Yeme & İçme Hafta içi uzun uzun kahvaltı yapabiliyor musunuz? AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Portakal suyundan bir yudum alınıp kalkılır adet böyledir Hafta içi uzun uzun kahvaltı yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. İvet yapıyoyum kahvaltı yapmajşam kendimi bitkin hişşediyoyum. Çok uzun sürmej kahvaltım ama bana yetiyoy 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl dizilerde hep portakal suyundan bi yudum alıp ben çıkıyorum diyorlar böyle yapanlar söylesin ya gerçek mi bu 😂 1 1 Yorumla AliceMixfield 1 yıl İmkansız ya sürekli o kadar meşgul olamazsın
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Evet yapıyorum. Sırf bu yüzden hep işe geç gelıyorum 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bişiycik olmass Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Olmuyor ki zaten 😂 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Her gün uzun uzun yapıyorum ztn , atanmadan once keyfini çıkarıyorum işte 😌😄 1 4 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Atanınca kahvaltını çantanda taşıyorsun hüğ ufak bi spoiler veriyilmsana Yorumla Zz___eeyuyy 1 yıl Şimdi hastanede çalışacağım yemek için vaktim olur mu acaba Yorumla AliceMixfield 1 yıl Benim oluyor 🙄 Yorumla Zz___eeyuyy 1 yıl İyiymiş o zaman 😃 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl En gıcık olduğum şeydir yarım yamalak yemek. Tabağın dibini sıyıranlardanım.Hafta içi de denk gelirse , vakit varsa yaparım uzun kahvaltı. Ya o sofra kurulmayacak, kurulduysa kurutulmadan kalkılmayacak uleynnnnn 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Hafta içi kahvaltım işyerinde zeytin ve peynirden ibarettir... 1 4 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Sadece zeytin ve peynir mi🙄 Yorumla blackman3419 1 yıl Bir de yumurta Yorumla AliceMixfield 1 yıl Afiyet olsun Yorumla blackman3419 1 yıl Tenk yuuu : )) Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Sabahleyin portakal suyu icmeni tavsiye etmem karaciğeri yoruyormuş 1 4 Yorumla AliceMixfield 1 yıl İçmiyim o zaman Yorumla ggoodvolunteer 1 yıl İnsan yapmayim dediği ne varsa onu çok güzel yapıyor.Afiyet olsun. Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ahsjsıs öf ya napalım Yorumla ggoodvolunteer 1 yıl Şaka yapıyorum. Robot gibi yazınca keyfli olmuyor. Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 61% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kahvaltıyı ve akşam yemeğini bıraktım. Sadece öğle vakti yarım ekmek yiyorum :) 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ay nasıl dayanıyorsun🥲 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Aşağı yukarı 10 aydır bu şekilde ilerliyor, alıştım artık Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Portakal suyunun hepsini içerim de saçımı taramadan çıkarım. Öyle sevirem. 🥳 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ben de çok seviyorum Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ben daha çok seviyorum. Yorumla
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben uzun uzun yapıyorum portakal suyumuda bitiriyorum😌 1 1 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ohh benim yerime de yap🥰 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeni kalktım.Bir yer var orman içinde.Oturduğum yerin yanında su geliyor dağdan.Etrafta gezinen kazlar, tavuklar, horozlar.Muhteşem bir yer. 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Mesaim oglen olunca yapıyorum. En sevdigim şeylerden biri uzun uzun kahvalti yapmak.🙂 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Çok keyifli oluyor ya ben de çok severim Yorumla TekAşkBeşiktaş 1 yıl Güzel, keyifli uzun uzun kahvaltilara o zaman hanim efendi 🙂 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kahvaltı yapacak vaktim olmuyor genelde. Erken saatlerde iştahım kapalı oluyor o yüzden yiyemiyorum zaten. 1 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl Kahvaltı yapmıyorum genelde ya, yapıyorsam da saat 12-1 oluyor hatta geçiyor. Öğlen yemeğimsi kahvaltımsı karma bir şey yiyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır yapamıyorum spor günleri olduğu için sadece cuma cumartesi ve pazar günleri keyifle kahvaltı yapıyorum 1 0 Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Uzun uzun değil ama asla evden aç çıkmıyorum. Kahvem ve tostum olmadan güne başlamam 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır maalesef ama annemle birlikte uzun uzun yapmak isterdim zira bu bana mutluluk veriyor. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahvaltı yapma alışkanlığım pek yok fakat çalıştığım için mecubur yapıyorum sabahları bazen 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ayakta bi portakal suyu içemedim şu zenginler gibi :D :D 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Uzun uzun olmasa da doğru düzgün yapma fırsatım oluyor 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır kahvaltı sevmem meyve doğrayıp yerim ya da meyveli yoğurt tüketirim 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 60% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 961 cevap paylaştı. hem çay hem portakal suyu mu 😆 uzun uzun. kahvaltı severim ben de 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet bu yüzden işe gitmeden 1.5 saat önce uyanıyorum 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Masa donatılmışsa emeğe saygı olarak yiyebildiğimi yerim. Yoksa yarım ekmek tost ve meyve suyu yeter 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Portakal suyumdan hızlıca bir yudum alıp hızlıca merdivenlerden garajıma iniyorum 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Ne zaman en son kahvaltı yaptım unuttum, ben portakaldan devam 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ay keşke sabah kahvaltıda biri bana portakal suyu sıksa. Sadece 1-2 kez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sabahın 6 bucugunda ne kahvaltısı yapıcaz kostur kostur işe gidiyoruz 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Hayır sevmem kahvaltı fazla 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Tüh sabah avokado tost yeriz diyordum ühü Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Ha onu yeriz yaparsan yiyelim Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haftada 6 gün keyifli kahvaltı yapabiliyorum 1 2 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Diğer bir gün neden Yorumla SülfürükAsit 1 yıl O gün gündüz çalışıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ne portakal suyu, ne kahvaltısı karşiim.. Hafta içi sadece öğle yemeği yediğimi biliyorum ben.. Su içecek zaman yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Asla haftasonu ailem icin önemlidir herseyi almaya çalışıp böyle keyifle kahvaltı yapmayı severiz asla portakal suyu icemem midem yanar 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 540 cevap paylaştı. Yok yapamıyorum oturup yer kalkarım fazla uzatmam 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sabah sporu dan sonra yapıyorum 1 0 Yorumla
Bir_yabancı_değil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok zor. Çoğu zaman kahvaltı bile etmem. 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır tost yemekten tost oldum 😬 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 74% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 14,6b cevap paylaştı. Her şey kısa ve öz kahvaltı bile 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahvaltım 15-20 dakika sürer. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben normalde zaten 1 saatte yemek yerim sjsjskw 1 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ben pek kahvaltı yapmayı sevmiyorum ki 1 0 Yorumla
Pembenin_Paraları Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kahvaltı yapmıyorum sevmiyorum 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 719 cevap paylaştı. Yapmıyorum çay içip kalkıyorum çoğu zaman 1 3 Yorumla alperdemir1995 1 yıl kahvaltıda neymiş :D Yorumla ladycurio 1 yıl Aynen sevmiyorum Yorumla alperdemir1995 1 yıl vakit kaybı Yorumla
Debürün Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 94% 1 yıl Yok canim şirkette yapiyoruz ya da yapmiyoruz 😇 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. hafta içi hiç kahvaltı yapmam bi milyon yıldır 1 0 Yorumla
enisgerman27 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Hayır hafta içi yapmam haftasonu sadece 1 defa oda dışarıda 0 0 Yorumla
thefurkan965 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Yaptığım taş çatlasın 5 dakikalık bir kahvaltı oluyor işten dolayı 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 383 cevap paylaştı. Maalesef yapamıyorum 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 459 cevap paylaştı. maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
İvet yapıyoyum kahvaltı yapmajşam kendimi bitkin hişşediyoyum. Çok uzun sürmej kahvaltım ama bana yetiyoy
dizilerde hep portakal suyundan bi yudum alıp ben çıkıyorum diyorlar böyle yapanlar söylesin ya gerçek mi bu 😂
İmkansız ya sürekli o kadar meşgul olamazsın
Evet yapıyorum.
Sırf bu yüzden hep işe geç gelıyorum
Bişiycik olmass
Olmuyor ki zaten 😂
Her gün uzun uzun yapıyorum ztn , atanmadan once keyfini çıkarıyorum işte 😌😄
Atanınca kahvaltını çantanda taşıyorsun hüğ ufak bi spoiler veriyilmsana
Şimdi hastanede çalışacağım yemek için vaktim olur mu acaba
Benim oluyor 🙄
İyiymiş o zaman 😃
En gıcık olduğum şeydir yarım yamalak yemek. Tabağın dibini sıyıranlardanım.
Hafta içi de denk gelirse , vakit varsa yaparım uzun kahvaltı.
Ya o sofra kurulmayacak, kurulduysa kurutulmadan kalkılmayacak uleynnnnn
Hafta içi kahvaltım işyerinde zeytin ve peynirden ibarettir...
Sadece zeytin ve peynir mi🙄
Bir de yumurta
Afiyet olsun
Tenk yuuu : ))
Sabahleyin portakal suyu icmeni tavsiye etmem karaciğeri yoruyormuş
İçmiyim o zaman
İnsan yapmayim dediği ne varsa onu çok güzel yapıyor.
Afiyet olsun.
Ahsjsıs öf ya napalım
Şaka yapıyorum. Robot gibi yazınca keyfli olmuyor.
Kahvaltıyı ve akşam yemeğini bıraktım. Sadece öğle vakti yarım ekmek yiyorum :)
Ay nasıl dayanıyorsun🥲
Aşağı yukarı 10 aydır bu şekilde ilerliyor, alıştım artık
Portakal suyunun hepsini içerim de saçımı taramadan çıkarım. Öyle sevirem. 🥳
Ben de çok seviyorum
Ben daha çok seviyorum.
Ben uzun uzun yapıyorum portakal suyumuda bitiriyorum😌
Ohh benim yerime de yap🥰
Yeni kalktım.
Bir yer var orman içinde.
Oturduğum yerin yanında su geliyor dağdan.
Etrafta gezinen kazlar, tavuklar, horozlar.
Muhteşem bir yer.
Mesaim oglen olunca yapıyorum. En sevdigim şeylerden biri uzun uzun kahvalti yapmak.🙂
Çok keyifli oluyor ya ben de çok severim
Güzel, keyifli uzun uzun kahvaltilara o zaman hanim efendi 🙂
Kahvaltı yapacak vaktim olmuyor genelde. Erken saatlerde iştahım kapalı oluyor o yüzden yiyemiyorum zaten.
Kahvaltı yapmıyorum genelde ya, yapıyorsam da saat 12-1 oluyor hatta geçiyor. Öğlen yemeğimsi kahvaltımsı karma bir şey yiyorum
Hayır yapamıyorum spor günleri olduğu için sadece cuma cumartesi ve pazar günleri keyifle kahvaltı yapıyorum
Uzun uzun değil ama asla evden aç çıkmıyorum. Kahvem ve tostum olmadan güne başlamam
Hayır maalesef ama annemle birlikte uzun uzun yapmak isterdim zira bu bana mutluluk veriyor.
Kahvaltı yapma alışkanlığım pek yok fakat çalıştığım için mecubur yapıyorum sabahları bazen
ayakta bi portakal suyu içemedim şu zenginler gibi :D :D
Uzun uzun olmasa da doğru düzgün yapma fırsatım oluyor
Hayır kahvaltı sevmem meyve doğrayıp yerim ya da meyveli yoğurt tüketirim
hem çay hem portakal suyu mu 😆 uzun uzun. kahvaltı severim ben de
Evet bu yüzden işe gitmeden 1.5 saat önce uyanıyorum
Masa donatılmışsa emeğe saygı olarak yiyebildiğimi yerim. Yoksa yarım ekmek tost ve meyve suyu yeter
Portakal suyumdan hızlıca bir yudum alıp hızlıca merdivenlerden garajıma iniyorum
Ne zaman en son kahvaltı yaptım unuttum, ben portakaldan devam 😄
Ay keşke sabah kahvaltıda biri bana portakal suyu sıksa. Sadece 1-2 kez
sabahın 6 bucugunda ne kahvaltısı yapıcaz kostur kostur işe gidiyoruz
Hayır sevmem kahvaltı fazla
Tüh sabah avokado tost yeriz diyordum ühü
Ha onu yeriz yaparsan yiyelim
Haftada 6 gün keyifli kahvaltı yapabiliyorum
Diğer bir gün neden
O gün gündüz çalışıyorum
Ne portakal suyu, ne kahvaltısı karşiim.. Hafta içi sadece öğle yemeği yediğimi biliyorum ben.. Su içecek zaman yok
Asla haftasonu ailem icin önemlidir herseyi almaya çalışıp böyle keyifle kahvaltı yapmayı severiz asla portakal suyu icemem midem yanar
Hayır bazen hiç yapmıyorum
Yok yapamıyorum oturup yer kalkarım fazla uzatmam
maalesef çok acele oluyor
Sabah sporu dan sonra yapıyorum
Çok zor. Çoğu zaman kahvaltı bile etmem.
Hayır tost yemekten tost oldum 😬
Kahvaltı yapmayı fazla sevmiyorum
Her şey kısa ve öz kahvaltı bile
Kahvaltım 15-20 dakika sürer.
Haftaiçi yapamıyorum vaktim olmuyor
Ben normalde zaten 1 saatte yemek yerim sjsjskw
Ben pek kahvaltı yapmayı sevmiyorum ki
Ben sofrada çok oturmayı sevmem
Kahvaltı yapmıyorum sevmiyorum
Yapmıyorum çay içip kalkıyorum çoğu zaman
kahvaltıda neymiş :D
Aynen sevmiyorum