Yeme & İçme Kuru fasulyeyi nasıl seversiniz? ruhumun_ızdırabı06 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim için fark etmez Etli-sucuklu Sade Fark etmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kuru fasulyeyi nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben sade bir şekilde severdim çünkü içine bir şey katılmasını sevmiyorum. yani sadece kuru fasulye olmalı ama uzun zamandır da yemedim zaten 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl En çok pastırmalı seviyorum ama etli ve sucuklu da olabilir. Sade de olur. Kuru fasulye her türlü yenir ya 🤪 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. sade sade ama sosunda soğan yeşil biber taze sarımsak domates sosu olmalı :D 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Hepsini severim ama sucuklu veya pastırmalı 🤤 cok guzel oluyor 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuru fasulyeyi sade seviyorum.İçine et veya sucuk girdi mi yemeğin tadı lezzeti bozuluyor sanki. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sucuklu özellikle çok seviyorum ama etle de güzel oluyor cok 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kuru fasulyenin her haline bayılırım ama etli-sucuklu hali daha güzel.. 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hiç fark etmiyor benim için şu an bile canım istedi ya 😵💫 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sade zeytinyagli yaninda pilav ve tursu ya da kuru sogan 😊👏🏼 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 797 cevap paylaştı. Mümkünse pastırmalı ve güveçte 1 2 Yorumla ruhumun_ızdırabı06 +1 yıl Ağız tadını biliyorsun Yorumla HsYnJr +1 yıl Teşekkür ederimde mübarek gün dur şimdi akşam sorun yemek sorularını 😂 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kuru fasulyeyi tabii ki etli ve sucuklu severim 0 0 Yorumla
iLoV3 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl kiddney yiyorum ben kırmızı lila fasülye en sevdiğim hata dün de yedim 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 17 gü Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Zeytinyağlı severim. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Etli sucuklu ya da pastırmalı daha çok severim 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sade veya etli sucuk olursa yemem 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Su sorulari oruc zamaninda sormak zorunda misiniz? 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Qga hiç farketmez getir yeriz 🤣 0 1 Yorumla gazipolis2346 +1 yıl Ağa* 🤣 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. offf mubarek gün bu yapılırmı be 0 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Etli ve acılı severim. 0 1 Yorumla Cielos +1 yıl Sucukluda çok güzel oluyor Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuru 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sucuklu tabi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Etli 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı. Zeytinyağlı 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sade daha lezzetli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ben sade bir şekilde severdim çünkü içine bir şey katılmasını sevmiyorum. yani sadece kuru fasulye olmalı ama uzun zamandır da yemedim zaten
En çok pastırmalı seviyorum ama etli ve sucuklu da olabilir. Sade de olur. Kuru fasulye her türlü yenir ya 🤪
sade sade ama sosunda soğan yeşil biber taze sarımsak domates sosu olmalı :D
Hepsini severim ama sucuklu veya pastırmalı 🤤 cok guzel oluyor
Kuru fasulyeyi sade seviyorum.
İçine et veya sucuk girdi mi yemeğin tadı lezzeti bozuluyor sanki.
Sucuklu özellikle çok seviyorum ama etle de güzel oluyor cok
Kuru fasulyenin her haline bayılırım ama etli-sucuklu hali daha güzel..
Hiç fark etmiyor benim için şu an bile canım istedi ya 😵💫
Sade zeytinyagli yaninda pilav ve tursu ya da kuru sogan 😊👏🏼
Mümkünse pastırmalı ve güveçte
Ağız tadını biliyorsun
Teşekkür ederimde mübarek gün dur şimdi akşam sorun yemek sorularını 😂
Kuru fasulyeyi tabii ki etli ve sucuklu severim
kiddney yiyorum ben kırmızı lila fasülye en sevdiğim hata dün de yedim
Zeytinyağlı severim.
Etli sucuklu ya da pastırmalı daha çok severim
Etli sucuklu
#Mirliva
Farketmiyor, her türlü severim 🍜
Sade veya etli sucuk olursa yemem
Sade kurufasulye iyidir 😀
Su sorulari oruc zamaninda sormak zorunda misiniz?
Qga hiç farketmez getir yeriz 🤣
Ağa* 🤣
offf mubarek gün bu yapılırmı be
Benimki etli olsun🤤
Fark etmez iki türlü de yiyorum.
hiç fark etmez
Etli ve acılı severim.
Sucukluda çok güzel oluyor
Hiç farketmez, her türlü gideri var..
her türlüsünü iştahla yerim.
En iyi fasulye bol bol os*rtan fasulyedir.
Etli askim ya sen😊😊😊😊
Etli-sucuklu 🧸😋
Aslında farketmez ama et herşeye yakışır
Tabikide sade
Kuru severim.
Etli
Etli güzel
Kuru
Sucuklu 😍
Çok nadiren
Etli
Acılı ve domatesli güzel bir sosu olsun kafi.
Sucuklu tabi
Et pahalı çünkü 😬
Etli
Sade ağam
Fark etmez
sade
Sade seviyorum ben
Zeytinyağlı
Fark etmez
Sade daha lezzetli
Sucuklu sevmem
Severim