Yeme & İçme Yemekte ne vardı? Antep yemekleri sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün annem şivediyiz yapmıştı Antep’e özgü yeşil sarımsaklı yoğurtlı bi yemek yanında pilav siz ne yediniz Güncellemeler+1 yıl Tarhana çorbası bugün Yemekte ne vardı? Antep yemekleri sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Tavuk göğsü ve pesto soslu erişte yedim 🖤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İmm afiyet olsun Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. noodle yedim. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Pilav fasülye çorba.. şiveydiz bilirim.. bilmediğim yoktur :)) taze sarımsaklı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok severim ama ancak rüyada görüyorum yalnız yaşıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Antepli misiniz? Kendinizde yapabilirsiniz çok zor değil Yorumla dagci29 +1 yıl Çok yeteneksizim bu konuda Oğuzeli aslen... ama çok uzaklardayım ben Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağlık olsun Yorumla dagci29 +1 yıl Senin de canın sağ olsun Afiyet olsun Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl şivediz güzel olur Antepli olarak :)Bizde bu gün pirpirim aşı vardı antepliyseniz bilirsiniz:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet antepliyim afiyet olsun:) Affedilmeyen +1 yıl sizede afiyet olsun
evlifreud Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl bir antepli olarak Antep'in yemeklerini çıkar geri kalan her şeyi at bir işe yaramaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tavuk göğsü ve pesto soslu erişte yedim 🖤
İmm afiyet olsun
noodle yedim.
Pilav fasülye çorba.. şiveydiz bilirim.. bilmediğim yoktur :)) taze sarımsaklı
Afiyet olsun
Çok severim ama ancak rüyada görüyorum yalnız yaşıyorum
Antepli misiniz? Kendinizde yapabilirsiniz çok zor değil
Çok yeteneksizim bu konuda Oğuzeli aslen... ama çok uzaklardayım ben
Anladım sağlık olsun
Senin de canın sağ olsun Afiyet olsun
şivediz güzel olur Antepli olarak :)
Bizde bu gün pirpirim aşı vardı antepliyseniz bilirsiniz:)
Evet antepliyim afiyet olsun:)
sizede afiyet olsun
bir antepli olarak Antep'in yemeklerini çıkar geri kalan her şeyi at bir işe yaramaz
Ispanak
Balık vardı