Yeni gelin sunumlarına özeniyorum ya sjdjd inanılmaz bir özveriyle nasıl hazırlıyorlar helal olsun

Yeni gelin sunumlarına özeniyorum ya sjdjd inanılmaz bir özveriyle nasıl hazırlıyorlar helal olsun

Böyle bir sunum ile bana kahve ve tatlı ikram edilse tatlıyı yemeye kahveyi içmeye kıyamam sunum yapmak dakikalar alıyor o sunumu bozup ikram edilen şeyleri yemek saniyeler içinde oluyor
Aa ben saniyesinde kahveden bi hüüüğp alırım
Afiyet bal şeker olsun 😊
Teşekkürlerr
Böyle aşırı abartılı süslü püslü sunumları tarzım olmadığı için sevemiyorum. Ama tabiki yemek ve tatlı yaptıysam kendime göre tabağı güzelce hazırlarım. Benim için sunum yalın, minimal ve temiz olmalı sadece. Tabak ve bardakların renk uyumuna dikkat ederim bir de. Ya da en basit örnek cheesecake yaptıysam üzerine sosu özenle dökerim gibi…
Dikkat ederim ama her zamanda olmaz be zaten öyle doldurmam ki sunum yapacak kadar az ve öz yerim bir tabakta kahve alacaksamda normal koy bardağa bitti gitti yani 🤣
Geçenlerde yaptığım yemek bu sunumdan sayılıyorsa yapıyorum
Ben sayıyorum aşko eline sağlık andkd
Teşekkür ederim sjxndjd
Cevap
12Cevap
Ben tabi ki de dikkat ederim bir başkasına sunum yaptığım için ama kendim yerken dikkat etmem direk alır yerim
Kociş sunumları yapan birini bulayım atanınca hemen evleneceğimm
Düşünsene karamelli çiğköfteleri dilim dilim kesip gül yapraklarıyla sunum yapıyor.. böyle bi yengo istiyorum derhal
Çok fazla özenmiyorum. Özellikle görselde ki gibi hayatta özenmem
Çünkü sen yeni gelin değilsin
Mantıklı 😂
Kendime bile hazırlasam özenli olurum. Sunum yapmayı ve süslemeyi seviyorum ben ya hep bu kadar düzenli değilim tabi hkjgv
Dört yapraklı yonca aramaya koyulsam daha mantıklı bir eylem içerisinde görürüm kendimi.
Bulaşık fazlalığı, yiyeceklerin daha çok mıncıklanması ve kocaman bir vakit kaybından başka bir şey ifade etmiyor, benlik değil.
Yüreğim dayanmıyor bu kadar özen gösterip birde fotoğrafını çekemiyorum.
Dikkat ederim keyfim yerindeyse canım isterse eğer.. 😅
Sunum sevmem fakat gene de çok detaylı olmasa da dikkat ederim
Oooo senin eve gelince bize ne hamarat sunumlar hazırlarsıııın
doğamda var yemeklere özen göstermek... o yüzden özenli olmaya çalışırım...
Sunum denilen şey çok önemli özellikle özel misafirlerim gelince sunuma çok dikkat ederim ve bu tarz sunum videolarına da bakarım izlerim
Kendime bile her zaman yeni gelin sunumları yaparım 😅
yeni gelin değilim ama bende böyle sunumlar yaparım
Benim için görsellik önemli olduğundan, sunumlara çok dikkat ediyorum doğrusu.~☆🌸
3 senelik gelin olarak hala ilk günkü özveri ve ihtişamla..
Kişiden kişiye değişiyor
Aldığın takımlar sunuma uygun olsun yeter 😂
Sevmiyorum böyle boncuk gibi dizmeyi
Önce gözüme hitap edecek
Evde ne varsa ikram ederim.
Estetik görüntü tadı kadar önemli..
Tadı önemli benim için
Pek sunum sevmem yerim genelde
ben çok dikkat ederim
Bu kadar detaylı değil 😂
Boğa burcuyken kötü bir düzenle sunmak no mümkün.
Hic etmiyorum. Hersey ates pahasi kimse gelmesin kimseyrde gitmem zaten. Zor geciniyoz
Ben tüketici tarafım
Kendime anca yapiyom kimseye ikram edemem sjsjs
Etmiyorum jsjs abartı olanlar iştahımı kaçırıyor
Çok dikkat ediyorum
Magnolya bayılırım 🥹
çok...
Hiç etmiyorum gibi
Sunum önemli
Çok etmem ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?