Herkese günooo💞 Güzel güzel bitirelim bu haftanın ortasını hemen haftasonuna geçelim🫠

Herkese günooo💞 Güzel güzel bitirelim bu haftanın ortasını hemen haftasonuna geçelim🫠
Bir süre daha yaparım da yakında iş başlıyors
Yok ya nerede
Cevap
26Cevap
Ben hiçbir zaman uzun uzun kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltı sevmediğim bir öğün
Denk gelirse keyifle yaparım gadası
Günaydın ben kahvaltı yapmıyorum hiç bir şekilde.. eskiden yapardım aam şu an gereksiz görüyorum bunun yerine kahve sigara bana fazlası ile yeterli geliyor.. eğer çok çok açsam da mesela bazen spor yaptığımdan sonra yulaf ve kahve ikilisini tercih ederim o kadar.. zaten kahvaltı yapmak da bana biraz gereksiz geliyor bu yüzden de tercih etmiyorum şimdilik..
İşyerinde yavaş yavaş yapıyorum, en az yarım saat sürer...
Maşallah
Uzun uzun kahvaltıyı bir tek pazar günü yapabiliyorum. Hafta içi en fazla 10 dakikada yemiş oluyor bazen ayakta çay içiyorum. Bu duruma açıkçası alıştım tempolu olmak hoşuma gidiyor
Evet, çalışmadığım için yapıyorum. Muhakkak çayımı taze demlerim, bir şeyler izlerim. Kahvaltıya çok önem veriyorum.
Kahvaltı yapmayı sevmiyorum hatta canım istemiyor çoğu günler o yüzden yapamıyorum. Zaten artık sabahın köründe uyanacam o yüzden yapamam.
Haftasonu 3 güne çıkarılmalı bence. Görseldeki avizeler dikkatimi çekti ya rahat dolanamam o salonda 😃
Yok ya nerdeee müşteri geliyor o kahvaltı öyle kalıyor çay buz gibi oluyor zaten sonrada tadı kalmiyor
Eğer tek başımaysam uzun uzun kahvaltıyı sevmiyorum
Bazen evet bazen hayır bu yatakta ne kadar oyalandığıma bağlı
Hafta içi değil sonu da yapamıyorum. Alışkanlık yok kusasım geliyo
İş nedeniyle çoğu kişi hiçbirşeyi tam yaşayamıyor ki. Uzun çalışma saatleri küçük maaşlar. Tr özeti.
Günaydınn Evet müge eşliğinde baya uzun bir kahvaltı yapılıyor
Hayır. Kahvaltıya ablamlar gelmemişse hiçbir kahvaltım uzun uzun olmaz.
Zaten suanlik evdeyim üni açılmadı. Ama açılsa bile bazı günler rahat rahat kahvaltı yapıyorum.
Uzun yapmasamda, zeytin peynir vs hemen atistiririm
Sağlıklı besleniyorum o yüzden klasik kahvaltı tabağımı bitirir kalkarım.
Yok yahu erken saatte bir şey yenmiyor ki
Yenur yenur
Yenmaz
Yenir dedim🙄
En İyi Cevaplar