Yeme & İçme 2 ay Mercimek çorbası salçalı mı olur salçasız mı? kusurunabakarım Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 salçalı salçasız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mercimek çorbası salçalı mı olur salçasız mı? Cevapla 31 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben her haline bayılıyorum onun hiç fark etmez. Ama hastaysam muhakka salçasız içeriö 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 913 cevap paylaştı. Biz hep salçalı yapıyoruz bütün malzemeleri ekleyip su ekleyip ocakta patates havuç yumuşayana kadar pişiriyoruz sonra blender yapıyoruz güzel oluyor ama benim için fark etmiyor ikisinide yerim. 0 1 Yorumla ѕüтʟüĸαнve 2 ay Salçasız* Yorumla
Asdffkf Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Salçasız yaa salcali olamaz o mercimek corbasi olmazz 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Salçasız olur ve sarı mercikmekle olur. Kırmızı mercimekle olmaz. 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 95% 2 ay Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı. Kabuklu yaparsan salçalı, süzme yaparsan salçasız. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Salcasiz olur ama bu rest yenilenlerde de baharat renk verici bişey kullanıyorlar 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalısı 😂 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 841 cevap paylaştı. İki türlü de olur salcasiz daha iyi bence 0 0 Yorumla
DedektifMinnie Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 357 cevap paylaştı. Salçalı yapıyorum çok lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 806 cevap paylaştı. Salçalı yapıyorum daha lezzetli bence.. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 82% 2 ay Yeme & İçme konusunda 582 cevap paylaştı. Kişisel seçim olarak görüyorum ! 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 74% 2 ay Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Ben salçalı yapıyorum 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 33 , eic 42% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Salçalı yapıyoruz biz 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 633 cevap paylaştı. Gerçek tarifte asla salça yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben her haline bayılıyorum onun hiç fark etmez. Ama hastaysam muhakka salçasız içeriö
Biz hep salçalı yapıyoruz bütün malzemeleri ekleyip su ekleyip ocakta patates havuç yumuşayana kadar pişiriyoruz sonra blender yapıyoruz güzel oluyor ama benim için fark etmiyor ikisinide yerim.
Salçasız*
Salçasız yaa salcali olamaz o mercimek corbasi olmazz
Salçasız olur ve sarı mercikmekle olur. Kırmızı mercimekle olmaz.
Kabuklu yaparsan salçalı, süzme yaparsan salçasız.
Salcasiz olur ama bu rest yenilenlerde de baharat renk verici bişey kullanıyorlar
İki türlüde güzel ama ben salçalı severim
Ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalısı 😂
salçasız tabi ki.
Salça koyunca ezo gelinimsi oluyor ya.
Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi
İki türlü de olur salcasiz daha iyi bence
Salçalı yapıyorum çok lezzetli oluyor.
Salçalı yapıyorum daha lezzetli bence..
Kişisel seçim olarak görüyorum !
Salçalı da güzel ama salçasız daha güzel.
Ben salçalı yapıyorum
Mercimek çorbasına salça konulmaz
Salçalı yapıyoruz biz
Gerçek tarifte asla salça yok