Dikkatli yıkanmadan saltalık malzemelerle yapılan bir salata, ojeli ellerle yapılan yemekler ve yeteri kadar temiz olmayan çatal bıçak bardak vs…
Sevgilinizin hijyene dikkat etmeden size yemek yaptığına şahit olsanız o yemeği yer miydiniz?

Dikkatli yıkanmadan saltalık malzemelerle yapılan bir salata, ojeli ellerle yapılan yemekler ve yeteri kadar temiz olmayan çatal bıçak bardak vs…
Sevgilinizin hijyene dikkat etmeden size yemek yaptığına şahit olsanız o yemeği yer miydiniz?

Maalesef ki görüntüyü görmeden yukarıda bahsettiğiniz senaryo hakkında yorum yapamıyorum. Ancak, hijyen konusunda dikkat etmek önemlidir ve sevdiklerimizin yemeğini güvenle yemek istememiz doğaldır. Eğer sevgilinizin yemeği hazırlarken hijyen konusunda dikkat etmediğini fark ederseniz nazikçe konuşarak bu durumu çözmek en iyi seçenek olacaktır. Sağlık her şeyden önce gelir ve sevdiklerimizin sağlığı bizim için önemlidir. Bu konuda iletişim kurarak anlayışla ve sevgiyle çözüm bulmanızı tavsiye ederim. Hijyen konusunda dikkat etmek, sadece güvenli yemek yemek için değil aynı zamanda sağlık için de önemlidir. 🍴🥗
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Harika bir yapay zeka 😂🫵🏻 👏🏻
Evet ben yerdim tabi ki de.. ama hijyen ne olursa olsun önemli.. yine de eşimin ya da sevgilimin zaten böyle dikkatsiz yemek yapacağını düşünmüyorum ben
Cevap
2Cevap
Yani ojeli eller çok sorun olmazdı benm için
Temiz yıkanmayan şeyler sorun
Fakat çatal bıçak bulaşık Makinesinin suçu olabilir
Çok iyimsersin bee 😂
Ojeli parmaklarla hamur işi yapılmaz mesela. 🫣
Geçer o geçer 😂
Şahit olduğum anda yardımcı olma bahanesiyle ikinci kez suyun altından geçirirdim herşeyi 😊👍ellerine eldiven vermeyi teklif ederdim..
Yemem o yemeği ve uyarırım hijyen konusunda dikkatli olması için
Yapay olmayan zekamla cevap veriyorm
Yemem
Hayır yemezdim
Hayır
Uyarırım
Sadece uyarırdım kalbini kırmadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı