Yeme & İçme Kafanıza eseni anında yaparmısınız? Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gece gece pilav yapasım geldi iyi mi 😅 Güncellemeler+1 yıl Tavuk bulyon kalmadığı için, mangal harcı koydum biraz bişey olmaz sanırım 😅 Kafanıza eseni anında yaparmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yaparım evet 0 0 Yorumla
MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Açlıktan midem kazinsa da gider dolapta ne varsa onu yerim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yaparım tabi ki benim keyfimden kıymetli mi 0 0 Yorumla
Hehehehehhell Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaparız arada öyle şeyler 0 1 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Biliyorum 😂 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sabaha kadar reflüden uyyamazsin 0 3 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Yok ya olmaz bişey bence Yorumla asuasuasuman +1 yıl Yedikten sonra bir saat kadar uzanma bari.. Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Yok uyumam şimdi Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Anında yaparım hiç üşenmem 😂 kolay gelsin 0 1 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Sağolasın, bide piyaz yaparım şimdi öf mis Yorumla
Feverish Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl gece pilav kilo aldırır yememenizi öneririm 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun kral yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaparım evet
Açlıktan midem kazinsa da gider dolapta ne varsa onu yerim
Yaparım tabi ki benim keyfimden kıymetli mi
Yaparız arada öyle şeyler
Biliyorum 😂
Sabaha kadar reflüden uyyamazsin
Yok ya olmaz bişey bence
Yedikten sonra bir saat kadar uzanma bari..
Yok uyumam şimdi
Anında yaparım hiç üşenmem 😂 kolay gelsin
Sağolasın, bide piyaz yaparım şimdi öf mis
gece pilav kilo aldırır yememenizi öneririm
Afiyet olsun kral yapmam
Kafama ne estiği önemli.
Kafama neyin geldiği önemli ama..
Hayir yapmam.
Bazen
O an üşendiysem yapmam.
Direkt..
afiyet olsun