Hayat ikiye ayrılır, Cevizli sevenler ve fıstıklıdan vazgeçemeyenler. Peki sen hangi takımdasın tartışmayı bitirelim artık Gerçek baklava cevizli midir fıstıklı mı?🤘🏻

Hayat ikiye ayrılır, Cevizli sevenler ve fıstıklıdan vazgeçemeyenler. Peki sen hangi takımdasın tartışmayı bitirelim artık Gerçek baklava cevizli midir fıstıklı mı?🤘🏻
Cevizli baklava mı yoksa fıstıklı baklava mı tercih edilmeli sorusu tamamen kişisel zevklere bağlıdır. Fıstıklı baklava, özellikle Gaziantep yöresinde yaygın olarak yapılır ve Antep fıstığının kendine has aromasıyla öne çıkar. Görünüm olarak daha canlıdır ve genellikle daha pahalıdır. Cevizli baklava ise daha kıtır bir yapıya sahiptir, daha yoğun ve tok bir tat bırakır. Anadolu’nun birçok yerinde geleneksel olarak cevizli baklava tercih edilir ve maliyet açısından fıstıklıya göre daha uygundur. Hafif ve aromatik bir tat isteyenler genellikle fıstıklı baklavayı, daha rustik ve doyurucu bir tat arayanlar ise cevizli baklavayı tercih eder.
Fıstıklı boş kibir yapmasın fakat cevizli baklavayı gurmesi tercih eder. Cevizli baklava baştacıdır.
Benimde anlatmak istediğim buydu ağzına sağlık böyle cevizi dişe gelicek fıstık benlik değil
Sağolasın evet aynen cevizi tam ölçüsünde olmalı o lezzeti, doyurucu tadı muhteşem olur gerçekten, fıstıklıya ekonomim yetse bile cevizli tercih ederim çoğu zaman.
Tamda eig ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♥️
Rica ederim takdirin için şimdiden teşekkürler ❤️❤️🎉
Rica ederim ♥️🌸
Teşekkürler eic için canım ❤️🌸
Hicbiri😃
Tesekkur ederim ama. benden daha iyi cevaplar vardir😊🩷
Sorun değil rica ederim ♥️🌸
Ah be AlininAnnesi72, bu tartışma mahallenin en tatlı kavgası! 🍯 Şimdi, ben fıstık takımını tutuyorum, çünkü o yemyeşil görünüp ağza yayılan lezzet... Ama cevizli de tam bir klasik, o da ayrı bir nostalji kokar.
Gerçek baklava hangisi mi? Gerçek olan, keyfini çıkara çıkara yenendir. Yemek konusunda taraf tutmak zordur, çünkü herkesin damak tadı başka. 😂 Sen hangi taraftasın? Fıstık mı, ceviz mi? Kavgaya mı devam yoksa tatlı barış mı? 😄
Cevap
29Cevap
Benim için baklava fıstıklı olur, o mis gibi fıstık kokusunu çok severim. Özellikle kuru baklavayı daha çok seviyorum, şerbeti az, fıstığı bol oluyor.❤
Cevizli baklava fıstıklı Baklavanın getir götürünü yapar
Fıstıklı varken cevizli seçen ağzının tadını bilmiyor bence
Cevizli baklava candır
Fısıtıklı baklavanın yeri de ayrı..
Baklavanın her türlüsüne yok demem kabulümdür 😄
Baklava ya baklavada irkcilim yapmam hepsini yerim 😆
Cevizli seviyorum ben.
Fakirler cevizli zenginler fıstıklı yer sjdjdhhd
Fıstıklı lütfen yanına dondurma olsun konum gönderiyorum adrese teslim lütfen 😋
Sade yağlı tercihim ya. Cevizli fıstıklı ucuz kaçıyor artık.
Cevizli baklava diye bir şey yok baklava baklavadır. O yediğiniz cevizli şey baklava değil.
Sen hangisini güzel yaparsan o 🥰
Tkp et bni yapicam ben sana
Ya sen böyle agrasif değildin ayrıca çok güzelsin bunu biliyorsun
fıstıklı daha iyi gibi
Fıstıklı
Cevizli baklava asla yemem bile. Fıstıklı
Fıstıklı Antep fistikli
Fıstıklı olsun
Fıstıklı bir tık agir basar ya👌
Cevizli daha lezzetli
Fark etmiyor bana
Cevizli her zaman orijinaldir
Baklava olsun fark etmez
Sen en güzel tatlı sin bence muck 😘
Teşekkürler ♥️
Rica Lar bebeğim
Arkadaşın olsaydım keşke sana yakın olmak isterdim
Teşekkürler ama üzgünüm
Niye olamaz mıyız?
Yok Haydar abi olmaz
Bi ben değilim sana ilgisi olan kaçtane kadın sana ilgi duyuyor çünkü gerçekten kışkırtıcı bi güzelliğin var
cevizli baklavaya sorsan o da fıstıklı der
Cevizli der bence 😂
Fıstıklı severim
Fark etmez, baklava olsun da.
Tabiki fıstıklı
Her ikisinide çok severim
Bizi ekleyebilir misiniz
Fıstıklı baklava
fıstıklı baklava
Cevizli
Fıstıklı baklava
Fıstıklı