Ben biraz önce yiyip geldim yalanını söylüyorum bazen, oysa çeyrek öküz yiyebilecek kadar açımdır.. 😄

Ben biraz önce yiyip geldim yalanını söylüyorum bazen, oysa çeyrek öküz yiyebilecek kadar açımdır.. 😄
Bunu bir kez yaşadım yöresel çorbaymis nasıl etsem ne yapsam diye bir yandan düşünürken tabii bu arada karıştırıyorum bişeyler uğraşıyorum çorbayla derken fark edildi yiyemedigim😅 beğenmedinmi filan derken yok güzel olmuş da bana hitap etmedi filan dedim ama yerim sorun yok derken o zamanki eşim dedi ki yemiyorsan bırak zorlama, bana da fırsat doğdu bıraktım sonra🤣 ama en kurtarıcı yanıt çok aç değilim zaten demek oluyor normalde
Aç değilim yahu yeterlidir. 😄 samimi arkadaş evlerinde bunlar problem olmaz pek benimde sevmediğim kişilerin evinde misafirlik durumum olmaz, yani no problemo 😂
Hayır. Bu konularda netimdır yiyorum ya da yemiyorum derim ya da çok az alabilirim fazla yemiyorum derim hani bunu belirtirim kaçamak yapmam hani zorla bir şey yapmam
Cevap
14Cevap
Mecbur yerim yani. Bir dakka bi yemek söyliyim kendime diyecek halim yok ahah 🖤
:)))
Evet yerim tabi ki de.. misafirim sonuç olarak.. ne ikram edilirse onu yerim..
Yiyemem benim bahanem hazır midem iyi degil benim yine onlar uğraşır jsjsjs
Bu daha ikna edici bunuda notlarıma alayım :))
😂
kendimi zorlarım ekmek ile suyla bi şekilde yutarım… ama çok yakın biriyse çekinmem söylerim zaten neyip sevip sevmedigimi bilir😂
Yemen ya dışarda hiç yemek yemem temiz mi pis mi yaptı bilmediğimden 😁
Sevmiyorsam sevmiyorum diyorum. Açık sözlü birisiyim.
Sevmesem bile bitirmeye zorunluluk gibi hissediyorum
Çekinmiyorum kokusu midemi bulandırıyor özür dilerim eminim çok güzel olmuştur ama midem kötü oluyor diyip yemiyorum ki bu bi gerçek 🫣
Genelde ben bunu sevmiyorum diyorum. Napacaklar beni evden mi kovacaklar, akrabalardan nefret ediyorum.
yemiyorum elbette, etli veya yumurtalı bir yemeği getirip de önüme koyarlarsa benden o yemeği yememi bekleyemezler, çünkü asla yemeyeceğimdir
Hayır yemem istemiyorsam yemem sevdiğim biri olsada yemem
Ben yiyemediğimi söylüyorum çocukluktan gelen bir durum hiç yemedim diyorum
Beni davet edenler benim hangi yemekleri sevdiğimi bilirler
Kimsenin evinde yemek yemem kırılmasınlar diye en baştan söylüyorum
Bugun aynisi basima geldi bi lokma yedim guzelmis tarif istiyirum ama yedim geldim dedim halbuki ikramlik damak tadima uygun degildi
Sadece bir kaşık alıp çok güzel olmuş bayıldım ama rejimdeyim diyorum işe yarıyor
Yerim maalesef o sırada gözlerimden birkaç damla yaş süzülür
yemek seçmiyorum başıma böyle bir şey gelmedi
Hayır yiyemiyorum… 😅
Reflüm var diyorum genelde..
Kusasım gelse bile yiyorum
Ben yedim aslında yalanını söyler bir iki kaşık yerdim
Yemem asla... güzel şeyler yapsalarmış...
Yemiyorum kusarsam daha kötü.
Bi parça alırım. Sarma hiç sevmem misal
Hepsini bitirmem birazını yerim
Alerjim var benim buna diye uyduruyorum 😂
Asla yemem açta kalırım
Açsam yiyorum zorunlu şekilde yemem asla
Hatır için 2 kasik zorlarım ama devamı gelmez
Söylerim yani herşeyi sevecez diye bi kaide yok
Yiyorum Evet
Hayır yemem
Yiyebilen var mı yav
Sevmediğim yemeği yapmaları bana ayıptır, yemem..
Evet 🙂
Evet mallesef 🤡
Aç değilim derim
Evet
Sarımsak yemisligim bile var 😭
Hayır yemem.
Yok yemem ben
yemiyorum
Yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?