2021'de 184 TL'ye kahvaltı yapmışım. Aynı mekanda şu an aynı kahvaltı 402 TL. 😬
Siz iki kişilik serpme kahvaltıya maksimum ne kadar ödersiniz?

2021'de 184 TL'ye kahvaltı yapmışım. Aynı mekanda şu an aynı kahvaltı 402 TL. 😬
Siz iki kişilik serpme kahvaltıya maksimum ne kadar ödersiniz?
Bundan dediğin gibi bir kaç sene önce bir sabah hatta bayramdı, dışarda kahvaltı yapalım dedik fiyat o zamana göre 180 tl ile kalktık masadan, doyduk mu tabiki sınırsız çay ile. Kahve ayrı onun parasını isterlerde neyse😅 Bu sene daha dışarda kahvaltı yapmadım. Yapmak istedim şöyle menü fiyatlarına kahvaltı fiyatlarına baktım yahu masada yemeyeceğim şeylerde var ben niye bir peynir bir zeytin hadi sahanda olsun bide çay niye 550 veriyim. Reçeli, hamuru, yağı patates kızartması kalacak, hadi yanımdakiler yerde yok ya çok abartı fiyat. Ev gibisi yok ☃️
Yıllar oldu dışarda kahvaltı yapmayalı. Evden alıyoruz zeytini peyniri domatesi. Bi de yoldan simit labne alıyoruz. Çimlerin üstünde mis gibi piknik. Çocuklarla en mantıklısı, ekonomiği ve keyiflisi bu
Şu an 400 tl normal. Kahvaltı en kötü servis aslında, en ucuz ne varsa dolduruyorlar. Benim marketten markalı olarak aldığım ürünlerin kalite ve lezzeti orada olmuyor. Sadece sevdiklerinle uzun sohbete yancı olarak bu paralar ödeniyor.
Serpme kahvaltının içindekileri ekstradan fişe düşen, fatura eden işletme ilk defa gördüm.
Ayrıca İstanbul Emirgan da ki Huqqa da 2 sene önce kahvaltıya 800 lira verdim. Tanrı bilir şu an ne kadardır.😂
Cevap
21Cevap
Ben çok fazla ödemezdim. ben en fazla 200 tl verirdim
Şu hesabı görünce anlık şok geçirdim 😅 dışarıda kahvaltı yapmıyorum yapacağımı da sanmıyorum çok gerekmediği sürece
Şuanda o paraya iki tavuk döner anca yiyebiliriz :))
2 sene önce 6 TL olan 1 paket sigara 49 TL şimdi. 7 katı. Memleketi bu hale getirenler utansın
Herkes konuşur x yapar :))
Amin😂
700 tl verdim.
Mekana ve tada göre daha fazla da verebilirim ama nereden bakarsan bak bu işin de diğerleri gibi cılkı çıktı.
Hiç ödemem. Boş salaq saçma bir şey. Evde yüzüne bakmadığımız reçeldir, baldır, ezmedir bilmem nedir ufacık ufacık sunumluklara milletin artığından koyup getiriyor çoğu işletme ve biz buna para verip hizmet alıyoruz. (yersen)
Kahvaltıya değilde geçenlerde akşam yemeğine 600 ödedim..
Biz en son yaptığımizda serpme kahvaltı kişi başı 200 TL idi
Gerçi biz beş kişi yaklaşık 2 bin ödedik en son az çok aynı fiyata gelir kişisel düşünürsek… 😅
Multi milyoner olsam bile o kadar para vermem bir kahvaltıya
Max 500 veririm istediğim yer 800 inat ettim gitmiyorum
Kahvaltı değilde öğle yemeğine cikarirdim🙂🙂
Valla 400 TL zor bşraz ben 2 hafta önce 480 tk verdim
Tamamen kumpas tezgah hepsi maliyeti kurtaracak olsa bile bunlar yaparlar çünkü hepsi zincir olarak sınıflandırmışlardır yan komşu esnafı yapsın oda hemen yapar bunların gelir kaynağının bir kısmının böyle işlediğine inanıyorum
650 yi geçmez.
500 tl öderim en fazla mekana göre değişebilir ama
Serpme kahvaltı benim için israf. Tercih etmem.
Şu serpme kahvaltı işi bana ziyan gibi geliyor ya
Bitiremeyenler için evet ziyan oluyor ama biz takviye bile yapıyoruz :))
1000tl ödenebilir Levent sapphire kulesinde 1 yıl önce 250tlye yapmıştık tüm istanbulu görüyor deneyebilirsiniz değişik bir deneyim olmuştu
kişibaşı 250ydi çok çeşit yok ama klasik bir türk kahvaltısı yumurta falan yani
400 tl çok iyi bu arada
600 dür o da deniz kenarı bir yerdeyse mekan
2 ay önce yapmıştık. 600 tl ödedik
200 300 lira olsa daha iyi olur aslinda
En son serpme kahvaltıya 680 TL odemistm
iki kişi 1500 tl ye kadar olur
600 gidiyor iki kişi
İki hafta önce 550 TL ödedik
402 şu an ki ekonomi için normal
Bencede uygun ama 2 yılda %100'ün üzerinde zam ne kadar normal bilemedim
😄😄