Sinakaplan | Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Selam yemek pıtırcığı✨
Aklıma direk ' baklava fıstık baksana fıstık' şarkısı geliverdi neyse konudan sapmıyım ben. Baklava dediğin her türlü olur bence. İster fındıklı, ister fıstıklı istersede cevizli olsun hiç fark etmez yeter ki evde yapılsın. Dışarda yediğim baklavalar bana pek lezzetli gelmezken ev yapımı baklava muhteşem. 👌
1|0
0|0
Alaçatı_mavisi | Yeme & İçme konusunda 829 görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Baklava fıstıklı olur ama ben sevmiyorum tercihim cevizliden yana Antepe gidip cevizli baklava yiyen ender insanlardanımdır
1|0
0|0
biradetmehmet | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
fındıklı diyorum burdan ordu lu olaraktan fındıga bir kıymet ama baklava nedli olur dersen sütlü soguk baklava derim
MilkBrownie | Yeme & İçme konusunda 103 görüş paylaştı.
Xper 4
3 gü
Şerbetli tatlıları çok yiyemem. Bana ağır gelir. Ama baklava denilince cevizli baklavayı tek geçerim. Tereyağ kokusunu almalıyım. Yanında kaymak ile servis yapılınca daha da lezzetli olur.
Kesinlikle çıtır çıtır ve cevizli olmalı. Antep fıstıklı olanlar hem daha yumuşak kalıyor cevizliye oranla hem de bana daha lezzetsiz geliyor. Fındıklıyı ilk kez duydum, denemedim hiç ama cevizin verdiği o aromayı verebilecek kadar ağır bir şey değil. Cevizli baklavayı geçemez büyük ihtimalle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4324Aklıma direk ' baklava fıstık baksana fıstık' şarkısı geliverdi neyse konudan sapmıyım ben. Baklava dediğin her türlü olur bence. İster fındıklı, ister fıstıklı istersede cevizli olsun hiç fark etmez yeter ki evde yapılsın. Dışarda yediğim baklavalar bana pek lezzetli gelmezken ev yapımı baklava muhteşem. 👌
sayfamdaki soruma yorum yapar mısın
Daha yeni başlıyoruz 😜😎😎
Benim yavaştan sıvışıyim o zaman kanka 😂😂
Valla ben kaldırmıyorum keşke mod olsam da kaldırsam
Aaa o zaman yorum yapmayım artık 😂
Karadenizliler fındık
Ege ve iç anadolu ceviz
Antep ve doğu bölgesi fıstık der
Ben Karadenizli olmama ragmen, icimdeki Antepli ile cevap verdim tşkkkk
En güzeli fıstıklı, ama diğerleri de güzel.
Cevizli ve bol tereyağlı olacak çok severim.
Fıstıklı sarmayı seviyorum. Tercih meselesi.
Fırın mı tencere mi
İkiside
Aynen
Prensip meselesi sjsjj
Sütlü nuriye nerden çıktı 🤔😳
Aga be nuriye siz olurmu sen bari yapma
Özür dilerim 😔😔
Yok estağfurullah bu arada benim sorudan mı esinlenerek sordun 😀
Aa kopyala yapıştır gibi olmuş şimdi storye bakınca gördüm dünden beri girmedim katagoriye 🙈 yoksa sormazdım ya
Yok yok No problem keyfine bak