Yeme & İçme Yaptığınız en lezzetli yemek hangisi? ɠεƶεɠεɳ Takip Et Xper 1 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 🌶️ Yaptığınız en lezzetli yemek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tubik25 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Hemen hemen herşeyi lezzetli yaparım en sevdiğim havuçlu pırasa 🥲❤️ off olsada yesek 1 17 Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Ellerin dert görmesin havuçlu pırasa ben hiç yemedim Yorumla tubik25 1 yıl Yemelisin 😌 Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Ben onu yiyemem merak ettim baktım Yorumla tubik25 1 yıl Sen bilirsin 😂 Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Ekmek arası köfte yerim 🌶️ Yorumla tubik25 1 yıl Kuru kuru ne öyle Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Ekmek arası şeyler seviyorumKuru demişken kuru fasulye pilavda çok severim Yorumla tubik25 1 yıl Evet kuru fasulye pilav olur Yorumla tubik25 1 yıl Yanına da kola Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Kolada olur şalgamda olur acılı, kuru soğanda turşuda 😅 Yorumla tubik25 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla tubik25 1 yıl Yorumlara bak ahshshs Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Bu kadar hayal yeter iyi geceler 😅 Yorumla tubik25 1 yıl Hadi iyi geceler 😂😂 Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ 1 yıl İşte burası 😅 Yorumla tubik25 1 yıl Evet 😌 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şehzade kebabı.. yani hepsi lezzetli onu daha çok sevdim 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Valla hepsinin hakkını veririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaptığım tüm yemekler çok lezzetli oluyor nasıl seçeyim şimdi 😂 0 1 Yorumla yhhbbbvghhbh 1 yıl senin elinden bok bile yerim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,4b cevap paylaştı. noodle yaparım 1 0 Yorumla
BoranDoğu Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Biçka sir zerfet 1 3 Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl İlk defa duyuyorum Yorumla BoranDoğu 1 yıl Dersim yöresine has bir yemektir. Bir çok farklı adı var bölgeden bölgeye değişir. Yolunuz düşerse mutlaka yemenizi tavsiye ederim. Yorumla ɠεƶεɠεɳ 1 yıl Tamam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hemen hemen herşeyi lezzetli yaparım en sevdiğim havuçlu pırasa 🥲❤️ off olsada yesek
Ellerin dert görmesin havuçlu pırasa ben hiç yemedim
Yemelisin 😌
Ben onu yiyemem merak ettim baktım
Sen bilirsin 😂
Ekmek arası köfte yerim 🌶️
Kuru kuru ne öyle
Ekmek arası şeyler seviyorum
Kuru demişken kuru fasulye pilavda çok severim
Evet kuru fasulye pilav olur
Yanına da kola
Kolada olur şalgamda olur acılı, kuru soğanda turşuda 😅
😂😂😂😂
Yorumlara bak ahshshs
Bu kadar hayal yeter iyi geceler 😅
Hadi iyi geceler 😂😂
Teşekkür ederim..
İşte burası 😅
Evet 😌
Şehzade kebabı.. yani hepsi lezzetli onu daha çok sevdim
Valla hepsinin hakkını veririm
Yaptığım tüm yemekler çok lezzetli oluyor nasıl seçeyim şimdi 😂
senin elinden bok bile yerim
noodle yaparım
Arap tavası patlıcan kebabı fırında soslu tavuk
Biçka sir zerfet
İlk defa duyuyorum
Dersim yöresine has bir yemektir. Bir çok farklı adı var bölgeden bölgeye değişir. Yolunuz düşerse mutlaka yemenizi tavsiye ederim.
Tamam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Çoğu yemeyi güzel yaparım
Dolma ve pizza
Tavuk muhabbetleri
Tavuklu noodle :)
Hamburger
Menemen
Çiğköfte :d