Yeme & İçme Kış sebzelerini nasıl tüketiyorsunuz? AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Bunu muhakkak yapın😌😋 Kış sebzelerini nasıl tüketiyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla yemek, çorba, kızartma, börek... Her türlü tüketiyorum çok severim kış sebzelerini 2 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok karışık bu nası mideniz var yav ben bu kadar karışık yiyememm 1 1 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Midem yok Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Dolaba koyuyorum yemek yaparken soyup doğrayıp yiyom 😂 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,7b cevap paylaştı. Ben genelde zeytin yağlı olacak şekilde tüketirim.. diyet yaparken iyi geliyordu.. ama tat olarak çok da sevmem 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse sebzeler ile aram hiç yok :D 1 0 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl brokoliyi haşlayıp zeytin yağıyla yiyorum, gerisi normal salata içinde vs 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Genelde fırında sos eşliğinde 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Elline sağlık, afiyetler olsun Yorumla AliceMixfield 1 yıl Teşekkür ederi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Rica ederim✨ Yorumla
m _Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ama haşlanmış brokoli sevmiyorum 😬 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bunu seversin aşkom Yorumla m _Petunya_ 1 yıl Afiyet bal olsun o zaman 😋💞 Yorumla
Ben-Cansın Takip Et Xper 4 Yaş: 56 1 yıl Kış sebzelerini yiyerek güzel güzel tüketiyoruz. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12b cevap paylaştı. Çig çig 2 2 Yorumla Gizem_Yolcusu 1 yıl Prasa özellikle çiğ çiğ efsane oluyor 👌 yemeklerin yanında tüketmeni tavsiye ederim. Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Denermm Yorumla
AlmanPrens Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 688 cevap paylaştı. Evrtttt 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakınca aç kaldım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla yemek, çorba, kızartma, börek... Her türlü tüketiyorum çok severim kış sebzelerini
Çok karışık bu nası mideniz var yav ben bu kadar karışık yiyememm
Midem yok
Dolaba koyuyorum yemek yaparken soyup doğrayıp yiyom 😂
Ben genelde zeytin yağlı olacak şekilde tüketirim.. diyet yaparken iyi geliyordu.. ama tat olarak çok da sevmem
Açık konuşmak gerekirse sebzeler ile aram hiç yok :D
brokoliyi haşlayıp zeytin yağıyla yiyorum, gerisi normal salata içinde vs
Genelde fırında sos eşliğinde
Elline sağlık, afiyetler olsun
Teşekkür ederi
Rica ederim✨
Ama haşlanmış brokoli sevmiyorum 😬
Bunu seversin aşkom
Afiyet bal olsun o zaman 😋💞
Kış sebzelerini yiyerek güzel güzel tüketiyoruz.
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Muhakkak yapacağım
Öyle karışık miğdem bulanıyor.
Çig çig
Prasa özellikle çiğ çiğ efsane oluyor 👌 yemeklerin yanında tüketmeni tavsiye ederim.
Denermm
Sebzeleri pek sevmiyorum 🤔
Evrtttt
Yiyerek 🙄
Bakınca aç kaldım.
Hayır hutur yiyorum
Agzimla