Bugün çileği kibar kibar çatal bıçak ile yiyen bir turist görünce, acaba ben mi kıroyum diye düşündüm🤭
Çatal bıçak ile yenir
El ile yenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kültür farkı işte, ince kıyılmış salataya da çatal bıçakla giriyorlar ama bıçakla salatayı çatala sürüyorlar.
Kimsenin farkında olmadığı görgüsüzlük köfteyi çatal bıçakla yemek. Çatalla lokmalara ayırabileceğin yiyeceklere bıçak kullanmak görgüsüzlüktür. Ama gösterişli de oluyor hani. :D
Cevap
12Cevap
Çilek ve çatal mı 🙄 yoğ artığ
Ben daha önce hiç çatal bıçak ile çilek yemedim :D bu yüzden de el ile yiyorum. zaten o şekilde yenir bence
Çatal bıçak mı?
Bu soru sinir bozmak için açılmış bence 😃
Hayir bunu yapan 50'lerinde bir bayan olunca adab'i muaşeret gereği mi diye düşündüm
Bu soru içeriklerini bulmakta marifet 😅 kaç yaşıma geldim çileğin çatal ilişkisini ne gördüm ne duydum😅
Asıl çatalla çilek yemek görgüsüzlüktür😂 Köyden indim şehre gibi elit gözükücem diye şaşırmış olmalı 🤣🤣🤣
Nasıl yiyeceğine göre degisir mesela çikolataya batırıp falan yenilecekse çatalla yenmesi uygun olabilir
Yeşil yapraklarından tutup şöyle çikolata sosuna bastırılır bir ısırık alınır..
Baklava mı bu? Elle yenir tabi ki. Hatta o çatalla bölerken ben kaç tane çileği hüpletiri₥
Et Balık kelle bunlar yenir elle Allah vermiş kullanın elinizi ya
ay ne alaka ben görsem cahil hayatında ilk defa mı çilek yiyon çatalla mı yenir derdim içimden
Et tavuk çilek, bunlar yenir elle
Elle kibar kibar yenir 😋🍓
Çilek elle yenir abi. İcat çıkarmayın başımıza 😃
Elle yeşil yerinden tutup yenir
Çikolatalı değilse elle tabi ki de
Çatala hiç yemedim
Elle yerim gerisine karışmam
Çatalla çilek mi yenir ya hani en marjinal bizdik
Meyve sevmem kiraz hariç
Ay çilek bu alt tarafı 😂 at ağzına gitsin
Çatalla çilek yendiğini hiç görmedim.
Çok saçma çatal bıçakla yemek. Meyve bu