Yeme & İçme Filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl French press mi? Makine mi? Filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. French press 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl İLE YAPIYORUM
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatımda yalnızca türk kahvesi ve Nescafe içtim. Onun dışında soğuk kahve olsun, filtre kahve olsun hiç içmedim. Aslında merak ediyorum ama denedikten sonra vaov etkisi de yaratacağını düşünmüyorum :)) 0 0 Yorumla
Oconner35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Genellikle makinede yapıyorum. Çok nadir french press veya vaktim varsa pour over yöntemi ile yapıyorum. 1 5 Yorumla тαмαяιѕк +1 yıl Eminim çok lezzetli oluyordur 😋🌸 Yorumla Oconner35 +1 yıl Vallahi kendim yapıyorum diye demiyorum ama pek bir lezzetli oluyor. Denemenizi tavsiye ederim açıkçası 😇 Yorumla тαмαяιѕк +1 yıl Bu bir davet mi? 🤭 Yorumla Oconner35 +1 yıl Şayet kabul ederseniz... 😇 Yorumla Soran +1 yıl Hangi makine Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Genellikle makine ile yapıyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi makine Yorumla тαмαяιѕк +1 yıl Philips marka filtre kahve makinesi kullanıyorum. Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Nasıl içiyonuz onu ya? Resmen eziyet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alıştım baya iyi Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Makinede yapıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi Yorumla simlibirfar +1 yıl Bosch Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. French press ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Icilicek gibi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla alıştım her gün içiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basta içerken zorluk oldu mu ben hiç alışamadım Yorumla Soran +1 yıl Kahve dünyasi filtre kahveyi dene ben de sevmiyordum alıştım Yorumla Soran +1 yıl Sonra alışınca chiboya geçtim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
French press
İLE YAPIYORUM
Hayatımda yalnızca türk kahvesi ve Nescafe içtim. Onun dışında soğuk kahve olsun, filtre kahve olsun hiç içmedim. Aslında merak ediyorum ama denedikten sonra vaov etkisi de yaratacağını düşünmüyorum :))
Genellikle makinede yapıyorum. Çok nadir french press veya vaktim varsa pour over yöntemi ile yapıyorum.
Eminim çok lezzetli oluyordur 😋🌸
Vallahi kendim yapıyorum diye demiyorum ama pek bir lezzetli oluyor. Denemenizi tavsiye ederim açıkçası 😇
Bu bir davet mi? 🤭
Şayet kabul ederseniz... 😇
Hangi makine
Genellikle makine ile yapıyorum.
Hangi makine
Philips marka filtre kahve makinesi kullanıyorum.
Nasıl içiyonuz onu ya? Resmen eziyet.
Alıştım baya iyi
Makine de,
Hangi marka
French press ve v60 ile
Makinede yapıyorum
Hangi
Bosch
French press ile
Icilicek gibi değil
Valla alıştım her gün içiyorum
Basta içerken zorluk oldu mu ben hiç alışamadım