Yeme & İçme Mercimek çorbası salçalı mı olur salçasız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor salçalı salçasız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mercimek çorbası salçalı mı olur salçasız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben her haline bayılıyorum onun hiç fark etmez. Ama hastaysam muhakka salçasız içeriö 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biz hep salçalı yapıyoruz bütün malzemeleri ekleyip su ekleyip ocakta patates havuç yumuşayana kadar pişiriyoruz sonra blender yapıyoruz güzel oluyor ama benim için fark etmiyor ikisinide yerim. 0 1 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Salçasız* Yorumla
Asdffkf Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Salçasız yaa salcali olamaz o mercimek corbasi olmazz 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Salçasız olur ve sarı mercikmekle olur. Kırmızı mercimekle olmaz. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Salcasiz olur ama bu rest yenilenlerde de baharat renk verici bişey kullanıyorlar 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. Kabuklu yaparsan salçalı, süzme yaparsan salçasız. 0 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İki türlüde güzel ama ben salçalı severim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalısı 😂 1 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İki türlü de olur salcasiz daha iyi bence 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değişiyor herkese görede salçasız favorim 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Salçalı yapıyorum çok lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Salçalı yapıyorum daha lezzetli bence.. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Kişisel seçim olarak görüyorum ! 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Ben salçalı yapıyorum 0 0 Yorumla
nedendirbilmemki Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl genelde salçasız yapıyorum zerdeçallı 🫶🏻🫶🏻 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Salçalı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben her haline bayılıyorum onun hiç fark etmez. Ama hastaysam muhakka salçasız içeriö
Biz hep salçalı yapıyoruz bütün malzemeleri ekleyip su ekleyip ocakta patates havuç yumuşayana kadar pişiriyoruz sonra blender yapıyoruz güzel oluyor ama benim için fark etmiyor ikisinide yerim.
Salçasız*
Salçasız yaa salcali olamaz o mercimek corbasi olmazz
Salçasız olur ve sarı mercikmekle olur. Kırmızı mercimekle olmaz.
Salcasiz olur ama bu rest yenilenlerde de baharat renk verici bişey kullanıyorlar
Kabuklu yaparsan salçalı, süzme yaparsan salçasız.
İki türlüde güzel ama ben salçalı severim
Ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalısı 😂
salçasız tabi ki.
Salça koyunca ezo gelinimsi oluyor ya.
Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi
İki türlü de olur salcasiz daha iyi bence
Değişiyor herkese görede salçasız favorim
Salçalı yapıyorum çok lezzetli oluyor.
Salçalı yapıyorum daha lezzetli bence..
Kişisel seçim olarak görüyorum !
Salçalı da güzel ama salçasız daha güzel.
Ben salçalı yapıyorum
Mercimek çorbasına salça konulmaz
Salçalı yapıyoruz biz
Gerçek tarifte asla salça yok
valla salça konduğunu ilk burada görüyorum
Her türlü.
Resimde ikiside slcali gizukmuyro mu
Salçalı..
genelde salçasız yapıyorum zerdeçallı 🫶🏻🫶🏻
Ben salçasız seviyorum.
Salçalı severim.
Mercimek çorbası adamdır her türlüsünü yerim