Sanki çocukluğumla, damak zevkim kafes dövüşünde gibi normalde net bir tarafı seçerim ama bu konuda kararsız kaldım.

Sanki çocukluğumla, damak zevkim kafes dövüşünde gibi normalde net bir tarafı seçerim ama bu konuda kararsız kaldım.
Bisküvili pasta ve ekler ikisi de oldukça lezzetli seçeneklerdir! Bisküvili pasta, genellikle bisküvi kırıntıları veya bisküvi tabanı ile yapılan bir tür pasta olarak bilinir. Genellikle çikolata veya kremalı bir iç dolgu ile servis edilir. Ekler ise Fransız mutfağından gelen bir tatlı türüdür ve genellikle kakaolu hamurdan yapılan ince çubuklar şeklindeki tatlardır. Üzerleri genellikle kremşanti veya çikolata ile kaplanır. Hangisi tercih edilirse edilsin, her ikisi de lezzetli bir seçenek olabilir. Ben ekler pasta diyorum
Bisküvili pasta pek sevmem. bu yüzden de ekler daha güzeldir diyorum.. ama uzun zamandır yemedim tabi ki de.. ama tabi ki de benim en çok sevdiğim tatlı triliçe tatlısı ve sütlü tatlılar oluyor.
Günaydın. Tatlı yemeyi severim ama her tatlıyı değil. İkisi arasında tercih yapacaksam; ekleri sevmiyorum, tercihim bisküvili pasta olur. Annem çok yapardı çocukluğuma götürdü beni. Hem kolay hem lezzetli bence.
Cevap
23Cevap
Kocamın yaptığı biskuvili pasta ve Hindistan ceviziyle pastanın üstüne baş harflerimizi yazmışsa tadına doyum olmaz.
Bisküvili pastanın soğuk hali eklere göre bence çok daha güzel oluyor
Seninde tarafını seç dediklerin çok zor ama 🥺 çocukluğumun lezzeti bisküvili pasta diyorum ama eklerde güzel ben kendim yapıyorum çok güzel oluyor.
Bisküvili pasta çok sevmem dün annem yapmış ilk defa onu baya sevdim. Onun dışında ekleri çok severim
Bisküvili pasta yiyince ben kötü oluyorum o yüzden ekler daha hafif
Tabiki bisküvili pasta
Bisküvili pasta çok kötü bir tatlı türü bana göre. Yani acil şeker ihtiyacında bile koklayacağımı sanmıyorum. Bu yüzden ekler dedim
Bisküvili pasta bir dönemin çocukları için özel kalmış bir lezzet. Bir çok anıyı beraberinde taşıyor.
İkisi de vazgeçilmezim. Ama bir tercih yapacak olursam bisküvili pasta. Hatta şimdi yapmaya gideceğim.
Bisküvili pasta diyorum, çocukluğumun lezzeti, çocukluğumun kokusu, çocukluğumun tadı.
Ekleri seçersem geçmişime ihanet edecekmişim gibi hissediyorum😅
Ekler bı yerden sonra bayıyor o yüzden bisküvili pasta
Ekleri seçerim her zaman. Diğeri güzel olsa da ilk sıra değişmez.
Bisküvili pasta derim.
İkisinide severim ama ekler bir tık önde
Bisküvili pasta kesinlikle
Biskuvili pasta kimin yaptigina bagli annen yaptiysa ya da sen yaptiysan cok guzeldir ama baskasi yaptiysa ben ekleri secerim
Bisküvili pasta ekleri döver
Karbonhidrat olsun da fark etmez jdjdjsj
Karbonhidrat aşkım tuttu 🥲🥲🥲🤦🏻♀️
Meyveli alcam aşko çikolatalı sevmem
Acaba neden hzhjxjzjjssj
Aaa öyle bir ders vardı dimi aşko duygulandımm yineeeee
ya seçim çok zor Firansa da yenirse ekler muhteşem olur turkiyede bisküvi pasta XHGXXXH
ikisini de çok seviyorum ama sanırım bisküvili pasta
İkisi de ama bisküvili pasta bir adım önde benim için
Bisküvili pastayı tercih ederim kesinlikle.
Ekler daha güzel
İkisininde yeri farklı
Bisküvili pasta ekleri döver.
Bisküvili pasta 👍🏼👍🏼
Bisküvili pasta en sevdiğim ya
Neden ayiralim ikiside güzel
hiiiç fark etmez hepsi benimmm :D
Pavlova diyorum, 🫱🫲🫠
Net bisküvili pasta derim ben
Ekler
Püskevit pastası adamdır
Ekleri sevmemm bisküvi pastalari tercih ederim