Yeme & İçme Fasulyeyi nasıl seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Taze yeşil Zeytinyağlı, sulu mu yoksa kuru mu? Sebze yemeklerine bayılırım özellikle yeşil fasülye sizin tercihiniz ne? Yanında ne iyi gider? Güncellemeler+1 yıl Antep Güncellemeler+1 yıl Bugün yine yaptım zeytinyağlı taze fasülye. Pirinç pilavı cacık bi saate hazır misss Fasulyeyi nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben zeytin yağlı taze fasulye daha çok seviyorum afiyet olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben hepsini seviyorummm 😍hiç fark etmez u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun 🌺
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Resimdeki gibi zeytinyağlı.Dolapta duruyor soğumasını bekliyorum.Sicakkende güzel oluyor fakat soğuk yemeği daha çok seviyorum.Elinize sağlık. 0 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Taze yeşil fasulye ve etli kuru fasülye off derim ve bu akşam kuru fasülye var bizde mis gibi salata birde 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun ☺️ Yorumla Ateslibirbey +1 yıl Buyur gel beraber olsun Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Hayatta en sevmediğim sebzedir fasülye. Hangi türlü yapılırsa yapılsın yemem bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeşil olanını her şekilde severiiiim. Kuru olanı hiç sevmem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuru biraz ağır geliyor bana da canım çeker ama kışın 😌 Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Zeytinyağlı fasulye tazeyse özellikle güzel oluyor, severim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İmmm hem de ne güzel oluyor
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben taze fasulyenin yanına yoğurt çıkarır ve bulgur pilavı yaparım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ohh afiyet olsun 🤤 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 17 gü Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Zeytinyağlı severim ❤️ 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Taze fasulye candır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen missss Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen sulu bazen kıymalı 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Kuru fasülyeyi severim sadece 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Acılı kızartma şeklinde ya da zeytinyağlı 0 0 Yorumla
ByBburakk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bamyayla karışık olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla ByBburakk +1 yıl Bamya ufak ufak sebze oluyo ya ashaka onunla karışık pişmesi güzel oluyo yaz Google amcaya hiç görmedin mi Yorumla Soran +1 yıl Bamyayı tabiki biliyorum da bamyalı fasülye ilk defa duydum Yorumla ByBburakk +1 yıl Kıvamı daha yogun daha lezzetli oluyo bilmem bende annemin ellerinden yiyorum ordan biliyorum 🤭 Yorumla
Moonram Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kuru yanında pilav ve kuru soğan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da olur 😌 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zeytinyagli severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İmmm🤤🤤🤤🤤
Sancak31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Etli taze fasülye olarak seviyorum 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Yanında da pilav ohhh mis Sancak31 +1 yıl Birde kuru soğan üzeri somak eskili Soran +1 yıl Antepli misin:D Sancak31 +1 yıl Yoo yaninda yoğurt da getirirsen yeriz sen nerelisin;) Sancak31 +1 yıl Yakin sayılırız Antep'in neresinden Soran +1 yıl Merkez Sancak31 +1 yıl Binevler i bilirsin o zaman hep gelirim oraya Soran +1 yıl Evet Karataş bende Sancak31 +1 yıl Oo zenginsin demekki 5 6 sene öncesi bomboştu antepi geçti 😂 Soran +1 yıl Yok be kira Sancak31 +1 yıl Öğrenci misin yaş kaç Soran +1 yıl 28 Sancak31 +1 yıl Himm evlisin orada galiba Soran +1 yıl Sanane niye bu kadar sordun 😂 Sancak31 +1 yıl Merak ettim aldim cevabımı 😂 korkma tanıdık cikmak Sancak31 +1 yıl Soyadinda karataş mi 😂
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 841 cevap paylaştı. Zeytinyağlı severim. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. ZEytinyağlı 0 0 Yorumla
rolantizma Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ellerine sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşkkkrrrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben zeytin yağlı taze fasulye daha çok seviyorum afiyet olsun
Ben hepsini seviyorummm 😍hiç fark etmez
Afiyet olsun 🌺
Resimdeki gibi zeytinyağlı.
Dolapta duruyor soğumasını bekliyorum.
Sicakkende güzel oluyor fakat soğuk yemeği daha çok seviyorum.
Elinize sağlık.
Taze yeşil fasulye ve etli kuru fasülye off derim ve bu akşam kuru fasülye var bizde mis gibi salata birde 😊
Afiyet olsun ☺️
Buyur gel beraber olsun
Hayatta en sevmediğim sebzedir fasülye. Hangi türlü yapılırsa yapılsın yemem bile
😔
Yeşil olanını her şekilde severiiiim. Kuru olanı hiç sevmem.
Kuru biraz ağır geliyor bana da canım çeker ama kışın 😌
Zeytinyağlı fasulye tazeyse özellikle güzel oluyor, severim.
İmmm hem de ne güzel oluyor
Ben taze fasulyenin yanına yoğurt çıkarır ve bulgur pilavı yaparım
Ohh afiyet olsun 🤤
Zeytinyağlı severim ❤️
Taze fasulye candır
Aynen missss
Bazen sulu bazen kıymalı
Kuru fasülyeyi severim sadece
Acılı kızartma şeklinde ya da zeytinyağlı
pilavlı sade fasülye 😋
Bamyayla karışık olabilir
Nasıl yani
Bamya ufak ufak sebze oluyo ya ashaka onunla karışık pişmesi güzel oluyo yaz Google amcaya hiç görmedin mi
Bamyayı tabiki biliyorum da bamyalı fasülye ilk defa duydum
Kıvamı daha yogun daha lezzetli oluyo bilmem bende annemin ellerinden yiyorum ordan biliyorum 🤭
Kuru yanında pilav ve kuru soğan
O da olur 😌
Zeytinyagli severim
İmmm🤤🤤🤤🤤
Etli taze fasülye olarak seviyorum
Yanında da pilav ohhh mis
Birde kuru soğan üzeri somak eskili
Antepli misin:D
Yoo yaninda yoğurt da getirirsen yeriz sen nerelisin;)
Yakin sayılırız Antep'in neresinden
Merkez
Binevler i bilirsin o zaman hep gelirim oraya
Evet Karataş bende
Oo zenginsin demekki 5 6 sene öncesi bomboştu antepi geçti 😂
Yok be kira
Öğrenci misin yaş kaç
28
Himm evlisin orada galiba
Sanane niye bu kadar sordun 😂
Merak ettim aldim cevabımı 😂 korkma tanıdık cikmak
Soyadinda karataş mi 😂