50 den fazla kokuya sahip olursanız koleksiyon olur 😂 kadınlar daha düşkün parfüme siz neden kullanmıyorsunuz. İlk defa parfüm kullanmayan bir kadın görüyorum
Bazen atasım gelmiyor değil 😂😂şaka yapıyorum asla intihar etmem😊😊duygu karamaşası da yok çok şükür kendimi seviyorum beğeniyorum barışığım ama beğenmişlik sevmem mutevaziyim
Ben insanlarla iddiaya girmem. Konuşursunuz tabiki hatta konultuğunuz insanlarda vardır. Kendinizi soğutmanız da gayet normal. Herşeyin en kötüsünü düşünür çünkü yengeç 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kokusu da, tadı da çok güzel.
Aynen teşekkür ederim☕️
Benim için tadı daha güzel tabi ki de ama ikisi de güzeldir
afiyet olsun
Teşekkür ederim😊
İkiside güzel. Kahveyi kahve yapan kokusudur. Bir çok parfümümde kahve kokusunu tercih ederim
Güzelmiş dikkat et kokundan etkilenip kaçırmasınlar😂ben bile parfüm sıkmıyorum
Bende koleksiyon var. Bir sıktığım kokuyu aylar sonra tekrar sıkarım. Geride iz bırakmam
Parfüm kaleksiyonu da mı oluyormuş
50 den fazla kokuya sahip olursanız koleksiyon olur 😂 kadınlar daha düşkün parfüme siz neden kullanmıyorsunuz. İlk defa parfüm kullanmayan bir kadın görüyorum
Kendi kokumla iyiyim
O nasıl bir özgüven. Burcunuz aslan mı yoksa
Evet
🤦 hiç şaşırmadım
Yüzümde de benlerim var
Ne güzel. Kadınları çekici gösterir ben
Yüzüm. ben dolu
Yakından bakılırsa fark edilir uzaktan anlaşılmıyor
Bir aslan kadını ben her zaman çekiciyim derdi. Aslan olduğunuza emin misiniz 😂
Evet yükselenim aslan ve yengec burcum ikiside var bende yükselenim aslan zaten beni çekici yapan benlerim
Yengeç olabilirsiniz kokunuza bu kadar güvendiğinize göre.
Yükselenimde aslan
Aslan çok kendini beğenmiş olur yengeç intihara en meyilli burçtur. Çok fazla duygu karşamaşası vardır sizde 😂
Bazen atasım gelmiyor değil 😂😂şaka yapıyorum asla intihar etmem😊😊duygu karamaşası da yok çok şükür kendimi seviyorum beğeniyorum barışığım ama beğenmişlik sevmem mutevaziyim
Ben insanlardan kaçıyorum yalnızım yoksa bence harika biri olurdum
İnsanlardan kaçıp nsanların içine saklanmışsınız. Bence insanlardan değilde tek bir insandan kaçıyorsunuz
Kimden
Onu siz bileceksiniz. Ben nasıl bileyim.
Saklandığım kimse yok 😂😂yalnız olmayı seviyorum olayım bu
Buna herkes inanabilir ama ben asla. Özellikle de yengeç kadını için
Bence benimle iddiaya girme istesem konusurum kimseyle iletişim kuramiyorum kaçıyorum çünkü bi şekilde soğutup uzaklaştırıyorum
Ve burcumun ikiside var bende yükselenimde aslan benim
Ben insanlarla iddiaya girmem. Konuşursunuz tabiki hatta konultuğunuz insanlarda vardır. Kendinizi soğutmanız da gayet normal. Herşeyin en kötüsünü düşünür çünkü yengeç 😂
Hiçbiri doğru değil kötü düşüncek bi şey yok ben istesem şu an bile bulurum ama istemiyorum
Ben size bulamazsınız demedim ki hiç bir zaman.
Yengeç kötü düşünmez hisli duygusaldır herkesin herşeyin iyi olmasını ister
Kaç insana yazar eğitimli zengin boylu genç bana kaç tane yazan oldu hiçbirini kabul etmedim
Çocuktur hiç büyüyemez.
Anlamadım
Akranımdı bunlar 27 33 yaş aralığı
Inanmıyo😂😂
Yoo. İnanıyorum. Erkeklerin çoğu her gördüğüne yazar. Benim merak ettiğim kafanızda ne kurup hayır dediğiniz 😂
Bak buldu doğruyu
Bu konuşmadan da kaçarsınız birazdan 😂
Tadı daha güzel, sütlü kahve olunca o kahvenin tadı ayrı güzel oluyor.
Evet sütlü kahve de bir başka 🌸
Tadı güzel ama kokusu çok ayrı güzel oluyor~☆
İkisini aynı anda almayı seviyorum
Evet🌸
kokusu benim için
Kabul edelim ki kokusu
Kokusunu daha çok beğeniyorum.
O bardakta kahve de absürt olmus
Olabilir ben böyle beğendim ki en çok bardak da içmeyi seviyorum aslında fincan değil bizim olayımız😅
Yarasın
Eyvallah kral😂😂bak ben hanımefendiyim kibarlık önemli
Tamam hanımefendi 😄
Tadı yani
Kokusu
İkiside
Kahve sevmemm
Kokusu daha güzel
Aynen
İçmem ama kokusunu çok seviyorum
Aa eşin olunca içersin😂
Olmadığını nerden anladın ya çok mu belli 😂😂