Fiyatından dolayı yemediğiniz yiyecekler var mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Fiyatından dolayı yemediğiniz yiyecekler var mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Lahmacun dediğiniz şey görselden yola çıkarak konuşuyorum, doğuda yüzüne bakılmayan yiyeceklerden birisi, incecik hamurun üzerine etinden çok garnitür koyulan basit bir yemek, batıda böyle bir yemek kültürü olmadığı için lahmacuncular zaten kötü olan lahmacunu daha da basitleştirerek kötü kıyma, kötü sebze kullanarak hemde fahiş fiyatlara (tanesi 60 70 lira olan yerler varmış sanırım) satıyorlar, kaptırabildiğine yani... Millette oturup yiyor, afiyet olsun :D
Pardon kanka sorunun cevabını vermeyi unuttum dshbdsbh
Yok ya çok şükür bekarım iyi para kazanıyorum öyle bir sıkıntım yok ama görgüsüz gibi herşeye de saldıramanın anlamı da yok ara ara çıkıp bir whooper yesem yetiyor
İç Anadolu tarafında mecbur bakarsın
Lahmacun boş bir yiyecektir kanka ya kişisel fikrim tabi yiyene bal şeker olsun... Parasına değmez yani hani onu demeye çalışıyorum tabii ki güzeldir hoştur çıtır falan filan evde yaparsan kat kat güzelini yapabilirsin ama dışarıda ne kıyması kullanılıyro kaliteli midir nerden bilcen bir de o paraya değmez yani onun yerine git döner ayran ye daha iyi bence
Öyle deme sen sevmezsin ama seven çok
Afiyet olsun gadasını aldığım herkesin damağı kendine :D
Aynen
fiyatından dolayı yemediğim yiyecekler genelde görgüsüz mekanların yemekleri.
mesela Nusret. et fetişisti, etleri tokatlayan, üzerine erimiş altın döken, ağzıma kamayla et sokmaya çalışan bir adamı zengin etmek istemiyorum. prensip meselesi.
Oralarda yenmez zaten 😅
bu arada nusret tutunca memleketin tüm aşçıları akrobasiye başlamışlar. yapmasınlar. itici oluyor.:) biri pilav fırlatıyor diğeri antep fıstığı havuzu yaptırmış. normal olalım:))
Millet öyle seviyor artık 😅
Allahtan daha munbar şovlarına sıra gelmedi. şimdilik:)
Yakında oda olur
Yani fiyatından dolayı dışarıdan yemek yemek her türlü lüks oldu
maalesef ki
Sağlık olsun
Aynen
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çok şükür, yok.
Şükür aman olmasın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Hamburger var normal de severdim ama şu sıralar pek tercih etmiyorum. bunların yanında pizza da var.. bu ikiliyi uzun zamandır yemedim. ve iskender de pahalı olduğu için çok sık yiyemediğim yemekler arasında. ama fark etmez
İskender gereksiz pahalı
Nusret czn burak gibi et restorantlarına asla gitmem. Param olsa da gitmem. Örneğin czn burakta tabaklara çatalla vurup kuru gürültü yapacaklar diye 1 adanaya 1000 tl asla vermem.
şu an fiyatından dolayı yiyemediğim bir çok şey var. Örneğin biftek pirzola gibi etleri her gün yemek isterim ama 1 dilimi 300 500 lira bu ekonomide alamıyoruz.
Oralar gereksiz pahalı
Ben dışardan asla yemem kendim yaparım. lahmacun kebap döner çeşitleri pizza corba sulu yemek ızgara fastfood dışarıdan daha pahalıya geliyor ama emin olun bir kere yaptıgım ürünü yeseniz dışarıdan asla yemek yemezsiniz. Biz kebap mı lahmacun mu pizza mı yiyormuşuz dersiniz.
Elinden iş gelmesi güzel
Toplamda 4 mesleğim 1 resmi 3 ü gayri resmi :D
Helal
vergiciler görmez umarım yorumu 😂
Onlar şimdi siesta yapıyordur
Menüde görüp, çok pahalı olduğu için yemediğim yiyecek yok ama bazı deniz ürünlerini merak etmeme rağmen henüz tatmadım.
Muhtemelen yemekten ziyade mekanın çok pahalı olması beni o yemeklerden uzak tutuyordur :)
Aynen zaten yemekten çok mekana para veriyoruz
Burger king dev kutu kızartma yersem hepsini herhalde ölürdüm... Başka da şu an fast food zincirlerinin hepsinde menü fiyatları fena halde fahiş...
Oralar tümden uçmuş
Aynen gardaşım katılıyorum...
🙃🙃
Çok şey var..
Mesela tahinli ekmek🙃
Kebap, iskender, tantuni, künefe, pasta, en önemlisi kırmızı et dana etine hasret yaşıyorum.
Hadi ya inşallah en kısa sürede yersin
İnşallah teşekkürler
Yolun Kayseri'ye düşerse haber et ısmarlarım
Kayseriye yolum düşeceğini sanmıyorum ama yağlaması güzel.👍🏻
Görselde görünce aklıma geldi. Lahmacunun fiyatını abarttıkları için artık yemiyorum evet. Almayalı da çok olmuş.
Evde yapmak daha güzel
canım çekerse alıyorum sürekli yemediğim için sıkıntı olmuyor
Ne güzel
Pizza, hamburger, İskender (Her yerin iskenderini sevmem. Baydöner'inkini severim sadece.)
Ora güzel yapıyor
Kesinlikle
Malzemesini temin edebildiğim herseyi evde kendim yaparım
Hamarat olmak süper bir şey
Kesinlikle
🙃
İskender, kebap falan
Onlar da çok güzel
Öyle bir yiyecek yok
İyiymiş
Kobe eti aklıma ilk gelen
Nasıl