Yeme & İçme 26 Kasım Dünya Kek Günü! Sen kekini nasıl seversin? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Limonlu kek Havuçlu kek Çikolatalı kek Islak kek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 26 Kasım Dünya Kek Günü! Sen kekini nasıl seversin? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Benim kekim de kakao yerine keçiboynuzu unu olsun biraz havuç birazda iyi ezilmiş ceviz oh misss 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Benim kekim limonlu olsun. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Birçok kek çeşidini seviyorum. Çikolatalı, ıslak kek, limonlu, havuçlu... 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kek pek sevmem ama havuçluyu çocukluğumdan beri çok severim. Kakaolu da yerim ıslak keki de çok severim ama favorim havuç. 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çikolata yoğunluklu olmasın lütfen ıslak kek ya da üzümlü alayım yanında taze bir çay olursa hayır demem😃 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. yapan olursa önüme gelirse neli olursa olsun yerim yeterki gelsin neli olduğunun hiç önemi yok 0 0 Yorumla
marişkaks Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Havuç tarçın ceviz ohh miss. Balkabağı tarçın havuçta çok güzel oluyor. Bi de tahinliCevizli çok severim kışın harika oluyor 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Brağğvni seviyorum ama bu demek değil ki diğerlerini sevmiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kek günü de varmış daha neler duyacaz 🙂ıslak kek severim. 0 0 Yorumla
Gemsas38 Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Portakallı şıkkı olsaydı onu da seçerdim, fındıklıda olabilir. 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Bugun aksam icin kendime islak kek yaptim. ve bilmiyordum. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hepsini severim ama islak kek ayri bir güzel oluyor..😋 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çaylı içinde portakal tanecikli kek her zaman favorimdir. 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl İçi çikolata akan kek, ıslak kek'e giriyor galiba 🤤🤩 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Islak kekHavuç tarçın ve cevizli kek 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Çikolata değilde çikolata dolgulu olması çok daha enfes olurdu 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Ben Kek'i her türlü severim birisinden diğerini ayıramayacağım üzgünüm :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Havuçlu tarçınlı çok severim ama bugün oğlumun isteği ile kakaolu yaptım ☺️ 0 0 Yorumla
Viranedenfarksız Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Biri yapıp getirebilir mi neyli olduğu önemli değil 😂 0 0 Yorumla
Nares Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çikolatalı ve ıslak kek favorim ama Hindistan cevizli de güzel 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. çikolatalı ıslak havuçlu çilekli kek 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 859 cevap paylaştı. Bol kuru üzümlü olanı ve ıslak keki çok severim. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bu tarz kekleri pek sevdiğimi söyleyemem... 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. üzümlü kek yok mu :( 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben hepsinden birer dilimcik alsam 🙄 👉🏻👈🏻 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çikolatalı kek favorim 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Limonlu tarçınlı efsanedir ya 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Bileydim kek yapardım bugün 0 2 Yorumla MutluOK +1 yıl Yapsan da yesek 😅 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yaparım bir onu ezbere biliyorum zaten hahahaha Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok kek aramam olursa soslu olsun 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çikolatali kek 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Keki havuçlu ve limonlu seviyorum. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Peynirli dereotlu 0 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Çikolatalı ve ıslak severim herkes gibi. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Üzümlü ve limonlu kek çok severim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çikolatalı severim 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben hepsini severim zor seçtim. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Islak kek seviyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Çikolatalı Kek 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. limonlu kek severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Benim kekim de kakao yerine keçiboynuzu unu olsun biraz havuç birazda iyi ezilmiş ceviz oh misss
Benim kekim limonlu olsun.
Birçok kek çeşidini seviyorum. Çikolatalı, ıslak kek, limonlu, havuçlu...
Kek pek sevmem ama havuçluyu çocukluğumdan beri çok severim. Kakaolu da yerim ıslak keki de çok severim ama favorim havuç.
Çikolata yoğunluklu olmasın lütfen ıslak kek ya da üzümlü alayım yanında taze bir çay olursa hayır demem😃
yapan olursa önüme gelirse neli olursa olsun yerim yeterki gelsin
neli olduğunun hiç önemi yok
Havuç tarçın ceviz ohh miss. Balkabağı tarçın havuçta çok güzel oluyor. Bi de tahinli
Cevizli çok severim kışın harika oluyor
Brağğvni seviyorum ama bu demek değil ki diğerlerini sevmiyorum 😂😂
Kek günü de varmış daha neler duyacaz 🙂ıslak kek severim.
Portakallı şıkkı olsaydı onu da seçerdim, fındıklıda olabilir.
Bugun aksam icin kendime islak kek yaptim. ve bilmiyordum.
Hepsini severim ama islak kek ayri bir güzel oluyor..😋
Çaylı içinde portakal tanecikli kek her zaman favorimdir.
İçi çikolata akan kek, ıslak kek'e giriyor galiba 🤤🤩
Islak kek
Havuç tarçın ve cevizli kek
Çikolata değilde çikolata dolgulu olması çok daha enfes olurdu
Ben Kek'i her türlü severim birisinden diğerini ayıramayacağım üzgünüm :)
Havuçlu tarçınlı ve ıslak kek seviyorum
Havuçlu tarçınlı çok severim ama bugün oğlumun isteği ile kakaolu yaptım ☺️
Çikutalalı seviyoyum🦄🦄🦄
Biri yapıp getirebilir mi neyli olduğu önemli değil 😂
Çikolatalı ve ıslak kek favorim ama Hindistan cevizli de güzel
çikolatalı ıslak havuçlu çilekli kek
Limonlu kek ve tarçınlı havuçlu kek
Bol kuru üzümlü olanı ve ıslak keki çok severim.
Bu tarz kekleri pek sevdiğimi söyleyemem...
Portakallı, limonlu🪴
üzümlü kek yok mu :(
Ben hepsinden birer dilimcik alsam 🙄 👉🏻👈🏻
Kek olması yeterli
Hepsi desem olmuyormu yaa
Havuçlu😍 yapiim yarım
çikolatalı kek favorim
27 kasımda keklenme günü olsun zaten her gün kekleniyoruzda
Limonlu tarçınlı efsanedir ya
Bileydim kek yapardım bugün
Yapsan da yesek 😅
Yaparım bir onu ezbere biliyorum zaten hahahaha
Çok kek aramam olursa soslu olsun
Niye herşeyin günü varrr
Islak kek, 🙂 şu an yiyorum çayla...
Çikolatali kek
Keki havuçlu ve limonlu seviyorum.
Cevizli ve havuçlu.
Keki limonlu ve portakallı severim
Peynirli dereotlu
Çikolatalı ve ıslak severim herkes gibi.
Üzümlü ve limonlu kek çok severim
Çikolatalı kek Veya ıslak kek
Limonlu bayılırım
Akışkan çikolata soslu
Bol soslu kakaolu ıslak kek olsun
Çikolatalı severim
Ben hepsini severim zor seçtim.
Islak kek seviyorum
Tüm çeşitlerini severim keki
Kek sevmem
erKEK olanını
Çikolatalı Kek