Margarin
Tereyağı
Ayçiçek yağı
Mısır yağı
Zeytin yağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence her yemeğe göre farklı yağ kullanmak gerekiyor.
Kırmızı et yemeklerine tereyağı ve zeytinyağı kullanıldığı zamanlarda aşırı güzel bir lezzet katıyor ancak sebze yemeklerinde tereyağını pek uygun bulmuyorum.
Sebze yemekleri sıcak ya da soğuk farketmeksizin zeytinyağı ile çok lezzetli oluyor.
Hamurişlerinde hafif olması ve diğer yağlara oranla daha uygun olduğu için ayçiçeği yağı tercih edilebilir.
Sulu ve sebzeli yemeklerde en çuk zeytinyağı hem sağlıklı hem de çuk lezzetli ve kullanırım ama kızartma gibi işlem geyektiyen yimeklerde ben en çuk ayçiçeği yağı kullanıyoyum. Margarini hamur işi gibi gıdalayda üjellikle teycih edeyim
Cevap
13Cevap
Tereyağı
Zeytin yağı
Tereyağı ve ayçiçek yağı. Tereyağ ve sıvı yag zaten lazım bunların olmadığı mutfak yoktur herhalde. Margarini sadece tatlida kullanirim. Siviyag olarak ayçiçek yagi cunku misir yagi agir, zeytin yagi da aci, aycicek yagi gayet guzel.
Sıvıyağlar kullanılmalı. Bunların içinde de en sağlıklı olanı zeytinyağıdır.
Belli yemeklere farklı yağlar gider ama margarin ve mısır yağı neredeyse hiç kullanmam. Tereyağı favori..
Tereyağı ve zeytinyağı en sağlıklı olanları. Ama ülke ekonomisinde ayçiçek yağını zor alıyor insanlar 😕
Margarin almayalı yıllar oldu. Zeytinyağı veya tereyağı kullanırım. Kızartma için aldığım ayçiçek yağı bir yıl gidiyor neredeyse.
Zeytinyağı kullanılabilir en sağlıklı yağ o.
Tereyağ ve sıvıyağ da olabilir.
Ancak margarin asla.
Eve zeytinyağı ve tereyağ dışında yağ almıyoruz. Yemekleri genelde zeytinyağlı yapıyoruz.
Lokanta lezzetini yakalamak için vita yağ tarzı yağ kullanılmalı
Biz yoğunluk zeytin yağı ve ayçiçek yağı kullanıyoruz.
Her yemeğin kendine göre bir yağı vardır bunun için tercih yapılmaz 🤔
En sağlıklısı zeytinyağı. Yemeklerde başka yağ sevmiyorum ben.
Zeytin yağı bi de tereyağı ikisi de hem lezzetliler hem de sağlıklı şeyler. Ayrıca sade yağ burds yazılmamış ama onu da kullanıyorum o da çok sağlıklı bi şey Tereyağın daha saflaştırılmış haliydi galiba onu da denemelisiniz bence 😊
ayçiçek yağı iyidir. hem ekonomik hemde lezzetli
Zeytinyaği sağlıklı olduğu için
Ayçiçek ve zeytinyağı 🍀🗝️
Aslında en sağlıklı zeytinyağı oda çok pahalı
Lütfen hayatınızdan margarini çıkarın...
Tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum ben
Yemege göre değişir
Zeytin yağı ya da Tereyağı
Zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum.
Genelde zeytinyağı kullanıyorum.
En sağlıklısı en güzeli tabi doğal olan
Zeytinyağını çok severim
Zeytin yağı daha sağlıklı.
Ay çiçek iyidir
yemeğe göre değişiyor kullandığım yağ çeşidi
Sıkça zeytinyağı ve ara sıra katı yağı
Natural olivel