Yeme & İçme Menemen soğanlı mı soğansız mı yenilmeli? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bana kalırsa her iki hali de kötü Soğanlı Soğansız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Menemen soğanlı mı soğansız mı yenilmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani tabii ki sorunlu olur hatta kıymalı da olur yani soğansız menemen mi olur 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Soğansız tabiki de biz bez sucukta koyuyoruz memlekette meşhurdur. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Soğanlı daha güzel oluyor bak canımı çektirdiniz yine 🤤 1 0 Yorumla
alindzeko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Soğan her yemeğe lezzet katar, iyi kavrulmuş bir soğan da Melemene oldukça güzel tat verir. 1 0 Yorumla
laraaaakara_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Çevrem soğansiz olmaz diyorlar ama ben soğan sevmiyorum o yüzden cevabım soğansız 0 0 Yorumla
Sensey183 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Menemen sevmeyen kız da ne biliyim🤔Şırdanı seversin herhalde? 0 0 Yorumla
Kadir_r Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Soğan ve sarımsak bütün yemeklerin tadını değiştirir ve çok severim 1 0 Yorumla
dimple98gs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Soganli bence cunku tat veriyor. Tercih meselesi der susarim 1 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Soğanli tabikide sjjdjdjd. Soğansiz tat olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl yenirsin😅 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl soğan menemene hakarettir komşular 1 0 Yorumla
OttomanSoldier16 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Soğanlı olucak o soğan kavurma sesi gelecek 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Soğanlı yenir tabikiii 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Soğanlı Menemeni tek geçerim 😋 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Soğanlı olmalı ki menemen diyebilelimndjjdj 0 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Soğansız tabiki 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Soğanlı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. soğansız 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kırmızı biberli 🤌 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğansız 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Soğansiz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. soğansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani tabii ki sorunlu olur hatta kıymalı da olur yani soğansız menemen mi olur
Soğansız tabiki de biz bez sucukta koyuyoruz memlekette meşhurdur.
Soğanlı daha güzel oluyor bak canımı çektirdiniz yine 🤤
Soğan her yemeğe lezzet katar, iyi kavrulmuş bir soğan da Melemene oldukça güzel tat verir.
Çevrem soğansiz olmaz diyorlar ama ben soğan sevmiyorum o yüzden cevabım soğansız
Soğanlı sarımsaklı severim
Menemen sevmeyen kız da ne biliyim🤔Şırdanı seversin herhalde?
Soğan ve sarımsak bütün yemeklerin tadını değiştirir ve çok severim
Soganli bence cunku tat veriyor. Tercih meselesi der susarim
Soğanli tabikide sjjdjdjd. Soğansiz tat olmaz
Sen nasıl yenirsin😅
soğan menemene hakarettir komşular
Soğanlı olucak o soğan kavurma sesi gelecek
Soğanlı yenir tabikiii
Soğanlı Menemeni tek geçerim 😋
Kaşarlı diyeyim değişiklik olsun.
Soğanlı olmalı ki menemen diyebilelimndjjdj
Soğansız tabiki
Soğanlı tabiki