Yeme & İçme Boğaza karşı kahve mi, çay mı iyi gider? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor 2-3 hafta sonra İstanbul'a gideceğim. Boğaza karşı kahve ve çay keyfi yapmak istiyorum. Ama bir türlü karar veremedim.Önceliği hangisine vermeliyim?Boğaza karşı kahve mi, çay mı iyi gider?#gadasından sevgilerle 🤗 Boğaza karşı kahve mi, çay mı iyi gider? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boğaza karşı herşey iyi gider..O manzara eşliğinde her türlü içecek iyi gider Gadası.. O manzarayı izlerken su bile bir başka güzel içilir.. Bence 1 0 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sanırım 2 3 hafta sonra bende İstanbul'a gideceğim kahve içerimm jfdjnd kahve içmelisin bence 🤪 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İnşallah Yorumla
Hnde1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Her şey gider yeter ki boğaz manzarası olsun 1 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle kahve 🎈 Hayırlı yolculuklar şimdiden. 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 582 cevap paylaştı. Önceliği çaya vermeli, sonrasında bol köpüklü güzel bir kahve ile keyif yapmalısın.. İstanbul'un tek güzel yanı da bu zaten. 1 5 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl En güzel nerde içilir peki Yorumla Baran_Günay +1 yıl Çay Üsküdar'da içilir de. Kahveyi unuttum bak, Moda'da bir Cafe vardı adını hatırlayamadım. Yorumla Baran_Günay +1 yıl Sahilde balık-ekmek yemeden dönme sakın.. 😅 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İstanbul'a inince dönerim ben sana yer tarifi yaparsın Yorumla Baran_Günay +1 yıl Hiç hatırlamıyorum ki gadası. Ama iki gün sonra ben de gideceğim İstanbul'a, yine gidersem söylerim sana. Ya da başka yerler öneririm. Yorumla
EsrarengizMatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Profil fotoğrafına bakınca cevabı bulmak çok da zor olmuyor gadası 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ya çay iyidir de sanki kahve bir tık önde gibi gadası Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Somdi hava soguk degil soguk olsa boza derdim... ama secenek cay, cay, cay... sohbete dalip gidicen sonucta☺️ 1 0 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Kahve kahve beni de götür 🎈 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Gel Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Bekle ☺️ Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Tamamdır haber ederim sana Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Biz en son Boğaz'a karşı rakı içtikSAbahında da kahvaltı edip çay içmiştik. HEpsi uyar İstanbul'da olduktan sonra 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben kahveciyim 1 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl O bogaza cay gutmez bi kadeh viski icine buz ya da vodka cin olabilir civi gibi soguk olacak ama 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kahve iyi gider.Çayla birlikte simit güzel oluyor 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kahve yanında güzel bir lokumuyla insanın tam damak zevkine. 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl İkisinide yapabilirsin bir seçim yapmana gerek yok sen mekanı bul 1 0 Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Ben cayciyim her kosulda taze iyi demlenmis cay derim. 1 0 Yorumla
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Beni de götür gadası 😂 2 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Gel gadası Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. kahve gider ama sevmem 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahve eşlik eder o huzura, manzaraya. ☕️ 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 553 cevap paylaştı. Ayran iç ayran xd 1 11 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ismarla içeyim Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Ismarlarımm Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Bak gelince ben şurdayım derim gelmezsen... Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Yani açık söyleyeyim gelmem. 😳 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl O zaman ısmarlarım deme laf olsun diye Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Ama karşılaşsak ısmarlardım gerçekten. 😳 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Karşılaşma olmaz ben şurdayım derim sen gelirsin bu kadar basit ben seni tanımam sen beni nasıl karşılaşma olsun ki 18 milyon insanın olduğu bir şehirde 😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Doğru. 👉🏻 👈🏻 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Lafı eveleyip gevelemenin anlamı yok Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Tamam. 🙄 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Iyi yolculuklar bu arada. Yorumla
Züleyyha01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben çay içerim gadasiii 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl 🙃 Yorumla Züleyyha01 +1 yıl Gadasi sen Kayserili misin? Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aynen kayseriliyim Yorumla
ByBig Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Boğazın keyfi bir fincan kahve ile tamamlanabilir mi?Bence bir demlik çay tüketilmeli 🙂 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben olsam çay içerdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türk Kahvesi ☕️ ☕️ ☕️ 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😍😍😍 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl En iyi nerde içilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maddi olarak değişir Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Maddiyat önemli değil Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kahve diyorum 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çay gider 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Çay güzel giderdi 1 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,6b cevap paylaştı. Türk kahvesi 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahve iyi gider. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. çay iyi gider bence 1 0 Yorumla