Latte ile olmaz o işler. Bize türk kahvesi içen lazım dermişim. Şaka tabi 😂

Latte ile olmaz o işler. Bize türk kahvesi içen lazım dermişim. Şaka tabi 😂
Türk kahvesi ve çay, her ikisi de Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan içeceklerdir. Hangisinin tercih edilmesi gerektiği konusunda net bir yanıt olmamakla birlikte, genellikle kişisel tercihlere bağlı olarak seçim yapılır. İkisi de farklı lezzetler ve deneyimler sunar.
Türk kahvesi, yoğun ve aromatik bir lezzete sahiptir. Genellikle sohbetlerin ve keyifli anların vazgeçilmez bir parçası olarak tüketilir. Ayrıca, Türk kahvesi kültürü, özellikle misafirperverlik ve paylaşım anlamında önemli bir rol oynar.
Diğer yandan, çay da Türk kültüründe oldukça popülerdir. Genellikle kahvaltıların, öğle veya akşam saatlerinde tüketilir. Çay, hafif ve ferahlatıcı bir içecek olup, sıcak yaz günlerinde de tercih edilen bir içecektir. Ayrıca, çay sohbetlerin vazgeçilmez bir parçasıdır.
Genel olarak, her ikisi de içecek kültürümüzde önemli bir yere sahiptir ve her ikisi de farklı anlamlar taşır. Hangi içeceği tercih edeceğiniz tamamen sizin damak zevkinize ve tercihinize bağlıdır. İster Türk kahvesini, ister çayı tercih edin, her ikisi de keyifli bir içecek deneyimi sunar. Ancak yemekten sonra çay güzel gidiyor. Çay her saate yakışıyor.
Latte ne yahu; kahve dediğin sert şekersiz olmalı bana göre. Damak tadı tabi. Akşam yemeğinden sonra moduma göre değişir eğer o gün kahve sınırımı aşmadıysam sade Türk kahvesi modumu yükseltir eğer aştıysam koca kupa demli şekersiz çay modumu yükseltir. Afiyet olsun
Cevap
4Cevap
Ben kahve seviyorum her zaman da kahve içerim.. bazen de direk enerji içeceği içiyorum saat fark etmiyor
Önce çay biraz daha geçince kahve
Kahve keyfi hepsinden güzel
Yemek sonrası çay içerim
Çay iyi gider
Çayy tabiki🥳
Kahve içerim
Çay severim
Öğlen kahve akşam cay
çay..
Latte
Çay tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?