Yeme & İçme Yemek yapmayı ve bulaşık yıkamayı sevmiyorum, bu yüzden tek öğün yapıyorum. İyi mi? Kubissoysal Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sabah da bir elma. Güncellemeler+1 yıl Daha fazla cevap sıkılıyorum hadee Yemek yapmayı ve bulaşık yıkamayı sevmiyorum, bu yüzden tek öğün yapıyorum. İyi mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. İyi bence 1 0 Yorumla
NòirSpectré Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Bebeksi seviyorum ben olsa da yesek 0 5 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Yanlış soru Yorumla NòirSpectré +1 yıl Yo doğru ben de öğünde yemek istediğimi söyledim her gün yesem ne güzel 🤤 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Sabah sabah ne diyon amca Yorumla NòirSpectré +1 yıl Karının beyni sulandı bir milyon hesabi idare etmekten Yorumla Kubissoysal +1 yıl Senin kan başka yere doğru akiyor belli Yorumla
KodAdiüc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nasil yasiyon sen kral 0 5 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Öğrenci hayatı Yorumla KodAdiüc +1 yıl Nerde ogrencisin Yorumla Kubissoysal +1 yıl Öğrenci her yerde fakirdir Yorumla KodAdiüc +1 yıl Ogrencinin zaten fakir oldugunu biliyoz ondan suphemiz yok kral Yorumla Kubissoysal +1 yıl Khjkggg Yorumla
Matrixneo Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İyi değil 0 21 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Nesi? Yorumla Matrixneo +1 yıl Bişey olmaz gerçide çeşit olsa daha iyi olabilir Yorumla Kubissoysal +1 yıl Öğrenciiiz Yorumla Matrixneo +1 yıl Ozaman çok bile 😂sulu yemek yap bari Yorumla Kubissoysal +1 yıl 😂😂yapıyorum Yorumla Matrixneo +1 yıl Kedi british mi bu arada Yorumla Kubissoysal +1 yıl Evet british shorthair Yorumla Matrixneo +1 yıl Bendede varda o yüzden sordum sdsgss Yorumla Kubissoysal +1 yıl Erkek mi dişi mi Yorumla Matrixneo +1 yıl Erkek. Yorumla Kubissoysal +1 yıl Benimki dişi koca arıyorz haksja Yorumla Matrixneo +1 yıl Damızlık hizmetimiz yok malesef😂 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Bebekler yarı yarıya Yorumla Matrixneo +1 yıl İstersen senin olsun hepsi şaka diyorum 😂 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Olur ver hajsks Yorumla Matrixneo +1 yıl Hangi şehir? (Hakkari der şimdi) Yorumla Kubissoysal +1 yıl Yok hajsja Yorumla Matrixneo +1 yıl İzmir 🤔😂 Yorumla Kubissoysal +1 yıl Hayır hghj Yorumla Matrixneo +1 yıl Tm son bun Yorumla Matrixneo +1 yıl Bu * Eskişehir sdsdsds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi bence
Bebeksi seviyorum ben olsa da yesek
Yanlış soru
Yo doğru ben de öğünde yemek istediğimi söyledim her gün yesem ne güzel 🤤
Sabah sabah ne diyon amca
Karının beyni sulandı bir milyon hesabi idare etmekten
Senin kan başka yere doğru akiyor belli
Nasil yasiyon sen kral
Öğrenci hayatı