Sitede oturmaktayım. Birisi var. Güvenlik görevlisiydi sonradan bizim sitenin müdürü oldu. Geçen haftalarda dışarı çıkacaktım. O zamanlar güvenlik görelisiydi. Dışarıda güvenlik kulübesinde duruyordu. Dışarı çıkarken iyi akşamlar kolay gelsin demiştim. Teşekkür ederim demişti sonra bana siz x beyin kızı mısınız diye sormuştu. Bende evet dedim sonra evden çıktım. (Babam bir ara güvenlik işinde çalıştığı için bizim sitedeki güvenlikçilerin hepsini o ayarlamıştı.)
Bugün de havuza inecektim. Havuz bizim evin en alt katında. Havuza indim baktım kapı kilitli seslendim tıklattım falan baktım ses yok sonra zemin kata çıktım ki birisi varsa söyleyeyim ki havuza gireyim. Sonra zemin kata çıktım. Baktım gelen geçen yok biraz bekleyeyim dedim. Bekledim sonra baktım yanıma bu geldi. Bana birşeyler dedi ne dediğini tam hatırlamıyorum. Sonra bende ona dedim ki havuza inecektim kapı kilitli falan. Beraber aşağıya indik ki bakalım havuzda kimse var mı diye. Aşağıdayken bana siz kaç yaşındasınız. Ne işinde çalışıyorsunuz ne okudunuz üniversitede falan diye sordu. Hepsini söyledim. Sonra anahtarı verdi havuza girdim çıktım eve çıktım. Şunu anlamadım geçen haftalarda bana siz x beyin kızı mısınız diye sormuştu ya, şimdi de bunları sordu. Nedeni ne olabilir bunu anlamadım. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu erkekler akıllı ha zengin kız arayışındalar fazla yüz göz olma herkes dengini bulsun
Benim zengin olup olmadığımı nereden biliyor ki
Sitede oturan birinin durumu iyidir onunda büyük ihtimal senin durumundan kötüdür. Üni okumuş mesleği olan parası evi olan kadınlar daha çok rağbet görür kanma
Sitede oturuyorum evet ama o kadar zengin değiliz ailemle yaşıyorum. İstanbul şartlarına göre yaşıyoruz. Çok şükür sıkıntımız olmuyor
Tanımak için sormuştur yakınlık kurmaya çalışıyordur
anladım. tanımak yakınlık kurmak falan derken arkadaş olarak mı duygusal bir bağ olarak mı
Arkadaşlık önce sonra duygusal bağ olabilir
Hmm peki ne yapmaliyim
Senin düşüncen ne
Bilmiyorum ki adını bile bilmiyorum
Aynı yerdesiniz tanışırsınız
Anladım o bana tanışabilir miyiz falan der mi acaba
Bence der hoşlanıyorsa
Anladım. O zaman şöyle birsey sorayım. Sence der mi
Bence der
Bilemezsin belki iyi belki kötü
Tabiki öyle ama bunu nasıl ayırt edebilrijm
Tanımak için sormuştur