Yeme & İçme Salçasız yemek olur mu? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor salça bitti ve soya soslu ve çeşitli acı soslarla bir şeyler deniyorum. Hiç güzel olmayacak. Salçasız yemek olur mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet olur ama bazı yemeklerde salça olmazsa olmazıdır. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur Yayla çorbası Ekşili köfte Pilav Daha bir sürü yemek oluyor Salça yoksa domates ekleyin 1 1 Yorumla Kimseee2873 +1 yıl 🍟 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Biri şu arkadaşın iletişim. bilgilerini paylaşsın olaki karşılaşırsak üzerine benzin döküp Kacalim. 0 1 Yorumla alarachan +1 yıl Nasıl yaaa jdjxjdj Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Salça dokunuyor bana diye pek kullanmam, domates veya püresini falan kullanıyorm onun yerine 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl kızartsaydın bari 1 2 Yorumla alarachan +1 yıl Sadece haftasonları kızartma yemeye çalışıyorum ama haşlayabilirdim. Yorumla LeydiStark +1 yıl olsun... ye gitsin dhjdk afied Yorumla
myasavul Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Son durum ne güzel oldu mu? 😂 0 4 Yorumla alarachan +1 yıl güzel oldu suyunu çekti ve yağ ile kızartır gibi yaptım. güzeldi olabildiğince yalnız midemi bozdu uyuyamıorum Yorumla myasavul +1 yıl Geçmiş olsun biraz süt iç mideni rahatlatır Yorumla alarachan +1 yıl daha da bozmasın Yorumla myasavul +1 yıl Bozadabilir içme 😂 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 817 cevap paylaştı. Yemeğe lezzeti salça ve baharatlsr verir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tadı ve görüntüsü iyi olmaz 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. biber salçasız asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet olur ama bazı yemeklerde salça olmazsa olmazıdır.
Olur
Yayla çorbası
Ekşili köfte
Pilav
Daha bir sürü yemek oluyor
Salça yoksa domates ekleyin
🍟
Biri şu arkadaşın iletişim. bilgilerini paylaşsın olaki karşılaşırsak üzerine benzin döküp Kacalim.
Nasıl yaaa jdjxjdj
Salça dokunuyor bana diye pek kullanmam, domates veya püresini falan kullanıyorm onun yerine
kızartsaydın bari
Sadece haftasonları kızartma yemeye çalışıyorum ama haşlayabilirdim.
olsun... ye gitsin dhjdk afied
Son durum ne güzel oldu mu? 😂
güzel oldu suyunu çekti ve yağ ile kızartır gibi yaptım. güzeldi olabildiğince yalnız midemi bozdu uyuyamıorum
Geçmiş olsun biraz süt iç mideni rahatlatır
daha da bozmasın
Bozadabilir içme 😂
Yemeğe lezzeti salça ve baharatlsr verir
Tadı ve görüntüsü iyi olmaz
Olmaz
Olmaz
Salçasız yemek olmaz
biber salçasız asla
Olmaz sanrm
Olmaz
Olur olur