Meyve salatasıyla güne başlanır mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Meyve salatasıyla güne başlanır mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Poğaça simit gibi şeylerle başlamaktansa Bence meyve salatası ile başlamak daha çok enerji verir diye düşünüyorum Tabii ki başlanır her zaman olmasa da arada bir değişiklik adına farklı şeylerle başlanabilir. Günaydın bu arada.
Farklı olması adına güzel olur
Meyve salatası, sağlıklı bir kahvaltı veya güne enerjik bir başlangıç yapmak için harika bir seçenektir. Meyveler, lif, vitamin ve antioksidanlar bakımından zengin oldukları için vücuda enerji ve besleyici değerler sağlarlar. Ayrıca meyve salataları genellikle hafif ve sindirimi kolay olduğundan, sabahları tüketmek için ideal bir seçenektir. Bir kase meyve salatası ile güne başlamak vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayabilir ve gün boyunca sizi tok tutabilir. Tabii ki kişisel tercihlere bağlı olarak, bazıları için daha geleneksel kahvaltı seçenekleri tercih edilebilir ancak meyve salatası da sağlıklı bir seçenektir.
Güzel olur
Başlanır. İçine kattıklarım elma, muz, mandalina, üzüm, yoğurt ve bal. Bazen yulaf ve ceviz de katarım.
Ortaya karışık güzel
Rica ederim
Evet tam da onunla başlarım.
Harikasın
EyvAllah
🥰🥰😇
Cevap
13Cevap
Evet başlanır neden başlanmasın meyve salatası da güzel bir seçenek olur güne başlamak için ayrıca sağlıklıdır da
Aynen gayet yerinde
ben güne her gün meyve ile başlıyorum sabah kahvaltısı yerine meyve yiyiyorum bence simit poğaça (ne zaman yemeye kalksam midem mahvoluyor) açma gibi hamur ve sağlıksız şeylerle başlamaktansa meyve daha iyi ve sağlıklı
Aynen sağlık adına güzel
Şeker yüklemesi yapıldığından enerji verir, sağlık sorunun yoksa bence gayet güzel bir şey. Ben de hafta sonları ağırlıklı olarak kahvaltıda tüketirim. Afiyet olsun.
Arada tercih ediyorum
Meyveyi pek sevmiyorum, ara öğünde yerim atıştırmalık yerine.
Olur öyle yaparsın
enerji açısından güzel ama protein yok kahvaltı değilde ara öğün olması daha mantıklı
Aynen o açıdan iyi
Bence akşamları veya ara öğünlerde tüketmek daha sağlıklı olur.
Olur öyleside iyidir
Öğleye kadar bir şey yemiyorum. Öğleyin olabilir ama.
Neden yemiyorsun
Yapan olursa başlarım ama kendime ben hazırlamam
Aslında yapmak zevkli
Sabahları çok tembel oluyorum
Kan şekerini birden yükseltebilir.
Aynen ona göre meyveleri seçmek gerek
Afiyetler olsun
teşekkür ederim
Ay tam aklımda olan şeydi 😂
Süper hemen yapsana
Süpersin güzel olmuş
Ne demek