Denedim bi kere çok ama çok afedersin b*ok rengi gibi bisey çıktı ortaya. bütün kadın üyelere ders olsun burdan sakın yapmayın ben denedim siz denemeyin sonra çıkarması silmesi de zor oluyor hele bide biri suyla çıkıyorken diğeri cikmiyorken birbirinden farklı özellikte rujlari sakın sakın..😂🙈
Bilerek çipçirkin gelmemi istiyorsun ya insan der ki güzel güzel gel belki kısmetin açılır bi asker filan ne biliyim sarayın aşçısina belki göz kirparim😂🙈 böyle kısmetsiz kediler gibi yaşamaktan sıkıldım ben. Siz @Degisik_-_ ile sofrada yemek yiyin ben kısmetimi bulmadan çıkmam saraydan. Hem fena mı olur arada beni ziyarete gelirsiniz beş çayına saraya..💃💃🥳ay şimdiden havalara girdim🙈😂😂🙈
Canımın içi, @blackman3419 bey davet etmedi bizi hazırlayın yiyin dedi. Çiçeğim bizim yiyeceğimiz yemeğe o neden geliyor ki 😒 centilmenlik yapamadınız bayım.
@Degisik_-_ gel değişiğim gidelim başka yere bi şans vereyim dedim @blackman3419 beye olmadı kız zaten saraydakilerin hepsinde surat beş karış. Sanırsın bi kaşık pilav yemişim onlara vermemişim. Beğenemedim artık saray yerine başka yere davet edilirsek belki ordan bisey çıkar 💃🥳
@Degisik_-_ asansöre biniyorsun seni 60. kata mı kaçıncı kata çıkarıyordu hatırlamıyorum, bir de terası var ki, İstanbul ayaklarının altında : )) hemen yumuşadın bak, bu mekanı duyunca 😂 ama yemekleri güzel değil😂
Kız @Degisik_-_ değişiğim gidelim valla çok merak ettim benlik bi yere benziyo ben bi yatak döşek battaniye de getircem beğenirsem orada yatıp kalkarım artık
@Degisik_-_ ben döner almıyim mekanı merak ettim. Şimdi beğenirsem orayı işletirim üstüne sana özel döner de koydurturum her gün gel bedava döner ye olur mu😂🙈 ben hazırım gel al beni @blackman3419 bey.
Telefonumun reklamını yapmasaydım olmazdı😂🙈 buraya resim koycaktim basma yorganlari kamyon arkasına koyan insanların resmiydi de koyamadim. Hmm hesap ödeniyor davet ediliyor mekan güzel beyefendilik tam.. hmm limuzinle evin önüne gelirsen eğer bizimkiler istemeye geldi sanar bak haberin olsun😂😂🙈
@Degisik_-_ değişiğim ben senden hepimizi cebinden çıkaracak bir enerji aldım ama🤔🙈😂 Ha gayret görüş altı 50 yorum oldu. Bence biz üçlü 600 yaparız 😎😂🙈💃
@Degisik_-_ yok böyle daha iyi, silmekle kim uğraşacak 😂 zaten yaşlandığını kabul ediyorsun, kireçlenme de var, daha fazla acı çekmeden seni toprak altına alalım o zaman 😂😂
@Degisik_-_ ya ben mısır patlatirken uyuyakalmışım ne kadar uyuduysam artık sen ne ara yaşlandın ne ara gömdüler toprağa 🥺 çıkarın topraktan zemzem suyu iciririm ben değişiğime ne romatizma kalır ne bisey dipçik gibi olur😎
@blackman3419 bey de diğer sorumda yaşlıyım demiş oldu anacım hepiniz yaşlı bi ben mi gencim valla ruhum yaşlı benim bakmayın çıtır durduğuma. Herkes benimle birlikte aynı gün toprağa gircek. Herkes olmasa bile biz üçümüz aynı gün hık diyip ölelim. Şimdiden helvanizi nasıl istiyorsanız vasiyet edebilirsiniz benimki bademli ve kajulu olcak😂🙈ama toprağın altına girip hadi uyuyayım demek yok burdayız 😎
Kız sen neden gaza geliyorsun 😄 niye öldürdün bizi hemde aynı gün. Yahu ben bu adamla yemeğe gitmiyorum sonsuz kadar aynı mezarda mı kalacam 😂 orada vurun beni tekrar. Yoğğğğ ben gelmiyom beni yancı yapmayın siz gidiyorsanız güle güle ben yaşıycam daha 😄
@Degisik_-_ içi boşalmış sanayi tüpü gibiyim bu aralar. Nerden gaz alırsam hemen gaza geliyorum. Ama olmaz kiiii ben tek tanımadığım etmediğim bi adamla..🤔 belki katil çıkacak..😳
Çok tatlı yiyorum hiç et yemiyorum anca tatlı sebze. Damarlarımda kan yerine kakaolu ıslak kek dolaşıyor ondandır. Değişiğime laf ettirmem yalnız yani video manidar olmuş sanki harbiden beni mekanda öldürüp gömme peşindesin🤔
Yalnız var ya şımarmak istediğim bir soruda böyle yorumlasmak cidden simartti beni. Havalara girdim yine dur kokluyum bi yerden gaz almışım ya bence yediğim sebzeler bende gaz yapıyor yoksa normal değil bu kadar gaza gelmek😂🙈💃
Soru sorduklarında bildirim geliyor takip ettiğim kızçelerin. Bazen takip etmediğim erkeklerin profiline bakıyorum gizli değilse ordaan sorularına bakıp cevap veriyorum. Sen bide gizlisin. Net artık beni öldürme planları yaptığına inandım bu kadar gizemli olmak fazla. Kapının önüne bide limuzinle gelmişsin dün dedim bak sana.. bütün komşular geldi biri mi var dedi. Hem sen limuzini neyden buldun? Neyden akıyor bu değirmenin suyu? Niagara şelalesinden mi?
Ya yılların eskiligine bakma ben teknoloji özürlüyüm. Senin hızına bile yetişemiyorum kendi yeni telefonumu daha kavrayamadim diyom ruhum yaşlı anlamıyorsunuz sizdeki ruh maşallah sen iki yorum yazıyon ben okuyup cevap verene kadar 10 yorum daha yaziyon 🙈😂 Veeee alkış alabilir miyim. Hayranlarım çok teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben de olmazdım 100. Yorum şerefine lokma döktürcem mahallede. Limuzinle gelme bu sefer Range Rover'la gel😎💃
Şimdi bu soruna yaptığım cevaba bak tamam mı, profil resmimin üzerinde mavi bir halka olacak, o halkanın üstüne basarsan, seni son soruma götürecek : )) her yeni sorum olduğunda mavi halka olacaktır, mavi halka yeni soru anlamına gelir : )) şimdi bir deneme yap bakalım 😂
Helee anaaaa aydinlandim nur topu gibi oldum valla bak sayende yeni bisey öğrendim @blackman3419 bey tamam tamam katil olmadığınızı söylucem mahalledeki kadınlara. 😂🙈
İnternet fenomeni bey yapamadım. Ne mavi halkası ya bu..🤔 Ya beni bu kadar ugrasticsgina sen çık gizliden. Gizli olunca noluyor ki🤔 A34 ama yani bence A1500 her yerden bisey çıkıyor telefonda. Benim eskisi rahmetlim J1 Ace'ydi. Ondaki ekran nere bundaki ekran nere..
Heh başladı kendi herseyini en güzel görmeye.. ama boşuna dememişler bak bi insanın gerçek yüzü evlilik arifesinde belli olur diye..💃 Ya biliyorum o halkayi hatta arada denk geliyorum kadınlarda pembe oluyor da şu an hiç halka Malka yok. Göremiyorum kör mü oldum Allahim bu gencecik yaşımda katil ruhlu biriyle kör olarak evlenmek de varmış 🤧
Sorularına geliyorum ama daha öncede söylemiştim bi kaç kez gidip reaksiyon alamayınca bi duruyorum. Ondan mütevellit şeeolmuş olabilir. Arkadaşlar sohbetinize çok mersiii ayrı ayrı hoşçakalın. Başka sorularda görüşmek üzere ✨🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet özellikle de sevgi ve ilgi görünce.. ama görmediğim için şımaramıyorum.
İnşallah gönlünden geçenin en hayırlısı olur canım 🙂🌷
Teşekkür ediyorum bilmukabele de tanıyamadım seni kuzum eski hesaplarimdan bi arkadaş mısın 😅
Hayır ilk kez gördüm enerjin yüksek geldi güzel bir yorum yapmak istedim 🌷🌷
Çok teşekkür ediyorum 💖
Şımaracağım kişiye bağlı. Çocukluk yapabileceğim biriyse öyle şımarırım ki karşımdakiyle keyifli bir an yaşarız.
Kendi oto kontrolüm var şımarık halimden kendim rahatsız oluyorum.
Hayır hatta şımarık insanları kıskanırım. O kadar boş hafif olmak isterdim.
Kimse şımartamaz beni kendi kendime yaparım bunu
Şımarıklık bana göre bir şey değil...
Nasıl değil inanmam akşam yemeği yerine kahvaltı hazırlayan birisin sende o şımarıklık potansiyelini sezdim 🥳
Sen görsele takılma : )) Sizi Çırağan'a davet ettik yine yaranamadık : ))
😂😂🙈Ben ikna eder getirtirim @Degisik_-_ 'imi🥳
Fazla süslenmeyin 😂
Niye sarayda yemek yerine bizi mi yerler yoksa🙈😂 sana inat bütün kolyelerimi üst üste takıp bütün rujlarimi üst üste sürmezsem..🥳💃😎
Yok ondan da fazla göze batmaya gerek yok😂 Bütün rujları üst üste sürmek nasıl oluyor😂
Denedim bi kere çok ama çok afedersin b*ok rengi gibi bisey çıktı ortaya. bütün kadın üyelere ders olsun burdan sakın yapmayın ben denedim siz denemeyin sonra çıkarması silmesi de zor oluyor hele bide biri suyla çıkıyorken diğeri cikmiyorken birbirinden farklı özellikte rujlari sakın sakın..😂🙈
Allah akıl fikir versin 😂😂 b*ok rengi bir şey ortaya çıkıyorsa bunu sürebilirsin😂
Bilerek çipçirkin gelmemi istiyorsun ya insan der ki güzel güzel gel belki kısmetin açılır bi asker filan ne biliyim sarayın aşçısina belki göz kirparim😂🙈 böyle kısmetsiz kediler gibi yaşamaktan sıkıldım ben. Siz @Degisik_-_ ile sofrada yemek yiyin ben kısmetimi bulmadan çıkmam saraydan. Hem fena mı olur arada beni ziyarete gelirsiniz beş çayına saraya..💃💃🥳ay şimdiden havalara girdim🙈😂😂🙈
Vay beee kadındaki hayallere bak sen 😂 @Degisik_-_ hazırlanıyor sanırım😂
Canımın içi, @blackman3419 bey davet etmedi bizi hazırlayın yiyin dedi. Çiçeğim bizim yiyeceğimiz yemeğe o neden geliyor ki 😒 centilmenlik yapamadınız bayım.
@Degisik_-_ sen böyle tripli değildin ne oldu sana 😂
Hayata atarlı giderliyim 😄 yemek hassas noktam ordan gelme
@Degisik_-_ sen rejimde değil misin, spora gitmiyor musun 😂 yemek senin en son noktan olmalıdır 😂
Rejim mi? Rejim.. rejim neydi ya o 😄
@Degisik_-_ gel değişiğim gidelim başka yere bi şans vereyim dedim @blackman3419 beye olmadı kız zaten saraydakilerin hepsinde surat beş karış. Sanırsın bi kaşık pilav yemişim onlara vermemişim. Beğenemedim artık saray yerine başka yere davet edilirsek belki ordan bisey çıkar 💃🥳
Sizi o zaman İstanbul'un en yüksek yerinde tüm İstanbul ayaklarınızın altında olacak şekilde, 3 köprüyü de görebileceğiniz bir mekana davet ediyorum 😂
Neresi orası.. Öyle bi mekan varsa bana verin ben işleteyim 🙈😂😎
Herkes bilmez orayı : )) kimseye söylemem😂
Çamlıca camisinin bahçesi galiba 😄
@Degisik_-_ değil tabii ki de : ))
Hiç inanmadım ama neyse 😄
@Degisik_-_ asansöre biniyorsun seni 60. kata mı kaçıncı kata çıkarıyordu hatırlamıyorum, bir de terası var ki, İstanbul ayaklarının altında : )) hemen yumuşadın bak, bu mekanı duyunca 😂 ama yemekleri güzel değil😂
Şu kuleyi diyorsun. Çıktım oraya bi çaaya verdiğim para içime işledi 😄 ben gelmem ki 😒
@Degisik_-_ kule değil, Çamlıca ile alakası olmayan bir yer, yanlış yerlerden tahminde bulunuyorsun😂
Kız @Degisik_-_ değişiğim gidelim valla çok merak ettim benlik bi yere benziyo ben bi yatak döşek battaniye de getircem beğenirsem orada yatıp kalkarım artık
Yok artık 😂
Çiçeğim ben seni götürürüm. Şimdi bu arkadaş götürür hesabı bize ödetir. En azından kendimiz gidelim
@Degisik_-_ hesabı bir kadına ödetecek kadar düşmedik : ))
Ya gidelim artık evde bayılcam valla şu anasının kolundan çekiştire çekiştire zorla bisey aldıran yaptıran çocuklar gibi oldum😂🙈
Gözlerim yaşardı
@Degisik_-_ anneeeeğğ niye ağlıyorsun 😂😂🙈
Beyefendinin cömertliğine dayanamadım 😂
@Degisik_-_ 😂😂😂😂
@wineandorange sen her türlü ruju sür karmakarışık bir şey ol, @Degisik_-_ sen zaten değişiksin😂 Hazır olduğunuzda kapınızdan alırım sizi
Ben iptal. Döner yiycem 😄
Vazgeçtim ya bu nedir 😂 fazla naz aşık usandırırmış, usandım😂 ne yapsak yaranamıyoruz 😂 git tavuk döner ye😂
En sevdiğimmmmmmmmm
@Degisik_-_ ben döner almıyim mekanı merak ettim. Şimdi beğenirsem orayı işletirim üstüne sana özel döner de koydurturum her gün gel bedava döner ye olur mu😂🙈 ben hazırım gel al beni @blackman3419 bey.
Ruhunu sürdün mü 😂
Aaa ben ruhumu şeytana sattım ama rujumu sürdüm evet 🙈😂
Tamamdır o zaman, geliyorum : )) Orada yatılı kalmak istersen yatak döşek yorgan da al 😂😂
Ya bi resim koycaktim koyamadım ya yeni telefona alışamadım gitti😒 kamyon arkasına yüklettim ben yorganımı hadi gidelim😂🙈
Ben seni kamyonla götürür müyüm 😂
Ne resmi, nereye koyamadın🤔 Telefonunun yeni olduğunu da öğrenmiş olduk 😂
Telefonumun reklamını yapmasaydım olmazdı😂🙈 buraya resim koycaktim basma yorganlari kamyon arkasına koyan insanların resmiydi de koyamadim. Hmm hesap ödeniyor davet ediliyor mekan güzel beyefendilik tam.. hmm limuzinle evin önüne gelirsen eğer bizimkiler istemeye geldi sanar bak haberin olsun😂😂🙈
Buna rağmen bazı @Degisik_-_ insanlara yaranamıyoruz 😂 Sahi @Degisik_-_ ne olacak 😂
Hangi telefonu aldın🤔
Valla olay kız istemeye dayandı ben duramam burada 😂😂
@Degisik_-_ yok daha neler 😂
😂😂
Ben bilmem kamyonlara çiçek desenli döşekler bile yüklendi 😂😂 ben sizi yanlız bırakıyorum gafam galdırmaz yaşlıyım ben 😄
@Degisik_-_ değişiğim ben senden hepimizi cebinden çıkaracak bir enerji aldım ama🤔🙈😂
Ha gayret görüş altı 50 yorum oldu. Bence biz üçlü 600 yaparız 😎😂🙈💃
Sınır 600 mü 😂
Arttıran varsa kabul 😎
600 yorum sonunda her gün yemek yersek obez oluruz biz : ))
Her yorumun sonunda yemek yemeye mi gidiyorsun sen anaaa🤔😃
Konu yemekten başladı ya o bakımdan şey ettim, yoksa yemekle aram yok : ))
Black beni bilir benim yorumlar 100 de bulur 😄 ama işin kötüsü sohbeti takip etmek zor oluyor 😄
Bilmem mi çenesi açılmasın, bir daha kapatmak zor oluyor 😂 Benim rekor yanılmıyorsam 210 idi, orada kesmiştik : ))
Çenesini açma diyene bak ohaaaaa 210 mu 😲 hiç o kadar abartmadım
@Degisik_-_ görelim o zaman @blackman3419 beyi sahneye davet ediyoruz alkışlarla acaba rekorumuz kaç olur😂🙈
Çok heyecanlandım ya patlamış mısır yiyen Micheal Jakson gifi koyduğumu farz edin bu telefona alışana kadar artık 🫠
Yalnız @blackman3419 yemek filan dedik ben heyecan da yaptım iyice acıktım ne yicez kuru kuru oturcaz mı mekaanda😂
@Degisik_-_ bir kerelik bir şeydi o sayı : ))
@Degisik_-_ bu @wineandorange çok heyecanlı ne yapacağız bununla 😂😂
Çiçeğim cidden ya 😄 bi sakin ol ne oluyor. Bu adamın sohbeti çok heyecanlı değildir çok şaapma 😂
@Degisik_-_ gömdün resmen, üstüme de toprak at bari 😂
Bu ara dünyaya atarlı giderliyim psikopata bağladım 😄
@Degisik_-_ bu kadar belli etmene gerek yoktu 😂 @wineandorange gerçekten mısır patlatıyor sanırım😂
Gıcığım oğlum alayınıza gıcık yansın dünya 😂😂😂😂😂
@Degisik_-_ onu biliyoruz zaten, bana başka şeylerle gel 😂 çiçeğin de sattı sarayda bir yemeğe 😂
Çiçeğim biraz heyecanlı, genç ateşi var. Benim dizlerde romatizma kirençlenme var yetişemiyom 😂
@Degisik_-_ genç yaşta ihtiyarlık belirtileri bunlarz durum vahim 😂
Yaşlıyım demiştim 😄
@Degisik_-_ insanın ne olduğunu kabul etmesi de takdir edilesi bir durumdur : ))
Taktir edilmeyecek tek bir kemiğim dahi yok 😎
@Degisik_-_ kemiklerin sağlam mı ki 😂😂
Kirençlenme var dedik ya taş gibi işte 😂
@Degisik_-_ senin sonunu hiç iyi görmüyorum 😂 böyle yaşlılıkta bu çene normal değil😂
Etiket yapma susayım halla halla. Bir koç asla lafın altında kalmaz
@Degisik_-_ etiket özellikle yapmıyorum ki, yanıtla deyince otomatik oluyor, eeee ben de koçum 😂
Bas adımı sil etiket silinir ben mi öğretecem. Toprak altında kalırım laf altında kalmam 😄
@Degisik_-_ yok böyle daha iyi, silmekle kim uğraşacak 😂 zaten yaşlandığını kabul ediyorsun, kireçlenme de var, daha fazla acı çekmeden seni toprak altına alalım o zaman 😂😂
Tobrağ atın üstümeeeeeee
@Degisik_-_ ya ben mısır patlatirken uyuyakalmışım ne kadar uyuduysam artık sen ne ara yaşlandın ne ara gömdüler toprağa 🥺 çıkarın topraktan zemzem suyu iciririm ben değişiğime ne romatizma kalır ne bisey dipçik gibi olur😎
Benim şifa veren çiçeğim ✨
@blackman3419 bey de diğer sorumda yaşlıyım demiş oldu anacım hepiniz yaşlı bi ben mi gencim valla ruhum yaşlı benim bakmayın çıtır durduğuma. Herkes benimle birlikte aynı gün toprağa gircek. Herkes olmasa bile biz üçümüz aynı gün hık diyip ölelim. Şimdiden helvanizi nasıl istiyorsanız vasiyet edebilirsiniz benimki bademli ve kajulu olcak😂🙈ama toprağın altına girip hadi uyuyayım demek yok burdayız 😎
Kız sen neden gaza geliyorsun 😄 niye öldürdün bizi hemde aynı gün. Yahu ben bu adamla yemeğe gitmiyorum sonsuz kadar aynı mezarda mı kalacam 😂 orada vurun beni tekrar. Yoğğğğ ben gelmiyom beni yancı yapmayın siz gidiyorsanız güle güle ben yaşıycam daha 😄
@Degisik_-_ içi boşalmış sanayi tüpü gibiyim bu aralar. Nerden gaz alırsam hemen gaza geliyorum. Ama olmaz kiiii ben tek tanımadığım etmediğim bi adamla..🤔 belki katil çıkacak..😳
orada ölmek yok nasıl olsa hergün ölür ölür dirilirsin 😄 koyma bizi mezara dur 😄
@Degisik_-_
https://youtu.be/Aym_pW1rBNo?si=2aLUz37fb6YxFddX
@Degisik_-_ seninle aynı mezarda kalmak isteyen kim 🤔
@wineandorange sana gaz ile çalışan bir lakap bulmak gerek 😂 sen ne kadar tatlısın böyle😂 hiç @Degisik_-_ gibi insanın ömrünü yemiyorsun 😂
Çok tatlı yiyorum hiç et yemiyorum anca tatlı sebze. Damarlarımda kan yerine kakaolu ıslak kek dolaşıyor ondandır. Değişiğime laf ettirmem yalnız yani video manidar olmuş sanki harbiden beni mekanda öldürüp gömme peşindesin🤔
Eee kendisi dedi üstüme toprakkkk atınnnn diye, O'nu mu kıralım şimdi😂😂
Yalnız var ya şımarmak istediğim bir soruda böyle yorumlasmak cidden simartti beni. Havalara girdim yine dur kokluyum bi yerden gaz almışım ya bence yediğim sebzeler bende gaz yapıyor yoksa normal değil bu kadar gaza gelmek😂🙈💃
😂😂😂
@Degisik_-_ bu aralar seni sorularımda göremiyorum 🤔 Zaten @wineandorange küçük hanımı hiç göremiyoruzzzzz 😠
Değişiğim kuzum gülüm yavrum ben seni vermem kara toprağa yar etmem.
@blackman3419 bey takip etmiyorum ben sizi. Erkekleri komple takip etmiyorum. Belki ondandır.
Takip etmekle soruya gelmek arasında nasıl bir bağ kurmam gerekiyor acaba🤔
Yılların eski üyesine, yüzlerce bence yazmış bir üyeye, soruya nasıl gelebileceğini ben mi öğreteyim şimdi😂
Soru sorduklarında bildirim geliyor takip ettiğim kızçelerin. Bazen takip etmediğim erkeklerin profiline bakıyorum gizli değilse ordaan sorularına bakıp cevap veriyorum. Sen bide gizlisin. Net artık beni öldürme planları yaptığına inandım bu kadar gizemli olmak fazla. Kapının önüne bide limuzinle gelmişsin dün dedim bak sana.. bütün komşular geldi biri mi var dedi. Hem sen limuzini neyden buldun? Neyden akıyor bu değirmenin suyu? Niagara şelalesinden mi?
Ya yılların eskiligine bakma ben teknoloji özürlüyüm. Senin hızına bile yetişemiyorum kendi yeni telefonumu daha kavrayamadim diyom ruhum yaşlı anlamıyorsunuz sizdeki ruh maşallah sen iki yorum yazıyon ben okuyup cevap verene kadar 10 yorum daha yaziyon 🙈😂
Veeee alkış alabilir miyim. Hayranlarım çok teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben de olmazdım 100. Yorum şerefine lokma döktürcem mahallede. Limuzinle gelme bu sefer Range Rover'la gel😎💃
Şimdi bu soruna yaptığım cevaba bak tamam mı, profil resmimin üzerinde mavi bir halka olacak, o halkanın üstüne basarsan, seni son soruma götürecek : )) her yeni sorum olduğunda mavi halka olacaktır, mavi halka yeni soru anlamına gelir : )) şimdi bir deneme yap bakalım 😂
Bu değirmenin suyu nerden mi geliyor, internet fenomeniyim ben😂
Telefonun marka modelini merak etti hayranların 😂
Helee anaaaa aydinlandim nur topu gibi oldum valla bak sayende yeni bisey öğrendim @blackman3419 bey tamam tamam katil olmadığınızı söylucem mahalledeki kadınlara. 😂🙈
Borçlu oldun şimdi bana🤔 Borcunu nasıl ödemeyi düşünüyorsun 😂
İnternet fenomeni bey yapamadım. Ne mavi halkası ya bu..🤔 Ya beni bu kadar ugrasticsgina sen çık gizliden. Gizli olunca noluyor ki🤔
A34 ama yani bence A1500 her yerden bisey çıkıyor telefonda. Benim eskisi rahmetlim J1 Ace'ydi. Ondaki ekran nere bundaki ekran nere..
Ne borcu ne borcuuuuğğ.. bizi suya götürdü susuz getirdi borç diyo😳 sen kesin mekanda hesabı da bana kitler kaçarsın
Bu kadar reklam yapınca ben de dedim herhalde benim telefondan var 😂
Yahu bu soruya yaptıgım ilk görüşte profil resmim etrafında mavi halka var 🤔
Heh başladı kendi herseyini en güzel görmeye.. ama boşuna dememişler bak bi insanın gerçek yüzü evlilik arifesinde belli olur diye..💃
Ya biliyorum o halkayi hatta arada denk geliyorum kadınlarda pembe oluyor da şu an hiç halka Malka yok. Göremiyorum kör mü oldum Allahim bu gencecik yaşımda katil ruhlu biriyle kör olarak evlenmek de varmış 🤧
Yorumda değil, ilk verdiğim cevapta olur mavi halka...🤔
Sorularına geliyorum ama daha öncede söylemiştim bi kaç kez gidip reaksiyon alamayınca bi duruyorum. Ondan mütevellit şeeolmuş olabilir. Arkadaşlar sohbetinize çok mersiii ayrı ayrı hoşçakalın. Başka sorularda görüşmek üzere ✨🎈
Bakıyorum göremiyorum ve ben de kaçıyorum 💃teşekkür ediyorum efenim
Tenk yu : ))
Şımaracak hayat sevincimi aldılar maalesef.
Meyilli bir insanım. 😄 Kim olmaz kiii...
Evvettttt. Snjsjsjjsjsjs
Hayır.
Değilim
Hiç değilim
yakınlarımın yanında şımarıyorum kdjdjd
Evet