Yeme & İçme Karamelli trileçe mi, frambuazlı trileçe mi? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Karamelli trileçe mi frambuazlı trileçe mi? Karamelli Frambuazlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karamelli trileçe mi, frambuazlı trileçe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Karamelli trileçe :) 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl her şekilde kabulüm kendisi ❤️😌 ama karamellisi bi tık önde 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Trileçeyi frambuazlı yemedim fakat karamellisi çok güzel. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hoş geldin Frambuazlı 1 1 Yorumla papatya__6 +1 yıl Hoşbuldum🌸 Yorumla
SözümSenettir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Arkadaşlar bu bir kamu sporudur frambuazlı olanı seçenler lütfen en yakın yüksek yerden uçamaya çalışsınlar teşekkürler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 18 gü Karamelli olanı daha iyi bence, frambuaz ekşiliği sevmiyorum tatlıda. Şeker zaten tatlı işte. 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karamelli Trileçe daha lezzetli. 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Bana farketmez 1 0 Yorumla
TheLeydimm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl hiç ayırtmem kendilerini neyli olsa yerim 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Çok sevmem ama yersem karamelli yerim. 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İkisi de olur ve bu tatlıyı seviyorum. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karamelli 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karamelll 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Frambuazlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Karamelli trileçe :)
her şekilde kabulüm kendisi ❤️😌 ama karamellisi bi tık önde
Trileçeyi frambuazlı yemedim fakat karamellisi çok güzel.
Hoş geldin
Frambuazlı
Hoşbuldum🌸
Arkadaşlar bu bir kamu sporudur frambuazlı olanı seçenler lütfen en yakın yüksek yerden uçamaya çalışsınlar teşekkürler
Karamelli olanı daha iyi bence, frambuaz ekşiliği sevmiyorum tatlıda. Şeker zaten tatlı işte.
Karamelli Trileçe daha lezzetli.
Karamelli
Bana farketmez
hiç ayırtmem kendilerini neyli olsa yerim
Karamelli olsun da
Çok sevmem ama yersem karamelli yerim.
Görsellerini iyi bulmuşsun
Olsada bütün yutsak
Canım cekti gece gece ya🤤😂
İkisi de olur ve bu tatlıyı seviyorum.
Karamelli.
Frambuazlı