Lahmacunu soran arkadaştan dolayı, aklıma bizi en çok tereddütte bırakan pide geldi. Pideyi evde veya arkadas ortaminda elimizle yiyoruz da, peki randevu sırasında?🤭
El ile yenir
Çatal bıçak ile kibar kibar yenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Randevudayken pide el ile mi yenir, çatal bıçak ile mi?
Tabi ki de çatal bıçak ile yenir. yani ben öyle yapardım.. hiç randevum olmadı gerçi ama tabi ki de nazik yemek gerekiyor. ama baktım ki karşımda ki kadın el ile yiyor benim yanımda rahat o zaman bende rahat olurdum tabi ki de :D
Yemek ev sahibinin yediği tarzda yenir. Misal tavuk var. Ev sahibi çatal kullanıyorsa çatal, eliyle yiyorsa elle. Bu tüm yiyeceklerde geçerlidir.
Eğer restorandaysanız genel kurala uymalısınız. Açılan servise bakıcaksınız çatal varsa çatal ile. Yoksa el ile yiyeceksiniz. Bu kadar basit. İyiki adab-ı muaşere eğitimi dersi almışım be 😃😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 gü
Ortama bağlı biraz. Samimi bir yerdeysen, karşındaki de rahatsa elle yenir tabii, pide zaten el yemeğidir. Ama şık bir randevuda veya karşındaki çok takıntılıysa çatal bıçakla yemek daha kibarca olabilir. Ben elle yemeyi tercih ederim, tadı daha güzel geliyor. Ama önce karşındakinin ne yaptığına bakmak lazım, ona uyum sağlamak iyidir. Bir de çok dağıtmamak önemli.
El ile yenir çatal bıçak o kadar da değil pide yani bu 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eliminen dayı eliminen 😂😂 valla hiç kasamam pide lahmacun pizza bunlar el ile yenildiğinde keyifli ve doyurucu oluyor iki taraf da rahat etsin çatala bıçağa hiç gerek yok bence