Astroloji & Burçlar Burcuna göre doğum günü pastan nasıll🎂? ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 124 Yapay Zekaya Sor Ağustos Aslanlarından özür diliyoruz😂 Güncellemeler+1 yıl Pastanın neli olduğu önemli değildi ama olsun😂😀 Burcuna göre doğum günü pastan nasıll🎂? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Bir efsane olduğunu biliyor muydun? 🧡 @ITheLivingDeadI 2 1 Yorumla ITheLivingDeadI Aslan +1 yıl Biliyordum tabi 🙃🙃Ama sen tarihteki en efsane kadınlardan biri olan kleopatra gibiymişsin, sen benden de efsanesin ❤ Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Frambuz , meyveli , özellikle çilek ve muz koçun görseli Başağın yaZısı ve akrebin çikolatasından olsun 🥺 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki çok olursunuz sjjs kesinlikle bu yıl yaptıracağım pastam bu 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚Aslan ve Temmuz tam bana hitap ediyor muhteşem olmuş ellerine sağlık.. 🍀🍀🧚🧚#tubasueda 🍀🍀🧚🧚 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Kova +1 yıl Bir daha bu yollari ayni hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz😂😂 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl "Üzeni üzeceğiz, biz de iyilik meleği değiliz." 1 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% Oğlak +1 yıl doktor değilim ama hastam çok başaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk 1 0 Yorumla
Turunçlubörek Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% Boğa +1 yıl Böyle pastalar görünce benim de yapasım geliyor ama çok zor ya 1 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı. Ne halim varsa göreyim dedim, her halim müthiş 💕 2 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% Aslan +1 yıl Yalnız aslan burcu pastası ne güzel olmuş öyle canım çekti 😃 1 0 Yorumla
kızlarcoksoruyor__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% Terazi +1 yıl ben sana daha çok '' la havle vela kuvvete çektireceğim bebeğim '' :D 1 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% Aslan +1 yıl Özrünüzü kabul etmiyoruz.😀 2 6 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Elimizde değildi 😂Olsun krallar Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğar diyerek düzeltilebilir 😀 Yorumla TAPASYA_ Aslan +1 yıl Ama Ağustos başi da değil😔 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Astrolojide burçlar belirtirken ay ortası denmez pek, ayın 15 inden öncesi ay başı, 15 inden sonrası ay sonu olarak değerlendirilir. Bu yüzden öyle dedim. Yorumla TAPASYA_ Aslan +1 yıl 15 peki?😂 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Ay sonlarında denir. 23 Ağustos a yakın çünkü. Yorumla TAPASYA_ Aslan +1 yıl 🤧🥺 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% Kova +1 yıl Kova 🪣 yı neden en sona koymuşlar. 1 2 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Ben koydum ama bilerek değil birleştirme yaparken öyle denk geldi Yorumla gülümserkene Kova +1 yıl Laf olsun diye sormuştum zaten halakızı 😃 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Efsaneler Ağustosta doğar aslında 3 0 Yorumla
Doctorbilge Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Aslan +1 yıl Başak burcuyum ve tıp fakültesi öğrencisiyim tesadüfe bakHenüz doktor değilim ama hastam çok gayet yerinde bir pasta 😆😆😆😆 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Henüz doktor değilim ama hastam çok. 😂 1 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% Akrep +1 yıl Üzeni üzeceğiz biz de iyilik meleği değiliz 😁 1 0 Yorumla
eylmmgfömufö Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 64% Terazi +1 yıl terazi çok kötüymüş beyenmediöm:( 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Oğlak +1 yıl Öyle böyle bu yaşa kadar yine iyi geldik 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. En güzel ikizlerinmiş. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% Başak +1 yıl Doktor değilim ama hastam çok 😅 1 0 Yorumla
Ayşeroloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Kova +1 yıl İyilik meleği değiliz tabikiiiii 1 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Henüz doktor değilim ama hastam çokmuş.😄 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkizler :D Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Samuray98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 65% Yengeç +1 yıl Ben yengecim benim ki kötü olmuş 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Bu efsane Temmuz'da değil Ağustos'da doğmuş 😎😄 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Başak +1 yıl Başak ama Aslan burcunun pastası daha güzelmiş. 1 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Beyaz çikolatalı akrep pastasi 1 1 Yorumla dikenliyıl Akrep +1 yıl Fazla iyiydik kıymet bilenimiz olmadı eee bize de üzeni üzmek düşüyor.Söz tam beni anlatıyor hayatımda da uyguluyorum çok memnunum🌹 Yorumla
ÜçYapraklıÇiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% Yengeç +1 yıl Hepsi kamyon arkası yazıya benziyor fkmfkskskkd 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Pasta olmamış 1 3 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Pastadan çok yazılar odak noktası 😀 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Yoksa hiç biri güzel değil 😀 Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Komple olmamış işte :D Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kilopatra gibisin sjsj 1 0 Yorumla
Dark_valiente Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Boğa +1 yıl Boğa yı okulunda gülmekten yıkıldım hehrbrhfj 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yay Burcu 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
efsun00111 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl BogaYine her zamanki gibi bos hayalleeere 1 0 Yorumla
IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Başak +1 yıl Hiç beğenmedim aşırı basit olmuş başakların ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yengeç burcuyum
Bir efsane olduğunu biliyor muydun? 🧡 @ITheLivingDeadI
Biliyordum tabi 🙃🙃
Ama sen tarihteki en efsane kadınlardan biri olan kleopatra gibiymişsin, sen benden de efsanesin ❤
Frambuz , meyveli , özellikle çilek ve muz koçun görseli Başağın yaZısı ve akrebin çikolatasından olsun 🥺
Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki çok olursunuz sjjs kesinlikle bu yıl yaptıracağım pastam bu
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Aslan ve Temmuz tam bana hitap ediyor muhteşem olmuş ellerine sağlık.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bir daha bu yollari ayni hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz😂😂
"Üzeni üzeceğiz, biz de iyilik meleği değiliz."
doktor değilim ama hastam çok başaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk
Böyle pastalar görünce benim de yapasım geliyor ama çok zor ya
Ne halim varsa göreyim dedim, her halim müthiş 💕
Yalnız aslan burcu pastası ne güzel olmuş öyle canım çekti 😃
ben sana daha çok '' la havle vela kuvvete çektireceğim bebeğim '' :D
Özrünüzü kabul etmiyoruz.😀
Elimizde değildi 😂
Olsun krallar Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğar diyerek düzeltilebilir 😀
Ama Ağustos başi da değil😔
Astrolojide burçlar belirtirken ay ortası denmez pek, ayın 15 inden öncesi ay başı, 15 inden sonrası ay sonu olarak değerlendirilir. Bu yüzden öyle dedim.
15 peki?😂
Ay sonlarında denir. 23 Ağustos a yakın çünkü.
🤧🥺
Kova 🪣 yı neden en sona koymuşlar.
Ben koydum ama bilerek değil birleştirme yaparken öyle denk geldi
Laf olsun diye sormuştum zaten halakızı 😃
Efsaneler Ağustosta doğar aslında
Başak burcuyum ve tıp fakültesi öğrencisiyim tesadüfe bak
Henüz doktor değilim ama hastam çok gayet yerinde bir pasta 😆😆😆😆
sıyah beyaz akrep
İlginç yaaaaa
Harika olmuş Koç pastası 🧿
Henüz doktor değilim ama hastam çok. 😂
Üzeni üzeceğiz biz de iyilik meleği değiliz 😁
Benimki bana uygun görünüyor🤗
terazi çok kötüymüş beyenmediöm:(
Öyle böyle bu yaşa kadar yine iyi geldik
En güzel ikizlerinmiş.
Doktor değilim ama hastam çok 😅
Başak. Çok beğendim😌
İyilik meleği değiliz tabikiiiii
Benimki çok çirkiiiin
Henüz doktor değilim ama hastam çokmuş.😄
Efsaneler Temmuz'da doğar. 😎
Çok güzel hoşuma gitti 🙃🦀🦂
İkizler :D Keyifli geceler..
Pastam guzelmiss tam benlik 😂
Ben yengecim benim ki kötü olmuş
Pastamı beğenmedim ya😅
Kilobatra giymişim doru
Aslan olarak yüze basmalık bi pasta
Bu efsane Temmuz'da değil Ağustos'da doğmuş 😎😄
Başak ama Aslan burcunun pastası daha güzelmiş.
Beyaz çikolatalı akrep pastasi
Fazla iyiydik kıymet bilenimiz olmadı eee bize de üzeni üzmek düşüyor.
Söz tam beni anlatıyor hayatımda da uyguluyorum çok memnunum🌹
Hepsi kamyon arkası yazıya benziyor fkmfkskskkd
Çikolatalı olsa severdim
Pasta olmamış
Pastadan çok yazılar odak noktası 😀
Yoksa hiç biri güzel değil 😀
Komple olmamış işte :D
Aslan burcuyum ve gosterisli bi parti severim
Kilopatra gibisin sjsj
Boğa yı okulunda gülmekten yıkıldım hehrbrhfj
Kotu
Balık.