Yeme & İçme Antep fıstığını sever misiniz? obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Demin yarım kilo yedim 😅 Güncellemeler+1 yıl Güncel Antep fıstığını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet antepfıstığı çok severim ❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet severim. 1 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Barış sende olmasan
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Demin yedim gadası 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Severim, ama asla yarım kilo yiyecek kadar sevmem. 😂 1 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Severim ama oturup yarım kilo yiyemem, vicdanım sızlar. Çok pahali 0 4 Yorumla obirgezgin +1 yıl Ben yerim valla pahalı olması umrumda olmuyor. Yorumla Yaban00 +1 yıl Anam para olunca öyle oluyor. Yorumla obirgezgin +1 yıl Dimi ya paranın gözü kör olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. Antep fıstığı ezmesini seviyorum 1 3 Yorumla obirgezgin +1 yıl Ezmesi iyi değil Yorumla kleopatra17 +1 yıl Ezmesi daha güzel geliyor bana şekerli oluyor,Bide baklavası güzel oluyor antep sarması olan Yorumla obirgezgin +1 yıl Baklavası bence güzel Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Sen duvara bile hallenirsin 0 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Ne alaka lan Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kilosu beş yüz lira kanka 0 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Canıma minnet Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok pahalı, yemem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet antepfıstığı çok severim ❤️
Evet severim.
Barış sende olmasan
Demin yedim gadası
Severim, ama asla yarım kilo yiyecek kadar sevmem. 😂
Afiyet olsun.
Severim ama oturup yarım kilo yiyemem, vicdanım sızlar. Çok pahali
Ben yerim valla pahalı olması umrumda olmuyor.
Anam para olunca öyle oluyor.
Dimi ya paranın gözü kör olsun
Aynen
Antep fıstığı ezmesini seviyorum
Ezmesi iyi değil
Ezmesi daha güzel geliyor bana şekerli oluyor,
Bide baklavası güzel oluyor antep sarması olan
Baklavası bence güzel
Sen duvara bile hallenirsin
Ne alaka lan
Kilosu beş yüz lira kanka
Canıma minnet