Yeme & İçme En sevdiğiniz jelibon markası hangisi? Birgunbelki9999 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor en çok hangi marka Güncellemeler+1 yıl bence karışık meyve En sevdiğiniz jelibon markası hangisi? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Jelibon severim evet 1 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 33 yaşındayım hala çok severimm hatta wisky içerken bile içine atarım her türlüsü güzel bence 2 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Haribo güzel onu viski içine ya da votka içine atınca güzel oluyor 1 3 Yorumla fesfs +1 yıl Onu önceden buzluğa koyup dondurunca daha güzel oluyor sjsjsj Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Onu denemedim hiçç 😂 Yorumla fesfs +1 yıl 🤣dene Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Jelibon pek tercih etmiyorum dişlerimi acıtıyor zaten Türkiye'den hiç almam. Almanyanın daha güzel 0 0 Yorumla
Ruzzgar_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl OEM 🤣 kuruyemişçiler de satılan açık jelobonlar 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Haribo favorim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Jelibon hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Haribo 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Haribo 1 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Çokkk severımmm 1 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl Kolalı horibo Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İbolu olan 0 0 Yorumla
hmmbenadimiunutum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl haribo 1 1 Yorumla hmmbenadimiunutum +1 yıl kaç bedenler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Jelibon severim evet
33 yaşındayım hala çok severimm hatta wisky içerken bile içine atarım her türlüsü güzel bence
Haribo güzel onu viski içine ya da votka içine atınca güzel oluyor
Onu önceden buzluğa koyup dondurunca daha güzel oluyor sjsjsj
Onu denemedim hiçç 😂
🤣dene
Jelibon pek tercih etmiyorum dişlerimi acıtıyor zaten Türkiye'den hiç almam. Almanyanın daha güzel
OEM 🤣 kuruyemişçiler de satılan açık jelobonlar
Jelibon sevmiyorum
Jelibon yemem sağlıksız
Haribo favorim
Jelibon hiç sevmiyorum
Haribo
Haribo
Kolalı :D
Çokkk severımmm
Kolalı horibo
Haribo
Jelipn sevmem