Kişilik & Karakter Nispet yapar mısınız? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mutsuz olmanıza rağmen başkaları sizin mutsuzluğunuzdan mutlu olmasın diye nispet yapar mısınız? Nispet yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır yapmam ben 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok genelde o anki modum yüzümden okunduğu için nisbet yapamam kskks 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Hemen asıyon mu suratı 😄 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hep gece sorardın, bunlar da gündüz nispeti olmuş 😃 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Olsun😄 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Asla sevmediğim bir davranış, dosdoğru aşağılık kompleksini işaret eder bana göre. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yapacak kimsem yok 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mutsuzken kimseyi düşünecek durumda olmam.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yapmam ben
Yok genelde o anki modum yüzümden okunduğu için nisbet yapamam kskks
Hemen asıyon mu suratı 😄
Hep gece sorardın, bunlar da gündüz nispeti olmuş 😃
Olsun😄
Asla sevmediğim bir davranış, dosdoğru aşağılık kompleksini işaret eder bana göre.
Yapacak kimsem yok
Mutsuzken kimseyi düşünecek durumda olmam..
Ne gerek vqr
Hayır yapmam
Hiç yapamam
Zaman zaman
Hayır yapmam
Hayır