoéa 2 ay Herkes beğendiği fenomene mi yemek ısmarlasın, iyi bari fenomenler yaşadı jfkf Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaşa sen jsjt Yorumla Eoéa_Eoéa 2 ay Sağ ol hdjd Yorumla
ölümvarr Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Çiğ köfte ama has çiğ köfte hazır olmucsk acılı gkjfkfjgkhh 0 0 Yorumla
gunesssayy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Hamburger, salçalı makarna , ızgara heee birde buz gibi kola bunlardan biri 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Şu an açım 🥲 ne olursa okeyimm 0 3 Yorumla Eoéa_Eoéa 2 ay Kedi maması var bir paket, istersen veririm hee jddj Yorumla theastro 2 ay Oluyy fjjdjd Yorumla Eoéa_Eoéa 2 ay 😼😼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Mandu, gimbap, pizza, kimchi, yosun çorbası, hamburger
Afiyet olsun şu an benim için hiç fark etmez.. yani hamburger en sevdiğim yemek olduğu için ilk olarak hamburger derim ama şunları da yemek isterdim sdksdjk
Hamburger
Patates kızartması
Tavuk kızartması
Döner
Pizza
Makarna
Burger
Sandviç
Taco
Quesadilla
Burrito
Nachos
Hot dog
Waffle
Pancake
Dondurma
Smoothie
Milkshake
Şu an mangal yapmak isterim yaninada bir rakı actinmi harika olur
Mantı...
Sonra mantı..
Sonra tekrar mantı...
şu an aç değilim ama aç olmasam bile yiyebileceğim tek şey hatay dürüm bebek.
Benimde canım hamburger çekiyor ama o kadarcık şeye o parayı veresim yok😄
Hamburger bu devirde lüks oldu ben lahmacun alıyorum kuponlarla 😂😂😂
Vallah suna açım pizza olsa yerim zaten sipariş verdim bekliyom😅
Bir ezogelin olsaydı yanına da kıtır kıtır ekmek, hayır demezdim ben
Tavuk kızartması ve biber dolması olsa hayır demezdim
Bu saatte alabalık iyi giderdi herhalde yanında salatası közde soğanı vs
Kremalı mantarlı tavuklu makarna yaptım. canım onu istemişti az önce :)
Tokum. Çok çikolata yedim şeker komasına girecem
Herkes beğendiği fenomene yemek ısmarlasa ne güzel olurdu değil mi?
Doğrusu tokum, en iyisi su içeyim :)
Herkes beğendiği fenomene mi yemek ısmarlasın, iyi bari fenomenler yaşadı jfkf
Yaşa sen jsjt
Sağ ol hdjd
Çiğ köfte ama has çiğ köfte hazır olmucsk acılı gkjfkfjgkhh
Hamburger, salçalı makarna , ızgara heee birde buz gibi kola bunlardan biri
Şu an açım 🥲 ne olursa okeyimm
Kedi maması var bir paket, istersen veririm hee jddj
Oluyy fjjdjd
😼😼
Çilekli draje çekti canım ksskndjd
ben hamburgere hiçbir zaman hayır demem