Açıkçası serpme kahvaltı olayı bana çok saçma gelmektedir insanlar yiyemeyecekleri kadar yiyecekleri alıp hepsinden birer parça alıp daha sonra çöpe gitmesine neden oluyor.
Kendimi bildim bileli pek kahvalti yapan biri olmadigim icin cokta para harcamam kahvaltiya. Haftada bir defa evde yaparim oda yilda 10 defa anca. İmkansiz olmasi konusunda haklisin cunku eflasyondan dolayi disarida birsey yemek icin insan dusunur oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
100 lira normal pazar günü ilk kez kahvaltiya gittim kocamla dışarda. 250 lira verdik.
200 tl veririm. Zaten fiyatlar o yönde
en çok vermezdim en fazla 100 verirdim. çünkü normal yemeğe bile en fazla bir öğünde 80 verebilirim oda her gün değil
Bugün 105 TL verdim, Keşke bi menüye baksaydim 😅
Ekmek arası sandviç falan biseyler yerdim boşuna gitti 105 tl
Cidden mi ya neresi orası ucuzmuş aslında
Açıkçası bana ucuz gelmedi, bu kadar bi çeşit de yoktu yani..
Pek de serpme falan degildi😅
Açıkçası serpme kahvaltı olayı bana çok saçma gelmektedir insanlar yiyemeyecekleri kadar yiyecekleri alıp hepsinden birer parça alıp daha sonra çöpe gitmesine neden oluyor.
Gorseldeki gibiyse 100 tl kisi basi verebilirim fazlasini vermem, alirim marketten ac bitir kavurma yerim
Görseldekini 100₺’ye bulmak imkansız, alıntı bu arada
Kendimi bildim bileli pek kahvalti yapan biri olmadigim icin cokta para harcamam kahvaltiya. Haftada bir defa evde yaparim oda yilda 10 defa anca.
İmkansiz olmasi konusunda haklisin cunku eflasyondan dolayi disarida birsey yemek icin insan dusunur oldu
bizim şehrimizde 100 - 180 TL arası değişiyor mekan ve yere göre. Benim seçtiğim yerler genelde 120-140 bandında.
Buna para vereceğimi hiç sanmıyorum. Şunun şurasında alacağım 1000 kalori, 200'ü protein. Para israfı
320 tl ödemıstım. arkadas en son tabaklar da bizim de mı diye sormustu
150-200 ama tek kişi için fazla olacağı işin serpme kahvaltı seçmem. İki kişi olursak olabilir.
Kahvaltı öğününü sevmiyorum o yüzden gitmem pek ve de bilmiyorum fiyatları.
150 ₺ verdim ama değdi ürünler baya kaliteli idi
Tercih etmem hepsini yiyemeyeceğim icin ama illa alacaksam 120 110 dan fazla vermem ya.
Valla israf yapmam ben böyle şeylere para da vermem evimde yerim.
Kadıköy gibi yerlerde 1 kişiye 400 TL istiyorlar ve bunu ödeyen alıklar da var.
Ne olduğu belli olmayan BİM işi o rezil şeylere bir kuruş vermem.
Sen hiç kaliteli yere gitmemişsin
Sorma hiçbir şey görmedik şu yaşa kadar sadece siz gittiniz en kaliteli yerlere.
Ben öyle bişi demedim nie alındın
Regl im üstüme gelme
Ya aşxöaşmsqilsiqşaiaşaşşqşaşşa
Akşam gelirken çikolata al
Kahvaltisi mukemmelse 200 lira en az verilir
En son 100 TL idi ama Şu an baya vardır.
En fazla 300 gerisi yok
100tl verilir Şu an fiyatlar kisi basi 200 sanrm
Fark etmez kaç liraysa o kadar veririm sorgulamam
maksimum 200 veririm
TL'ye çevirince 6000 TL kadar ödemiştim
Hiç gitmedim serpmeye
bizim burada 25 lira
Orası neresi
Sıfırını unutmuş çok takılma
düzeltme için teşekkür ederim 😊 klavye takımı yeni
250 alırlar
Tek sevmem