Önce bulgur, şimdide pirinçle servis etmeye başladılar. Bunu Adana'da yapsan kimse o mekana bir daha gelmez. Ama büyükşehir problems :))

Önce bulgur, şimdide pirinçle servis etmeye başladılar. Bunu Adana'da yapsan kimse o mekana bir daha gelmez. Ama büyükşehir problems :))
Dürüm ile yiyen de var, bulgur ile tercih eden de var, pilav ile tercih eden de.. Hakaret demem ben pirinç pilavı ile yiyen olursa. Kim nasıl istiyorsa öyle yesin.
Adana kebaninin yanında pilav normalde servis edilmez. Ben Adana'da uzun yıllar yaşamıştım önceden. İşletmecilik de yaptık Adana, pide, lahmacun vs üzerine. Adana'nın mesela hiç bir yerinde pilavla servis edilmez ama artık insanlar bozdu bu işi ya. Adanayı elinle koparıp pidenin arasına yatırıcaksın. Üzerine sumaklı soğanı döşedikten sonra birde limon sıkacaksın. Dürüm yapıp yiyeceksin. Yerken o Adana'nın yağı avuçlarından bileğine doğru akacak. 😂
Orası ayrı, şimdi usulü evet anlattığın gibi. Lavaşa sarıp yemeyi bende tercih ederim. İçi dolu dolu yağı aka aka, o başkaaaa şimdi canımı çektirmeee zaten soruların acıktırıyor lütfeen 😁 Ama evet artık günümüz herşeyi değiştirdi, pilav ile yiyenede hakaret etmem gerçi tercihi öyledir, dürüme sarıp yerse dökülür diye belki çekiniyordur 😁 İsteyen nasıl yiyorsa yesin ne diyim. Çiğ köfteye doritos atıp yiyen de var 🤷🏻♀️
Cevap
5Cevap
Hayır bence çok daha güzel olur.
Bence Adana kebabı pirinç pilavıyla da yenebilir.. damak zevki tartışılmaz sonuçta
Adana kebabı yanında şalgam ve bol yeşillik ve ezme salata ile yenir. Pilav tercih etmem yanında
Lokmacı insan nasıl belli :))
Hiç pirinç pilavıyla yemedim valla hep bulgur vardı yanında
Bence değildir ben patates ile tercih ederim gssjsj
Yo yenir ama salçalı bulgur pilavı daha çok beğeniyorum ben
bana bu şekilde gelse ben o kebabi yemem:))
Adanalı farkı 😂 bu pilav sosyete işi sana gelmez
Hahhah😂
Adanali olunca bölee oluyoo
😂🙏🏼
Bulgurla yiyorum hayır değildir
Evet burada zaten yapılmaz
Ben pilav ile yemeyi seviyorum 😅😅
Vatansızlıktır.
Ağır oldu 😂
Gayette yenilebilir aslında.
Kebap varken kim takar pilavı
Evet