Yeme & İçme Güne yeni başlayanlar, hala ayılamayanlar, çaylar hazır mı? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güne yeni başlayanlar, hala ayılamayanlar, çaylar hazır mı?ee o zaman günaydın ☀️ Güne yeni başlayanlar, hala ayılamayanlar, çaylar hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Çay her sabah demlerim. Afiyet olsun. 1 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Merci sağol
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sigaram ve kahvem hazır her zaman 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Ezanla kalkıyorum 8 e kadar ayılmış oluyorum. 2 2 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Ezana mı ayarlanıyor alarm Yorumla fesfs +1 yıl Alışkanlık. Evet hem alarm alarm olmasa da ezan sesine uyanıyorum. Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Daha hazir değil demlenmeye az kaldı Günaydın 🦋 1 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Günaydın☀️ Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ayıldık ya, hazır. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi ayvalı ıhlamur içtim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben ayıldım çoktan şimdi kahvaltı yapacağım 😂 1 0 Yorumla
shecoco Takip Et Xper 2 Yaş: 125 +1 yıl Günaydın, afiyetler olsun. 1 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Teşekkür ederim 👋🏻 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Hazır tabi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çay her sabah demlerim. Afiyet olsun.
Merci sağol
Sigaram ve kahvem hazır her zaman
Ezanla kalkıyorum 8 e kadar ayılmış oluyorum.
Ezana mı ayarlanıyor alarm
Alışkanlık. Evet hem alarm alarm olmasa da ezan sesine uyanıyorum.
Daha hazir değil demlenmeye az kaldı
Günaydın 🦋
Günaydın☀️
Ayıldık ya, hazır.
Bi ayvalı ıhlamur içtim
Önce bi duş gerekli sonra cay
Ben ayıldım çoktan şimdi kahvaltı yapacağım 😂
Günaydın, afiyetler olsun.
Teşekkür ederim 👋🏻
İçtim, kendime geldim..
Yok demem bir bardak çaya
Hazır tabi.