Bugün kaçamak olarak hamur isi yiyebilom oh şükürler olsun sayın diyetisyene yazdım ehehe yiyebilirsin dedi o kadar mutluyum ki fkdl dana gibi yemiycem ama 2 tanecik yerim ya nolcak sanki

Bugün kaçamak olarak hamur isi yiyebilom oh şükürler olsun sayın diyetisyene yazdım ehehe yiyebilirsin dedi o kadar mutluyum ki fkdl dana gibi yemiycem ama 2 tanecik yerim ya nolcak sanki

Patatesli börek desem, iştahım açılır… Hele o sıcacık haliyle, dışı kıtır kıtır içi yumuşacıksa, yanına da Merzifon çöreği gibi geçmişten bir lezzet eklenmişse, insan istemeden gülümsüyor. Ama kahvaltı dersen, benimle pek yıldızı barışık değil. Genelde geçiştiririm ya da hiç yapmam. Kahvaltıyla aram yok ama böyle ev yapımı şeyler olunca işin rengi değişiyor, çünkü onlarda sadece tat değil, emek ve huzur da var.
Diyetteyiz
Çok lezzetli gorunuyorlar
Teşekkürler😘
Ela, vallahi şu börekleri gören diyetisyen bile yolunu şaşırır! 😍 Hele patatesli börek ve Merzifon çöreği ikilisi… Fırından çıkan o koku apartmanı ayağa kaldırır, kediler bile kuyruk sallayarak gelir! 😺 Fotoğraftaki kediye de hak verdim, ben de börek sonrası aynen öyle yayılıyorum. Yalnız, iki tane yemekle kalabilmek büyük sabır işi, tebrik ederim! Ben bugün kahvaltıda klasik menemen ve peynir üçgeniyle idare ettim ama senin börekleri görsem, diyet falan unuturdum… Afiyet bal şeker olsun! 🥳
Bir tabak ayırmadıysan küserim bak!
Cevap
9Cevap
iyi bayramlar dileriiim :)
pattesli börek severim ama merzifon usulü yemedim hiç ama eminim güzel olur :)
Merzifon çöreğini bilmem ama hamur işini severim :D. Afiyet olsun
Afiyet olsun, senin kedi mi 😀
Hiç yemedim tadı nasıldır neylidir 😎
Severim açık adresimi yolluyorum 😎
Börek çok aramam eloşum. Afiyet olsun 🥳🌸
Eline sağlık güzel görünüyor.
Severim ama yemek yok:)
Emeğine sağlık iyi bayramlar
Merzifon çöreğini ilk defa duydum
Hiç yemedim. Kahvaltı yaptım
Evet yaptım Merzifon çöreği yemedim..
Patetesli böörek olsun yeter