Yeme & İçme 2023 bir yemekle anılacak olsaydı bu yemek hangisi olurdu? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 2023 bir yemekle anılacak olsaydı bu yemek hangisi olurdu? 2023 bir yemekle anılacak olsaydı bu yemek hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Musakka. Sallantılar olsa da bu yıl çok güzel geçti benim için 1 1 Yorumla _Queenn_ 1 yıl Sevindim adınıza 2024’te darısı başıma… 🤭 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Çay ve simit dahi lüks hale geldi toplumun büyük bir kesimi için. En uygun yemek bu ikili olur sanırım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yürek dalak kol gibi tarak yılı halk dikeni seviyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. Bence zehir olurdu bu yıl başka bir şey olmazdı 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 658 cevap paylaştı. Çorba 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 33 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Serpme kahvaltı 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çay simit. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Musakka. Sallantılar olsa da bu yıl çok güzel geçti benim için
Sevindim adınıza 2024’te darısı başıma… 🤭
Çay ve simit dahi lüks hale geldi toplumun büyük bir kesimi için. En uygun yemek bu ikili olur sanırım
Yürek dalak kol gibi tarak yılı halk dikeni seviyor
Bence zehir olurdu bu yıl başka bir şey olmazdı
Çorba
Adana Kebap, acıydı çünkü
Balık güzel mezeler
Hindi 🤣🤣
Serpme kahvaltı
Çay simit.
Rakı balık..
Kuru fasulye