Yeme & İçme Karnın aç iken mi, tok iken mi daha mutlusun? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Aç olmam gerekirken, tok hissetmek mutlu ediyor🤭😄Kız bi sakin olsana🤭 Karnın aç iken mi, tok iken mi daha mutlusun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben her zaman mutsuzum. ama arada iyi hissettiğim oluyor nadir. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karnı aç olup mutlu olan bir insana ben hiç rastlamadım 2 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Karnım tokken tabi ki. Açken insanlıktan çıkıyorum😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mutluluğum açlığıma ya da tokluğuma bağlı olmuyor ben her şekilde mutlu olabiliyorum 😌 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Oyş😍 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl 😌😍 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayvan gibi yedik demek kadar mutlu edici bir şey yok. 1 10 Yorumla Melioraa +1 yıl Sadece demek yetiyorsa iyi 😌 Yorumla LostThrones +1 yıl Üst level da neler oluyor, anlatır mısın 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Hayvan gibi yemek oluyor😄 Yorumla LostThrones +1 yıl Levellar çok benzermiş 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Demek ve yemek 🤭 Yorumla LostThrones +1 yıl Tamam, sen benden daha üst levelsın 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Yazıp çizip kenfi kendine oynuyorsun, levellerini de al git😄 Yorumla LostThrones +1 yıl Çok istiyorsan beraber oynayalım 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Yok istemem sen böyle güzelsin 😌 Yorumla LostThrones +1 yıl Teşekkür ederim, çok nahifsiniz 😅 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim için karın tokluğu fark etmiyor gönültokluğu önemli 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yarı aç yarı yok iken djsj 1 5 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ay tok 😅 Yorumla Melioraa +1 yıl Oluyor öyle 🤭😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Açken yazmıştım, şimdi yarı tokum 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Açken yok oluyorsan demek😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öyleymiş, sorun sayende öğrendim djska Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aç olunca kaçak elektrik gibiyim 😂 1 7 Yorumla Melioraa +1 yıl Tok musun su an😄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Aman dedim, iyi madem 😄🤭 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂Aç halime düşmanım denk gelsin 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Benim de var bi kaç kişi göndersem çarpar mısın sana zahmet😄😄🤭 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Acırsın sonra 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Yufka yüreğim dayanamayabilir🤭😄 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Açken kimse mutlu olmaz 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Sen olmazsın evet🤭 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Açken ben ben değilim😂 1 5 Yorumla Melioraa +1 yıl Yedin mi bir seyler😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Evet yedim 😅 tok hissetmek niye mutlu ediyor ki Yorumla Melioraa +1 yıl Çok şükür sensin😄🤭Yemek yiyince suç işlemiş gibi hissediyorum😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ya ama bu çok tehlikeli bişey değil mi? bu durum ilerlerse mutlaka bir uzmanla görüş bence :) Çok şükür benim :D Yorumla Melioraa +1 yıl O duruma gelmem inşaAllah 🤭Sevgiler sanaa🤗 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Farketmez her türlü mutluyum...🥳 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 315 cevap paylaştı. Açken kim mutlu olabilir ki 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Açken daha mutluyum tokken başım ağrıyor benim 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. :) keşke hep aç gezebilsem. 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı. Tokken kesinlikle 1 0 Yorumla
SidikLy_BheBeKfan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Farketmez et görmem yeterli mutlu olmak için 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tok iken tabi ki 😎 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. tok iken 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben her zaman mutsuzum. ama arada iyi hissettiğim oluyor nadir.
Karnı aç olup mutlu olan bir insana ben hiç rastlamadım
Karnım tokken tabi ki. Açken insanlıktan çıkıyorum😂
Mutluluğum açlığıma ya da tokluğuma bağlı olmuyor ben her şekilde mutlu olabiliyorum 😌
Oyş😍
😌😍
Hayvan gibi yedik demek kadar mutlu edici bir şey yok.
Sadece demek yetiyorsa iyi 😌
Üst level da neler oluyor, anlatır mısın 😂
Hayvan gibi yemek oluyor😄
Levellar çok benzermiş 😂
Demek ve yemek 🤭
Tamam, sen benden daha üst levelsın 😂
Yazıp çizip kenfi kendine oynuyorsun, levellerini de al git😄
Çok istiyorsan beraber oynayalım 😂
Yok istemem sen böyle güzelsin 😌
Teşekkür ederim, çok nahifsiniz 😅
benim için karın tokluğu fark etmiyor gönültokluğu önemli
Karnım ; ben ne alaka oğlum
Yarı aç yarı yok iken djsj
Ay tok 😅
Oluyor öyle 🤭😄
Açken yazmıştım, şimdi yarı tokum 😂
Açken yok oluyorsan demek😄
Öyleymiş, sorun sayende öğrendim djska
Aç olunca kaçak elektrik gibiyim 😂
Tok musun su an😄
Evet 😂
Aman dedim, iyi madem 😄🤭
😂😂😂😂
Aç halime düşmanım denk gelsin 😂
Benim de var bi kaç kişi göndersem çarpar mısın sana zahmet😄😄🤭
Acırsın sonra 😂
Yufka yüreğim dayanamayabilir🤭😄
Açken kimse mutlu olmaz
Sen olmazsın evet🤭
Açken ben ben değilim😂
Yedin mi bir seyler😄
Evet yedim 😅 tok hissetmek niye mutlu ediyor ki
Çok şükür sensin😄🤭
Yemek yiyince suç işlemiş gibi hissediyorum😄
Ya ama bu çok tehlikeli bişey değil mi? bu durum ilerlerse mutlaka bir uzmanla görüş bence :)
Çok şükür benim :D
O duruma gelmem inşaAllah 🤭
Sevgiler sanaa🤗
Tokken benden tatlısı yok
Açken mutlu olabilen yoktur sanki
Hah hadi cevap verin şimdi buna
Farketmez her türlü mutluyum...🥳
Ben tokken daha rahat hissediyorum
Açken kim mutlu olabilir ki
Açken daha mutluyum tokken başım ağrıyor benim
Ben hep mutsuzum
:) keşke hep aç gezebilsem.