Yeme & İçme Noddle yer misiniz? Bitkinbirgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şipşak hazır oluyor. Ama sağlığa zararlı. Tüketiyor musunuz? Noddle yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Noddle severim evet ama sürekli yemem afiyet olsun 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayır pek sevmem sağlıklı bulmuyorum içindeki sosu vs vasat zaten. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Şizofrenliğe yol açabilecek maddeler içeriyomuş. Ayrıca iğrenç. Kokusundan midem bulanmıştı kustum. Bööööggk 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Severim zararlı diye hayatımdan da cıkartmam ne zararsız ki güzel olan? 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eskiden severdim bir videosuna denk gelince huylandım yemeği bıraktım 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evt ama sağlığa zararlimis ne kadar doğru acaba 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yemem.. o baharatı aşırı yoğun baharat yiyorum sanki 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl eskiden çok yiyordum ama doymuyorum fazla yiyince de midem bulanıyor diye bıraktım 😂 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hayır sevmem, Noodle ile lavabo tamiri videosu izledikten sonra tekrar tüketmedim sdşlkgsdş 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bir sey faydali degilse yememeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. En sevdiğim şeydir. Sebzeli noodle yerim indomie. Zararlı ama bağımlılık yaptı. 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yerim. Favorim nudo ve dudomi çok lezzetli ve kaliteli. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Eskiden her gün yerdim ama aşırı sağlıksız olduğu için yemiyorum artık 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fazla zararlı olduğunu bildiğimden beri evime sokmaz oldum. orijinalini tercih ediyorum arada. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç yemedim ve yemem. 1 0 Yorumla
akc97 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Eskiden yiyordum ama zararlarını öğrenince bıraktım yemeyi. 1 0 Yorumla
Phantasso12 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Neden engelledin ki düzgünce konuşmak istemiyorum diyebilirdin anlayışla karşılardım ig den KS den eros ben 0 1 Yorumla Phantasso12 +1 yıl Yine de teşekkürler her şey için Yorumla
Karo34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hayatta yemem yiyenide aç sokakta kalmış gibi görüyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Nolur555 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sevmiyorum ama zararlı diye değil tamamen tadını beğenmedim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl noodle çok severim, sağlığa zararı neymiş 0 1 Yorumla Bitkinbirgirl +1 yıl İçinde çin tuzu var diye biliyorum. Doyum hissetmeni engelliyor. Bağımlılık yapıp daha çok yedirtiyor
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Eskiden tuketirdim şimdi bakmıyorum bile 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yiyorum bazen ben seviyorum. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yiyemiyorum ben bunu Yaa ağzımda çoğalıyor 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hazır olanlardan asla 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Yemiyorum 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Plastik gibi bir sey 0 0 Yorumla
aşktaktiklerii_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet Kore’de yedim çok güzel burada hiç yemedim 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arada severim 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Evet yerim 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tüketmiyorum 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Nadiren yerim 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiç yemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Noddle severim evet ama sürekli yemem afiyet olsun
Hayır pek sevmem sağlıklı bulmuyorum içindeki sosu vs vasat zaten.
Şizofrenliğe yol açabilecek maddeler içeriyomuş. Ayrıca iğrenç. Kokusundan midem bulanmıştı kustum. Bööööggk
Severim zararlı diye hayatımdan da cıkartmam ne zararsız ki güzel olan?
Eskiden severdim bir videosuna denk gelince huylandım yemeği bıraktım
Evt ama sağlığa zararlimis ne kadar doğru acaba
Yemem.. o baharatı aşırı yoğun baharat yiyorum sanki
eskiden çok yiyordum ama doymuyorum fazla yiyince de midem bulanıyor diye bıraktım 😂
Hayır sevmem, Noodle ile lavabo tamiri videosu izledikten sonra tekrar tüketmedim sdşlkgsdş
Bir sey faydali degilse yememeyi tercih ederim.
En sevdiğim şeydir. Sebzeli noodle yerim indomie. Zararlı ama bağımlılık yaptı.
Yerim. Favorim nudo ve dudomi çok lezzetli ve kaliteli.
Eskiden her gün yerdim ama aşırı sağlıksız olduğu için yemiyorum artık
Fazla zararlı olduğunu bildiğimden beri evime sokmaz oldum. orijinalini tercih ediyorum arada.
Hiç yemedim ve yemem.
Eskiden yiyordum ama zararlarını öğrenince bıraktım yemeyi.
Neden engelledin ki düzgünce konuşmak istemiyorum diyebilirdin anlayışla karşılardım ig den KS den eros ben
Yine de teşekkürler her şey için
Hayatta yemem yiyenide aç sokakta kalmış gibi görüyorum 😂😂
Sevmiyorum ama zararlı diye değil tamamen tadını beğenmedim
noodle çok severim, sağlığa zararı neymiş
İçinde çin tuzu var diye biliyorum. Doyum hissetmeni engelliyor. Bağımlılık yapıp daha çok yedirtiyor
Hiç yemedim evime nodlle giremez
Eskiden tuketirdim şimdi bakmıyorum bile
Tüketiyordum ama bu da zararlı cıktı
Hayır zorda kalsam bile yemiyorum
Çok zararlı yasakladım
Hayatta ağzıma sürmem
Canım hiç yemek istemedi.
Hiç yemedim, kokusunu bile sevmiyorum.
Yiyorum bazen ben seviyorum.
Yiyemiyorum ben bunu Yaa ağzımda çoğalıyor
Hazır olanlardan asla
Japonyada yaşıyorum..