teşekkürler nildatt
Patates kızartması sever misiniz, kahvaltıda yenir mi?
teşekkürler nildatt

Patates kizartmasini çok severim. Her öğün yiyebilirim ama kahvaltıda daha çok severim.. yalnız kahvaltı yapmıyorsam patates kızartıcıama yalnızsam patates kizartmam..
Ama şu an canim çok çekti ve patates kızartması için mutfağın yolunu tutuyorum.
Teşekkür ederim 😋
Severim ama illa ki agria veya ranger russet olacak. Kahvaltıda kızarmış patatese gelince... Ben pek tercih etmem, fakat illa ki olacaksa, patatesli yumurta formunda severim. Bol karabiberli...
Sriracha patetesin çok iyi bir dostudur, ama bbq pek tercih etmem ben patateste... Canım çekti...
Bak şimdi, ince dilimle hafif baharatlı bir patates tabağı, tabağın kenarında üç küçük kase, sriracha, bbq ve sarımsaklı mayonez. Yanında buz gibi etanol ihtiva eden, şerbetçiotu aromalı arpa suyu... Aaah ah...
Çok severim. Sadece kahvaltıda değil diğer öğünlerde de yerim.. Hamburgerin, köftenin yanına çok yakışıyor..
Teşekkürler.
Hayır diyemediğim şeylerden birisi. Ama çocukluğumda ablamın pişirdiği o lezzet hiç bir yerde yok!!
Cevap
75Cevap
Çok severim. Afiyet ile yerim..
Sarımsaklı yoğurt ile harika olur gadası
Sadece pazar kahvaltısında severim. Onda da az yerim zaten.
Patates kızartması beni çabuk şişiriyor sonra kahvaltının keyfini çıkaramıyorum.
Teşekkür 😄
Severim hele yanında birde mayonez varsa. Geçen öğretmenevi lokantasında yemeğin yanında istedim öteki yerler gibi sandım tava içinde geldi öyle mükemmel tad vermişler kesmedi bir daha söyledim.
Bayılırım, patates kızartmasını günün her öğününde yerim, hele ki kesilip o an kızartılmışsa..
Yenmez miii yanına sosiste oldumu birde büyük boy simit tulum peyniri yeşil zeytin salatası yadel yadell :D
Bayılırım. Vallahi biri yapsa şu an diyeti bozarım o derece 😂ama bozmayalım tabi ldldldlslslsld
Kahvaltıda tercih etmem
Ancak arada sırada fırında kızartıyorum baharatlı
Doğrusu çok sevmiyorum..
Ne yaparsanız yapın hafif de olsa yağ çekiyor buna benim istemediğim bir şey..
Ha yer miyim, evet yerim ama aradığım bir şey değil..
Olursa olur, olmazsa sorun değil :)
Çok severim fakat yağlı oluşu güne başlangıç için mideyi yorar baya.. sabah en güzel başlangıç çorba ile yapılır bence..
Tüm bunları bilip sağlıksız beslenmemde çok ayrı bir durum tabi 🤭
severim ama hergün yenmez mesela geçenlerde arkadaşım dedi ki her sabah onların evde patates kızartılıyormuş kahvaltı da 🙄 şoka girdim ya
her sabah patates kızartmakla kim uğraşır bir de
kızartırken tuz ilave edersen cips gibi kıtır oluyor.
Patatesi kızartmadan evvel unla çok güzel oluyor ben yedim tavsiye ederim
Sağlıksız yiyecekler yemiyorum fırında yapılacaksa az yağlı yerim yoksa yemem :p
Birçok kez kahvaltıda patates kızartması yedim. Anlatılmaz yaşanır. 😁
Severim bayılırım tabiki yenir off ketçap mayonez karıştıracaksin gömmduruceksin
Üzerine kekik nane acı biber ketçap mayonez de aliyim 3 öğün yerim
Severim yanına patlıcan biber kızartması birde domates sosu olursa daha da güzel olur 🙂
Sabah öğlen akşam yenir. Sabah çok yaptığım olmuştur. Güzelde oluyor.
kahvaltı da yenmez. sadece hamburgerle falan yerim ama fazla yiyemem
Kahvaltıda da bazen yiyorum, küp küp dograyip üstüne de 2 yumurta kırınca daha güzel oluyor.
Yerim, sabah da yerim akşam da yerim gece de yerim. Patates kızartması zamansızdır :D
Evet severim, kahvaltıda çok güzel gidiyor. Kajun baharatıyla efsane lezzetli oluyor.
Genelde kahvaltıda yemem ama bulursam yanına beyaz peynirle çok severm
Bayılıyorum en sevdiğim. Hele ki o haftasonu sabahı evin içinde mis gibi kokan kızartma kokusu..
seviyorum kahvaltıda da yapıyorum ama aşırı zararlı olduğunu da biliyorum
Evde yapıldığı zaman nedense yemek istemiyorum ama dışarıda da o tabak illa bitecek 🤷🏻♀️😂
Çok severim de bu aralar yiyemiyorum yagli oldugu icin rahatsız ediyor
Hayatta en sevdiğim şey patates kızartmasıdır 3 öğün yerim
Evet hem de çok severim. Hatta sadece patates kızartmasıyla kahvaltı yaptığım bile oluyor
Soru başlığı da aynı , görsel de 😃😃 azıcık emek verseydin?
Severim zaten kahvtida yenir patates kızartması daha çok çay ile
Günde 5 öğün patates yiyom. fukara yemeği :d
Severim. Tavsiyem kajun baharatı ve kırmızı toz biberle harmanlayıp fırında pişirilmesi. Mükemmel oluyor.
Severim ama yağda kızarmış değil fırında 🤤
Cansın kuzu ❤️
Geçmiş olsun 🥺
Patates kızartmasının yeri ve saati yoktur 😃
Ama :( çok üzülürüm
severim yenir neden yenmesin
Nah yemek kalksın anası yapsın sabah bak bakalım yiyor mu yemiyor mu 😂 yarın sabah annesine dedin yapsın sabah kalhbaltoda görürse yer neden yemesin
Bak sabah 9.30 da kalktım genelde 1 gibi yaparsın kahvaltıma simdi yaptım annem dedi sucuk yapayım mş youtuneden baktım suyla sucuk kızarttı biri 😂 ondan ettirdim bir de patates kızartması ohhh yedim patates kızartması sucuklu yumurta çay süper kahvaltı karnım sşsyi ya ben 1 gibi yiyecektim erkenden yedim şimdi
Yemekten sıkıldım artık dondurulmuş olanlar belli süreden sonra sıkıyor
Her öğünde yiyebilirim ama sabah kahvaltısında ayrı bir lezzeti oluyor çay ile beraber
Severim de bir türlü dışardakiler gibi kızartamıyorum
Patates çeşitleri vardır kahvaltılık yemeklik bir de Burger King McDonald's
Kahvaltı patates kızartması olmadan yenebilen bir şey miydi ki? :D.
Patates kizartması en sevdiğim öğünlerden bitanesidir
Bayılırım. Kilo yapmasını dusunmezseniz değil kahvaltıda her öğünde yenilebilir
Patates her zaman, her yerde, her şey ile yenilebilecek besin ☺
Her öğün olsa her öğün yenir. Sabahı akşamı yok. Az önce yedim😂
Çok yediğim bişi değil
Çok severim kahvaltıda çok güzel olur
Evet severim. Yerim de
Severım kahvaltıda yenir
Severim her öğünde yenir
Severim bol mayonezli ketçapsız olacak
Hafta sonlarının vazgeçilmezi oluyor
3 öğün hiç usanmadan yerim