Yeme & İçme Baklava senin için neli olmalı? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Fıstıklı Fındıklı Cevizli Ortaya karışık baklava olsun yeter ki... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss Baklava senin için neli olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez ben hepsini denerdim Fıstıklı Fındıklı Cevizli Ortaya karışık baklava olsun yeter ki... 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Beni için çıtır ve taje olmalı içi ceviz ve fıştık karışık üstü fıstık serpilmiş olmalı bile daha güjel ve lezzetli oluyoy 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cevizli tiryakisiyimmm 💥😃https://music.youtube.com/watch?v=AfkbJbEqpdc&si=9VKrUfZZVFR3fbIP 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Kaliteli malzeme ile içindekini çeşidi önemsiz benim için 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Baklavanın aslı fıstıklı olanıdır.Orijinaline sadık kalırım. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. El yapımı cevizli varsa beni çağırın. 😛🙈 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Baklava pek sevmem ama yenecekse fıstıklı 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. A. fıstıksız olunca hevesim kaçıyor. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. olsunda farketmez 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cevizli 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cevizli olmalı 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Ama baklava sevmem 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı. Fıstıklı 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim için fark etmez ben hepsini denerdim
Fıstıklı
Fındıklı
Cevizli
Ortaya karışık baklava olsun yeter ki...
Beni için çıtır ve taje olmalı içi ceviz ve fıştık karışık üstü fıstık serpilmiş olmalı bile daha güjel ve lezzetli oluyoy
Cevizli tiryakisiyimmm 💥😃
https://music.youtube.com/watch?v=AfkbJbEqpdc&si=9VKrUfZZVFR3fbIPKaliteli malzeme ile içindekini çeşidi önemsiz benim için
Baklavanın aslı fıstıklı olanıdır.
Orijinaline sadık kalırım.
Cevizli severim en güzeli o
Fıstıklı bol
El yapımı cevizli varsa beni çağırın. 😛🙈
Baklava pek sevmem ama yenecekse fıstıklı
A. fıstıksız olunca hevesim kaçıyor.
bir kız yapmalı
olsunda farketmez
Cevizli
Fıstık
Fındıklı