Ben doğuluyum ve net olmaz diyorum. Etsiz fasulye falan varmış hatta dolmayı bile etsiz yiyenler varmış vejeteryan değilseniz bu yaptığınız çok saçma 😆 Bugün kıymalı makarna yapıcamm
Güncellemeler
2 ay
Hayvan kesip buzluğa atma yok mu sizde? Nerelisiniz lütfen cevaplayın
Bence mis gibi olur. Özellikle sebze yemeklerine et koyulmasını pek sevmiyorum. Zaten yeterince et tüketiyoruz sebze yemekleri de bi zahmet etsiz olsun 🥲.
Ya bak aynı ağız tadindayiz bende tereyağlı pilav ve hayvansal gıda severim fakat her yörenin ki farklı Ben ankaraliyim ama bu ara Hatay'da yaşıyorum burası bana göre 😍
Bizim evde de etli yemek sevilirdi ama ben yemiyorum. Vejeteryan değilim ama sulu bir yemeğin içinde et kıyma sevmiyorum. Annem ayrıca etsiz bişeyler yapardı benim için hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence mis gibi olur. Özellikle sebze yemeklerine et koyulmasını pek sevmiyorum. Zaten yeterince et tüketiyoruz sebze yemekleri de bi zahmet etsiz olsun 🥲.
Sebze yemekleri hangisi
Taze fasulye, bezelye gibi
Ya biz onlarada koyuyoruz ama deniycem artik
Etli de yapıyoruz ama sade de iyi oluyor. Sürekli et tüketmek çok sağlıklı bir şey değil
Olur, benim içinde et varsa olmaz
Et tüketmiyor musun
Kırmızı et evet tüketmiyorum
Bende etsiz yemek sevmem ama zeytinyağlı çok güzel yemekler var onlara et girmez tadı güzel olmaz
Ne bileyim ya bizim hep terreyaği
Ya bak aynı ağız tadindayiz bende tereyağlı pilav ve hayvansal gıda severim fakat her yörenin ki farklı
Ben ankaraliyim ama bu ara Hatay'da yaşıyorum burası bana göre 😍
Hatay mutfagi 10 numata zaten
Sizin orası neresi
Urfaa
Kraldır orasida
Bizim evde de etli yemek sevilirdi ama ben yemiyorum. Vejeteryan değilim ama sulu bir yemeğin içinde et kıyma sevmiyorum. Annem ayrıca etsiz bişeyler yapardı benim için hep
herkesin zevki farklıdır. ben de et severim ama misal dolmada sevmem.
Ben etli severim gadası
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben sebze yemeginin icinde et istemem yiceksem marine edilmis pirzola sote edilmis yagsiz dana
Yani sebze yemeği noluyor
Saf et seviyorsun anladigim kadariylada
Tırşikmi yani sebze
Taze fasulye ispanak mesela
Biz koyuyoruz o yuzden dedim etsiz fasulye garibime gitti diye yeşil
Gereğinden fazla et yemek zararlıdır. Sebze yemekleri, balık gibi gıdalarla dengelenmeli. Sürekli etr odaklanmak pek sağlıklı olmuyor.
Doğru söylüyorsun yemeklerimiz ağır zaten o yüzden mide problemleri falan hep bizden çıkıyor
Ama salataya yiyorum yanında😆
Bazı yemekleri etsiz yemek lazım. Sarmaya et koyuyorsanız makarnayı da mantarlı ve sebzeli tercih edin. 😂
Ben hayatımda mantar yemedim
Domates biber soğan salça kiyma koyuyorum
Ben hergün goşt yiyorum kızım 😂
😆
yapınca oluyo
Ne var mesela bugün menüde
Et alacak para mı var a...
Buzluğa koymuyor musunuz
Alamadığım şeyi nasıl buzluğa koyayım ya yok et yok We dont have a Meat ma'm
kesinliklr olmaz
Paran yoksa olur
Parayla ne alakası var ki kesip dolaba koymuyor musunuz