Her gün iki paket yiyorum. Başka hiçbir şey lezzetli gelmiyor. Annem çok kızıyor, kısır olursun diyor. Bırakamıyorum ama yardım edin 

Noodle yerine makarna haşla üzerine değişik değişik soslar yap dök karıştır ye aynı şey En azından daha sağlıklı noodle'ın içinde neler var nasıl yapılıyor bilemiyoruz ki Ben de birkaç kere yedim sonrasında araştırdığımda gördüğüm şeylerden dolayı yememeye karar verdim
Annen seni kandırıyor kısır olmassın herğün devam et araya istemesende bir iki parça Annenin yaptığı yemeklerinden ye Zamanı gelince kendiliğinden bırakırsın kanka Ben Soslu Cips Çerezini çok severdim zamanla bıktım şimdi Ağzıma sürmem o derece bıkmışım bu durum 2 sene gitti hiçbir şey kalıcı değildir Ama ben bırakmak istiyorum en kısa zamanda diyorsan her öğün 2 paket ye Sana söz 3 Ayda kesin bırakırsın Çalışıyorsan her öğün 2 paket ye yoksa cebinde para kalmaz
Pimapen’e zımpara vur çıkan talaşı ye daha iyi.
Maksimum bu oluyor
Benimde canım çekti şimdi 🥲 almayarak azaltırsın ben sırf noodle almayayım diye marketlere gitmedim 😅 şimdi de canım çekse bile tutabiliyorum kendimi
Teşekkür ederim 😊
Cevap
17Cevap
bence noodle yerine makarna tüketebilirsin bu şekilde.. ama yememen lazım çünkü şeker ve karb yüksek sanırım bu yüzden de sürekli yemek istiyorsun
bende çok yerdim
Evet canım annen haklı Allah korusun mahvolur vücudun vitamin almıyor mineral almıyor o yüzden hafta da 1e düşür
Ay bir arkadaşımın su noodle yüzünden suratını görseydin paketin önünden geçmezdin
Yenemezsin bende çok seviyorum ve her gün olmasa da çoğu zmnlr tüketiyorum durdurak yok yani 😃
Anneme kanitladimm anne kısır yapmiol diee artık özgürüm eheeheh
Bende çok seviyorum. Hemde en pratik yiyecek olduğu için bırakması imkansız.
Hazır yeme doğalını kendin yap daha lezzetli olur
Çok sağlıksız bir yiğecek içinde sağlığını bozacak çok katkı maddesi var bir an önce kesmelisin yemeği
Ancak yemeyerek birakabilirsin. Yemezsen o kadar canin çekmez yedikce bağımlılık yapıyor.
Eve alma ve bitsin 🤷🏻♀️
Bırakırsın zamanla bi süre alıp yememeyi dene geçer
yasasin noodle benim de annem aynı şeyleri söylüyo AMA UMRUMDA DEĞİL ŞİMDİ BUNU GÖRDÜĞÜM İÇİN CANIM ÇEKTİ VE GİDİP YAPICAM TESEKKÜRLER AFİYETLER ❤❤
Makarna ye daha şerefli
mikroskop altında noodle videolarına bakarsan kesersin yemeyi
Bunun mikroskopla incelenmiş haline bak eminim vazgeçersin 😁
O kadar yiyen zaten kısırdan önce obez olur
ahhhhh tek askimmm bende bagimliyim
Yeneyi birakmalisin irade ile alakali
Onu ben de bulamadımm maalesef😂😂😅
biz seni öldü zannettik
Nasıl yapıldığını izle sonra konuşuruz
çok zararlıymış sakın yemeyin diyorlar derhal kes
Ay ay ay solucan gibi sevmedim
Valla bende bagimliyim😄nasıl kurtulcam
monosodyum glutamattan hep
Doru demiş anneciğin. Makarna yesen daha sağlıklı
Kısır etmez ye devam et yeşillikle de ye yanında
Kanserojen hep bu
Erişte yemeyi dene
Paketten çıkan tozu yemezsen bişey olmaz.
yenme çok güzel bişey bence
Önünden bile geçme bence
Çok zararli
Yenemezsin
İgrenc
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?