Yeme & İçme Yaptığınız en lezzetli yemek hangisi? tǟʀʐǟռ Takip Et Xper 2 Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 🍀🌲🌵🌳 Yaptığınız en lezzetli yemek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hemen hemen hepsini yaparim lezzetli , cunki yemek yapmayı çok seviyorum yaparken de keyf aliyorum. 1 3 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl O zaman senden bol acılı lahmacun alayım hanımefendi Yorumla fesfs 1 yıl Antep lahmacunu olabilir tabi. Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Olur olur farketmez lahmacun olsun yeter Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yemek pişirmeyi pek bilmem ama menemen yaparim güzell 1 4 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Tamam bol acılı menemen alayım senden Yorumla m isabella181919 1 yıl Of of canim çekti wjjsksj Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Hemen yap ye Yorumla m isabella181919 1 yıl Yeeeyy😁😁 Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl omlet... tek yapabldegim sey bu cunku insan her zaman yaptigi seyde ister istemez ustalasior 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Tamam senden omlet alayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Domates soslu makarna, zeytinyağlı yaprak sarması en sevdiğim ve en iyi yaptıklarımdan sadece ikisi 1 2 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden zengin yağlı yaprak sarması alayım, yemek kombini yapıyorum Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Zeytinyağlı yaprak sarması Yorumla
Gülserennaime Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Salçalı makarna, mantarlı makarna, kremalı kaşarlı makarna, tavuklu körili makarna 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden salçalı makarna alayım Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaptığım bütün yemekler çok lezzetlidir 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden Zeytinli poğaça alayım Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Kremalı körülü tavuk ama hepsini güzel yaparım 1 4 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Ezogelin çorbası alayım sizden Yorumla Misakisaki 1 yıl tamam olur Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Teşekkür ederim elleriniz dert görmesin Yorumla Misakisaki 1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Karnıyarık. Mercimek çorbası, domatesli makarna. 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden mercimek çorbası alayım Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Hepsi iyi 1 4 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden Kuru fasulye pilav alayım Yorumla sultan081 1 yıl Tabi Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Teşekkür ederim ellerinize sağlık Yorumla sultan081 1 yıl 😊 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,4b cevap paylaştı. Noodle 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Seninki kalsın
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Gözleme 🤪 1 2 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden gözleme alayım Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂 Yorumla
Rakıfeller Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Köfte 1 1 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden köfte alayım Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 44 , eic 59% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 497 cevap paylaştı. Menemen 1 0 Yorumla
anonimbey08 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Musakka 1 5 Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Senden musakka alayım Yorumla anonimbey08 1 yıl Gönderdim Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Teşekkür ederim ellerin dert görmesin Yorumla anonimbey08 1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla tǟʀʐǟռ 1 yıl Adamsın teşekkür ederim..Çok güzeldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hemen hemen hepsini yaparim lezzetli , cunki yemek yapmayı çok seviyorum yaparken de keyf aliyorum.
O zaman senden bol acılı lahmacun alayım hanımefendi
Antep lahmacunu olabilir tabi.
Olur olur farketmez lahmacun olsun yeter
Yemek pişirmeyi pek bilmem ama menemen yaparim güzell
Tamam bol acılı menemen alayım senden
Of of canim çekti wjjsksj
Hemen yap ye
Yeeeyy😁😁
omlet... tek yapabldegim sey bu cunku insan her zaman yaptigi seyde ister istemez ustalasior
Tamam senden omlet alayım
Domates soslu makarna, zeytinyağlı yaprak sarması en sevdiğim ve en iyi yaptıklarımdan sadece ikisi
Senden zengin yağlı yaprak sarması alayım, yemek kombini yapıyorum
Zeytinyağlı yaprak sarması
Salçalı makarna, mantarlı makarna, kremalı kaşarlı makarna, tavuklu körili makarna
Senden salçalı makarna alayım
Yaptığım bütün yemekler çok lezzetlidir
Senden Zeytinli poğaça alayım
Kremalı körülü tavuk ama hepsini güzel yaparım
Ezogelin çorbası alayım sizden
tamam olur
Teşekkür ederim elleriniz dert görmesin
Rica ederim ne demek
Karnıyarık. Mercimek çorbası, domatesli makarna.
Senden mercimek çorbası alayım
Tavuk yemeklerini çok lezzetli yaparım.
Hepsi iyi
Senden Kuru fasulye pilav alayım
Tabi
Teşekkür ederim ellerinize sağlık
😊
Noodle
Seninki kalsın
Gözleme 🤪
Senden gözleme alayım
😂😂